ben bu kaynanaya nasıl cevap veririm???

evet canım tam üstüne basmışsın..bende bu zamana kadar bu yüzden sustum eşimi kendimden soğutmayım annesidir diye saygı gösterdim...ama benım k.valide öyle politik ve kurnaz ki nerede ne yapacağını cok iyi biliyor..eşim yokken bana ağzına geleni veriyor...7 aylık kızıma beddualar bana hakaretler ediyor...oğlunun yanında birşey diyemiyor

baştan cvp verecktin arkaşım şimdi yapsan belki farklı olur bırak konuşsun dursun eline ne geçecek o sinir olsun klasik kötü kaynana işte

Simdiye kadar nasil gittiyse birak gene ayni devam et.. Hic birsey deme. Belki de bu yuzden bugun kocanla sarmas dolassin. bunu bozma. Laf agizdan cikana kadar sen ona hakimsin; laf bir kere agizdan cikti mi o sana hakim olur, bunu hic unutma..

7 aylik torununa beddua eden bir kadin var karsinda .eger oyle ise dogrusunu Allah bilir diyorum ve sunu yaziyorum.sizin kaynananiz hasta olabilir.cunku bir insan evladinin parcasina daha 7 aylik torununa nasil beddua edebilir.Aman Allahim gercekten cok üzüldüm kardesim.Allah islah etsin kayinvalidenizi.bence onun serrinden uyandiginda yatmadan once Allaha sigin .dua et ve bekle .gun gelir devran doner dondumu devran bas dondurenlerin basi elbet doner ..

yapmayın arkadaşlar. kayınvalidesi anesini bile ağlatmış laflarıyla. siz de kalkıp sus diyorsunuz. empati kurun biraz .sizin annenizi kaynananız ağlatsa ne yapardınız? bence susma sen de cevap ver. ama önce eşinle konuş. rahatsız olduğun şeyleri ona da anlat. ne yapayım artık yoruldum falan de.

Hımmm.. Bu zamana kadar susup, şimdi cevap vermek oldukça dikkat çekecektir tahminimce.. Kafanızda " acaba haksız mıydım " sorusunu sonradan sormayacağınıza inandığınız şeylerde elbette ki cevap vermenizi öneririm.. Haklı iseniz, susmayın.. Önceki konularınızı bilmiyorum , ancak kendiniz herşeye sustuğunuzu söylüyorsanız doğrudur.. Burada size diyalog veremem , ancak cümleleriniz öyle bir olsun ki, ne içinde saygısızca birşey olsun, ne de karşı tarafın aksine söyleyebileceği birşey olsun.. Ben henüz evli değilim, ancak yuları vermemek adına böyle yapıyorum. Öyle bir konuşuyorum ki, kayınvalidem hiç aksi cümle kuramıyor.. Gerek haklılığımdan , gerek diyecek söz bırakmamamdan orası bana karanlık.. Asla saygıyı aşmadan tabi ki.. kk ddan öğrendiğim kadarı ile, nasıl başlarsa öyle gidiyor. Yahut bir yerde önüne geçilemezse sinirler epey yıpranıyor.. Eşinizin de tutumunu söz önünde bulundurarak elbette ki söylenenlere kişisel yorumlandırma yapabilirsiniz.

niye sen cevap verip yüz-göz olacaksın ki? oğlu konuşsun annesiyle,kendi torununa beddua eden kadından korkulur!

yapmayin Allah askina torununa beddua eden insanla oturup ne konusabilirsin? normalmi sizce .boyle bi insana ne soylersen soyle Allah sasirtmis bikere .ürktüm resmen.Akillara muhafaza

Diger konularinizi hatirlamiyorum ama
Bebeğinize beddua edecek kadar arsızsa, haklısınız.

Siz yarin gittiginizde size yine laf sokup, niye gelip gitmiyorsunuz falan
derse, sizde "Küçücük günahsız Yavruma Beddua edilmesini
dinlemeye gelemem kimse kusura bakmasın "deyin.

Nasıl bir beddua bu acaba ?

