ben bu kaynanaya nasıl cevap veririm???

kızlar yaklaşık 1 saat sonra gidicez...ay şimdiden stresi bastı..duşa giricem süslenip püslenicem çatlasın patlasın cadı kaynana

Birşeyler yazacaktım, vazgeçtim bu ifadelerinizden sonra.

Süslenip püslenmekten önce şeffaf duygularla gidin oraya ki objektif davranabilesiniz.
Size yapılan haksızlıklarıda, sizin yaptıklarınızıda iyi değerlendirmek lazım.

Eğer siz tamamen iyi niyetli, güleryüzlü, saygılı, artniyetsizken size bunları yapmışsa k.valideniz elbette hakkınız alınacaktır.

sen baştan sona yazılanları oku birde diğer konularıma bak istersen...ne yapayım paspal bakımsız mı gideyim kaynanayı mutlu edicem diye...yemeklerimide yaptım daha bu kaynanaya ne yapayım...

sen baştan sona yazılanları oku birde diğer konularıma bak istersen...ne yapayım paspal bakımsız mı gideyim kaynanayı mutlu edicem diye...yemeklerimide yaptım daha bu kaynanaya ne yapayım...

Bence aynen dediğin gibi yap canım.. Süslen püslen git.. Sonra o yine şu yaşlı kadını şuraya buraya şöyle böyle yapıp atmışlar dediğinde de çok şükür anneciğim, haline şükret de

kaynanan bnm babaannem gibi cnm sadece ilgi bekliyor emin ol kocanda seni sevio belli sana diretmio bişileri.sus sen yinede sen kazanırsın

konuşma bence duygusal sömürü yapıyor ve seni kıskanıyor

arkadaşım kocanla çok mutlu olduğunu göster. seni mutlu ve keyifli görmek ona en büyük ceza :) ona ne dersen de, ettiğin lafları anlamaz bile. hiiiç kendini yorma, eşini de strese sokma. eşin senin asil duruşunu görsün , sana saygısı artar , boşver :)

kaynanan bnm babaannem gibi cnm sadece ilgi bekliyor emin ol kocanda seni sevio belli sana diretmio bişileri.sus sen yinede sen kazanırsın

kocam benı cok sevıyor yoksa ben bu kaynanayı hayatta cekmezdim..ama kaynanam cok uyanık hep duygusal yönden başkalarını örnek vererek kendini anlatıyor her gidişimde bu sohbet bıktım usandım artık..

haklısın canım..eşim hanım diye bahsediyor bana hep ailesinin yanında buna bile laf söyledi biliyor musun..bune ya benim eşim hep adımla hitap ederdi diye...şakayla karışık eşime baskı uyguluyor eşimide bıktırmaya calısıyor..güya soğutacak üzerimden ...baskılarıyla.

kocam benı cok sevıyor yoksa ben bu kaynanayı hayatta cekmezdim..ama kaynanam cok uyanık hep duygusal yönden başkalarını örnek vererek kendini anlatıyor her gidişimde bu sohbet bıktım usandım artık..

cnm bnm annem yengem napsın 25 senedir aynı muabbetleri çekiolar bi çatı altında senin avantajların var bak mesela bi evde değilsin bi çatı altında deilsin anladığım kadarıyla bırak konuşsun duymayıver kocan için

kızlar kaynanaya gittik geldik..gündüz eşim aradı bu akşam anneme gidiyoruz yemek yapma dedi bende tamam dedim ama sesi çok kötüydü eve çağırdım öğlen bir iki lokma birşey yiyelim akşama cok var acıktım dedim...oda bende acıktım dedi geldi yedik..ama morali hala cok bozuktu...ne oldu birşey mi var dedim yok dedi..önemsiz..boşver dedi..belli anası fırça atmış tam emin değildim...anasına gittik kaynanada bir tuhaftı...hiçbirşey demedi ağzını bıcak acmadı şaşırdım kaldım neyse yemek yedik hemen ..sonra mutfağın balkonuna çaya cıktık kaynanayla ben ..eşimede gel dedik oda yok ben tv izliyorum siz ikiniz oturun dedi...gelmedi birtürlü balkona sonra 1 bardak çayım biter birmez hadi kalkalım işlerim var dedi ve cıktık eve geldik
sorunsuz bir şekilde atlatık şükür...ama eşime acıdım morali cok bozuktu :44:

edasumm allah eşinle muhabbetinizi artırsın,maaşallah diyeyim de.sen mi değiştin,kocan mı değişti:44:
bir de bebeğin daha 8 aylıkken,tüp bebek mevzusu ne:26:

sanki önceki konuları açan başkası,şimdi başkası var karşımızda

Son düzenleme:

teşekkürler canım ,amin inşallah...eşimde değişti bende değiştim özellikle annelik beni çok değiştirdi..cocuk evimizin neşe kaynağı oldu bizi birbirimize bağladı...evde başbaşayken olmadık şeylere eften püften durumlara takılıyorduk şimdi yavrumuz var ortamıza alıyoruz ..varımızı yoğumuz o oldu...öyle güzel duyguymuş ki ..bu yüzden yeniden tatmak istiyoruz ..gelen cocuk rızkıyla geliyor canım..Allah kısmet ederse bahçeli ve geniş ev almayı düşünüyoruz...birkaç yere baktık...odaları ayrı ayrı bebişlerle doldurmak istiyoruz..yanıma yardımcıda alacağım..cocuk sayısı artınca tabikide..ikizim olsun cok istiyorum...tabikide eşimde istiyor...daha doğrusu kızıma kardeş istiyoruz..ben kızıma gec kavuştum..yaşımız gecmeden gene aynı durumları yaşamadan hemen evlat sahibi olmak istiyoruz.. durumumuzda ıyı cok şükür bin şükür

işte böyle..

o söylenmeye başlayınca sen ay bana bişey oluyor diyip müsait bir yere mesela eşinizin kucağına bayılıp, gündem değiştirin, mecburen susmak zorunda kalsın

Çok sevindim canım .Hadi geçmiş olsun. Eşine kesin telefon etti söylendi, adamında burasına geldi patladı bence. Ohh olsun..
Alla bozmasın

ne güzel işler de yoluna girmiş.allah daha iyi etsin.yalnız kızın az daha büyüsün acele etme.hamilelik ve lohusalıkta yaşadıklarını unutma.bu defa ilgileneceğin bir de kızın olacak

:) Bakımlı gitmenizden söz etmedim o bir deyişti.
''Çatlasın patlasın cadı kaynana'' demenizle yazdım onları.

Sen hanımlığını bozma boşver.Bide düşün buranın bide öbür dünyası var.. Kocan yada bi başkası görmüyorsa Gören biri var elbet unutma....

bisey diyecegine daha cok ziyaret etmeyi dene.Belliki gelmediginizden yakiniyor.Dha cok ilgilenmeyi dene.Kayinvalidenin kotu bir kaynana oldugnu dusunmuyorum.Oglundan ilgi gormek istiyor okadar.Ama belliki sen gitmek istemedigin icin ogluda gidemiyor.Oda buna yakiniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…