ben bu kaynanaya nasıl cevap veririm???

susma ben sustumda ne oldu sizinkisi yine inançları olan bir insan sanırım bizimkisinin afedersin genelev şeysinden bir farkı yok ben herşeyi söyledim şimdi boşanıcam karnımda çocukla benim gibi olmak istemiyorsan konuş susarak hiçbirşey çözülmüyor onun gereksiz boş muhabbetlerine maaruz kalmaktan başka bir işe yaramıyor gerçekten eşimin annesinin altına yatmadığı adam kalmamış ama oğlum ben seni bu günlere nasıl getirdim diye hayıflanıp kendini acındırmaktan başka birşey yapmıyor tatlım

Eşinle muhabbetini Allah arttırsın
Sakın konuyu üsteleme emin ol verdiğin tavizleri fark eden eşin ayağını yere koydurmayacaktır.
Kayınvalidenin hırsı da oradan geliyordur. Sen evinde eşinle ve çocuklarınla musmutlu ol uzaktan onlar çatlasın aman bırak

Annenizi karsinizda aglatti miii sizde onu aglatin! Kisasa kisas. Ne eksik ne fazla.

Ben konuyu okudum sadece sonrasini okumadim ozür her sey olmus bitmis cok sevindim iyi olmaniza

Esiniz diyor ya hanim daha yeni geldi diye.o niye annesinegitmemiski.siz yokken...
Birde cnm,onlar kotu de olsa sizin buyukleriniz,hayir dualarini alin derim.kotuluk mu ediyor,siz iyilikle karsilik verin.bunu hep yapin.ben hep boyle yapiyorum.mukafatini da alirim ins.

Himmm canim sen de konuş kayinvalidenle annr bak beni Sevmiyorsan istemiyorsa oglun gelsin torunun geksin ben evde kalayim de. Yaslilar ozler ogullarini sende kocani kendi tarafina cekme tatlim sakin sakin kimsr olmadığında al kaynani konusss o laf soksun sen laf sok boyle olmaz iki uc hafta da bir yuz yuze bakiyorsunuz çünkü esinde bisi diyemiyor olabilir onla da konus bide birsey soylucem mesela kaynan geldi evinize ona nasio davraniosun bisi ikram ederken cayini tazelerken ?

Biz tavsiye yazfik ama konu sahibi goremicek sanırım hesap Pasif cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…