Bildiğimiz bela okumak değildir herhalde ?

biri benim çocuğuma beddua edeck bende onu anne yerine koyup gidip elini öpeceğim,masasında yemek yiyeceğim öyle mi? büyük konuşmak istemem ama mümkün değil.önce çocuklarım gelir..

cnm bu bedualardan hakaretlerden kocanın da haberi var dimi yani sana inanıyor ve yanında oluyor öyle anladım ben yani annesinde bir sorun olduğunu farkında değil mi? yani oan göre yorum yapim şayet eşin yanındaysa bence iftardan sonra git hiçbir şey içip yeme. sonra o nasıl sana oğlundan uzak laf sokuyor kötü konuşuyor sende öyle yap. köyün bereketini kaçıran kötü ağızlı köylü olmaz onu oradan sürerler de. ne bilim niye yemeğe gelmediniz derse. öbür tarafta hesap sorulurken yediğim yemeklerin hürmetine sana indirim uygulansın istemem de. o lokmalar haram bana ben harama el sürmem artık de. deki ah ne kayınvaldeler var tatlı dilli güler yüzlü hoşgörülü merhametli bendeki de akrep misali de. sen o kötü sözlerinle ateşten çember çekiyorsun çevrene o zehrin o ateşte ancak seni bulur de. kimileri de ana diye geçinir sorsan fedakardır cefakardır sen maşallah denizanasısın de dokundukça insana acı veriyorsun sana yaklaşılmaz de. ne bilim daha ağır konuşturma beni bende perde yırtıldı başına çökerim de. artık zorlama sabrımı boğlursun altında de. ana olaydın yok yok insan olaydın de torunun gelinin oğlun sana koşarak gelseydi koşarak kaçmasaydı de. vs vs.artık sana söylediği lafa göre cvp verirsin. içerde de yüzüne güler iki yüzlülük meziyet olmuş kaynanamdan aldım bu özelliğimi dersin. ne bilim artık lafını esirgemediğin kadarını söyle. (aslında daha önce bunabenzer konularda verdiğim cvpları okuyanlar şaşırabilir ama çok yüzeysel , maddi, nesnel konularda şikayet yada tavır alınmasına karşıyım ama zulmeden insana da hoş sohbet olmaz. anladığım kadarıyla bu zamana kadar elinden geleni yapmışsın madem zalim hala zalim " dinsizin hakkından imansız gelir" diyorum. herkes hakettiğini bulur. ki hiçbir sabi sübyan saf melek bedduayı hak etmez. geline kızıp torununa beddua edin anadan ne ana ne kaynana ne babaanne olmaz. buna dayanamam ben. sen yine iyi sabretmişsin.) bu saatten onra oğlunu görmek istiyorsan benimle adabıyla düzgün saygılı konuşacaksın de. git istediğine şikayet et kimse inanmaz sana bu kadar yıldan sonra beni de tanıdılar kadın manyak abartıyor kaç yıllık gelinine bok atıyor derler de. ben de başkasından duyarsam derim ki kayılvadem mi bunları dedi çok üzüldüm ben o beni sevsin die herşeyi yaptın kocamın annesidir bende anneyim hiç öyle şey yapar mıyım der inkar ederim kalırsın öyle de. bende senin gibi politik oldum siyasetçiyle kala kala sende politikacı oluyorsun herhalde bana kazandırdığın en büyük meziyet bu sağol de. Allah yardımcın olsun. sabır versin. aile huzurunu bozmasın.

ben bu yaziya koptum yaaa öldümm resmen bi yandan guleyimmi aglayimmi oldum resmen.kiz sen bu kizi kayinvalideye oldurtmekmi istiyosun.yada kayinvalide katilimi olsun istiyosun.kadina inme iner inme kas yapayim derken goz cikaracak kiz sayende ALLAH SENIDE ISLAH ETSIN emi

hahayyyyttt çok guldum yaa masallah ablam sende ne sozler var boyle masallah masallah tek bıtanesı bıle aklıma gelmez valla :):):)

yine sus cnm eşin belli ki etkilenmiyor seni de zorlamıyor bence hiç laf verme uğraşma dinle dur... söylensin dursun

bu yoruma koptum kıss ne laflar var öyle sende cnm yha

bence o sana laf sokmadan sen başla konuşmaya "ay annecim gelemedik hayırsız çıktık milletin evladını hergün geliyor "....falan onun sana söyleyeceklerini sen söyle laflar ağzına tıkansın ağzını açıp birşey demez

ahahhahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…