Neler söyleyebileceğini bilemem de, neden karşısında süt dökmüş kedi gibisiniz ki? :44:
benim eski konularımı bilenler kaynanam hakkında bu kadın insan değil bile demişlerdi..gerçekten cok kötü bir kayınvalidem var ..son günlerde o bana gelmiyordu bende ona gitmiyordum...en son 1 ay önce görüştük..neyse konuma geleyim...ben ramazan başlamadan annemlere gittim 5 gün kaldım ve dün döndüm...bugun akşam eşimle dışarda yayan dolaşıyorduk...kırmızı ışıklarda görümcemin arabasıyla karşılaştık..arabanın içinde k.validede vardı...eşimle bizi sarmaş dolaş görünce başladı laf sokmalara triplere ayak üstü hemen oğlum beni unuttun ramazandan da haberin yok milletin gelini oğlu her gün geliyor..vs. birsürü laf duygu sömürüleri eşimde anne hanım dün geldi...yarın sana uğrarız dediyarın gidersek eğer bu kadın her zmana ki gibi;
işte gelmiyonuz gitmiyonuz..milletin gelini oğlu geliyor...
oğlum yaşlı bi kadını sokağa atmışlar başına türlü işler gelmiş..hep bi duygu sömürüsü içerisinde
bana bakarakta oğlunu gösteriyor gitmesekte gelmesekte o köy bizim köyümüz..yüzüme yüzüme söylüyor...bende cevap vermiyorum susuyorum eşimde susuyor kayınvalidede haklı konumuna geçiyor ...karşısında süt dökmüş kedi gibi duruyoruz..yarın susmak istemiyorum kızlar canıma tak ettii...
neler söylemeliyim fikir verin?
Sus,
Yine sus...
benim eski konularımı bilenler kaynanam hakkında bu kadın insan değil bile demişlerdi..gerçekten cok kötü bir kayınvalidem var ..son günlerde o bana gelmiyordu bende ona gitmiyordum...en son 1 ay önce görüştük..neyse konuma geleyim...ben ramazan başlamadan annemlere gittim 5 gün kaldım ve dün döndüm...bugun akşam eşimle dışarda yayan dolaşıyorduk...kırmızı ışıklarda görümcemin arabasıyla karşılaştık..arabanın içinde k.validede vardı...eşimle bizi sarmaş dolaş görünce başladı laf sokmalara triplere ayak üstü hemen oğlum beni unuttun ramazandan da haberin yok milletin gelini oğlu her gün geliyor..vs. birsürü laf duygu sömürüleri eşimde anne hanım dün geldi...yarın sana uğrarız dediyarın gidersek eğer bu kadın her zmana ki gibi;
işte gelmiyonuz gitmiyonuz..milletin gelini oğlu geliyor...
oğlum yaşlı bi kadını sokağa atmışlar başına türlü işler gelmiş..hep bi duygu sömürüsü içerisinde
bana bakarakta oğlunu gösteriyor gitmesekte gelmesekte o köy bizim köyümüz..yüzüme yüzüme söylüyor...bende cevap vermiyorum susuyorum eşimde susuyor kayınvalidede haklı konumuna geçiyor ...karşısında süt dökmüş kedi gibi duruyoruz..yarın susmak istemiyorum kızlar canıma tak ettii...
neler söylemeliyim fikir verin?
ayrica kadin kotu bisey demiyorki sende vallahi .duygu somurusu diye niye dusunuosun.kadin biraz ilgi bekliyor hepsi bu
angeldreams
artık susmak istemiyorum canım..önceden hep sustum..bana aileme cocuguma hakaretler etti ..annemi karşımda ağlattı ..annem gene sesini çıkarmadı..ben artık susmucam o haklı gibi görünüyor ve bana laf saydıkça egosu tatmın oluyor
benım kayınvalıde düşündüğün gibi bir kadın değil eski konularımı okursan onunla ilgili açtığım anlarsın yapmadığını bırakmadı..bugun boşansam oğlundan zil takıp oynar ne beni nede ailemi sevemedi...onun amacını biliyorum.. bu yüzden fikir istiyorum
tatlım belki vereceğim cevap hoşuna gitmeyecek ama ne ekersen onu biçersin ileride sende kaynana olacaksın oğlunu gelinini yanında görmek isteyeceksin kendini kaynananın yerine koy ve yarın senin için o ne kadar kötü olsa da sen iyiliğinle onu utandır içinizde neler yaşanıyor kimse bilemez önceki konularını da bilmeyerek yorum yapıyorum tamam mı canım yarın git ve elini öp canım annem sen bizi mi görmek istedin vakit bulup gelemedik malum ramazan telaşı de. çok gelip gidemiyorum falan filan de bak eşin de sesini çıkarmıyor ikinizin arasında kalmış bir yanda canından çok sevdiği eşi bir yandan da onu doğuran en kıymetli varlık annesi ikinizi de kırmak istemiyor eşini de zor durumda bırakıp üzme sırf eşinin hatırı için bari git ve kaynanın elini öp ve tatlı dilli ol sus hiçbirşey söyleme o düşünsün gelinim çok iyi ben buna ne cevap vereyim ne söyleyeyim diye
kızlar bana boşuna k.valideyi savunmayın..iyi bir insan olsada birlikte otursam..evlendiğimin ilk 1 senesi onun evinde geçti..her türlü hizmeti yaparım ayaklarını bile yıkarım..o derce yani...ben gocunmam..ama benım k.validenın amacı farklı ben şimdiye kadar hep sustum yarında susmak istemıyorum şimdiden kaygısı başladı
oğluna direk ya karın ya biz seçimini yap dedi yanımda ...
daha birçok şey..
eskileri acmak istemiyorum siz yarın için fikir verin yeter..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?