• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben bu kaynanaya nasıl cevap veririm???

edasummm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
873
3
0
İstanbul
benim eski konularımı bilenler kaynanam hakkında bu kadın insan değil bile demişlerdi..gerçekten cok kötü bir kayınvalidem var ..son günlerde o bana gelmiyordu bende ona gitmiyordum...en son 1 ay önce görüştük..neyse konuma geleyim...ben ramazan başlamadan annemlere gittim 5 gün kaldım ve dün döndüm...bugun akşam eşimle dışarda yayan dolaşıyorduk...kırmızı ışıklarda görümcemin arabasıyla karşılaştık..arabanın içinde k.validede vardı...eşimle bizi sarmaş dolaş görünce başladı laf sokmalara triplere ayak üstü hemen oğlum beni unuttun ramazandan da haberin yok milletin gelini oğlu her gün geliyor..vs. birsürü laf duygu sömürüleri eşimde anne hanım dün geldi...yarın sana uğrarız dedi:( yarın gidersek eğer bu kadın her zmana ki gibi;
işte gelmiyonuz gitmiyonuz..milletin gelini oğlu geliyor...
oğlum yaşlı bi kadını sokağa atmışlar başına türlü işler gelmiş..hep bi duygu sömürüsü içerisinde
bana bakarakta oğlunu gösteriyor gitmesekte gelmesekte o köy bizim köyümüz..yüzüme yüzüme söylüyor...bende cevap vermiyorum susuyorum eşimde susuyor kayınvalidede haklı konumuna geçiyor ...karşısında süt dökmüş kedi gibi duruyoruz..yarın susmak istemiyorum kızlar canıma tak ettii...
neler söylemeliyim fikir verin?:kkk::kkk:

bence hic bisey deme birak oglu konussun.konusmuyosada susun daha iyi tamam anne geliriz gideriz bundan sonra de gec ve ya uzmeyin kadini sizi gormek istiyor ne guzel .

benim eski konularımı bilenler kaynanam hakkında bu kadın insan değil bile demişlerdi..gerçekten cok kötü bir kayınvalidem var ..son günlerde o bana gelmiyordu bende ona gitmiyordum...en son 1 ay önce görüştük..neyse konuma geleyim...ben ramazan başlamadan annemlere gittim 5 gün kaldım ve dün döndüm...bugun akşam eşimle dışarda yayan dolaşıyorduk...kırmızı ışıklarda görümcemin arabasıyla karşılaştık..arabanın içinde k.validede vardı...eşimle bizi sarmaş dolaş görünce başladı laf sokmalara triplere ayak üstü hemen oğlum beni unuttun ramazandan da haberin yok milletin gelini oğlu her gün geliyor..vs. birsürü laf duygu sömürüleri eşimde anne hanım dün geldi...yarın sana uğrarız dedi:( yarın gidersek eğer bu kadın her zmana ki gibi;
oğlum yaşlı bi kadını sokağa atmışlar başına türlü işler gelmiş..hep bi duygu sömürüsü içerisinde
bana bakarakta oğlunu gösteriyor gitmesekte gelmesekte o köy bizim köyümüz..yüzüme yüzüme söylüyor...bende cevap vermiyorum susuyorum eşimde susuyor kayınvalidede haklı konumuna geçiyor ...karşısında süt dökmüş kedi gibi duruyoruz..yarın susmak istemiyorum kızlar canıma tak ettii...

ayrica kadin kotu bisey demiyorki sende vallahi .duygu somurusu diye niye dusunuosun.kadin biraz ilgi bekliyor hepsi bu

eski konunu bilmiyorum ama eğer yakınsanız 2 3 haftada bi görüşmek olmaz

ne kadar sıklıkla gidiyorsunuz peki

angeldreams

artık susmak istemiyorum canım..önceden hep sustum..bana aileme cocuguma hakaretler etti ..annemi karşımda ağlattı ..annem gene sesini çıkarmadı..ben artık susmucam o haklı gibi görünüyor ve bana laf saydıkça egosu tatmın oluyor

Susma sakin. Sicagi sicagina yap elestirini.

Sonradan soyleyince ben oyle demedim oyle demek istemedim vs diyorlar

Laf sokmasina sende laf sok.

Susmak erdemdir cirkeflesmiyeyim diyorsun ama onlarin gozunde salak oluyosun. susma

En son 1 ay önce gitmişsiniz, demekki cok sık görüşmüyorsunuz.
Kadının söyledikleride tatlı sitemler yani ne cevab verecekdiniz.

bu nedir Allah aşkına? orda bir köy var uzakta :1:..böyle bir duygu sömürüsü tarzı da ilk defa görüyorum,daha neler?

bence git,sus,otur,gel...

ayrica kadin kotu bisey demiyorki sende vallahi .duygu somurusu diye niye dusunuosun.kadin biraz ilgi bekliyor hepsi bu

benım kayınvalıde düşündüğün gibi bir kadın değil eski konularımı okursan onunla ilgili açtığım anlarsın yapmadığını bırakmadı..bugun boşansam oğlundan zil takıp oynar ne beni nede ailemi sevemedi...onun amacını biliyorum.. bu yüzden fikir istiyorum

angeldreams

artık susmak istemiyorum canım..önceden hep sustum..bana aileme cocuguma hakaretler etti ..annemi karşımda ağlattı ..annem gene sesini çıkarmadı..ben artık susmucam o haklı gibi görünüyor ve bana laf saydıkça egosu tatmın oluyor

eğer eşinle aran acılmayacakse huzurun kacmayacaksa susma..biraz dişini göster..sana annene bunları yaşatmaya kimsenin hakkı yok..herkes birazda haddini bilsinn

tatlım belki vereceğim cevap hoşuna gitmeyecek ama ne ekersen onu biçersin ileride sende kaynana olacaksın oğlunu gelinini yanında görmek isteyeceksin kendini kaynananın yerine koy ve yarın senin için o ne kadar kötü olsa da sen iyiliğinle onu utandır içinizde neler yaşanıyor kimse bilemez önceki konularını da bilmeyerek yorum yapıyorum tamam mı canım yarın git ve elini öp canım annem sen bizi mi görmek istedin vakit bulup gelemedik malum ramazan telaşı de. çok gelip gidemiyorum falan filan de bak eşin de sesini çıkarmıyor ikinizin arasında kalmış bir yanda canından çok sevdiği eşi bir yandan da onu doğuran en kıymetli varlık annesi ikinizi de kırmak istemiyor eşini de zor durumda bırakıp üzme sırf eşinin hatırı için bari git ve kaynanın elini öp ve tatlı dilli ol sus hiçbirşey söyleme o düşünsün gelinim çok iyi ben buna ne cevap vereyim ne söyleyeyim diye:1:

kızlar bana boşuna k.valideyi savunmayın..iyi bir insan olsada birlikte otursam..evlendiğimin ilk 1 senesi onun evinde geçti..her türlü hizmeti yaparım ayaklarını bile yıkarım..o derce yani...ben gocunmam..ama benım k.validenın amacı farklı ben şimdiye kadar hep sustum yarında susmak istemıyorum şimdiden kaygısı başladı

oğluna direk ya karın ya biz seçimini yap dedi yanımda ...
daha birçok şey..
eskileri acmak istemiyorum siz yarın için fikir verin yeter..

benım kayınvalıde düşündüğün gibi bir kadın değil eski konularımı okursan onunla ilgili açtığım anlarsın yapmadığını bırakmadı..bugun boşansam oğlundan zil takıp oynar ne beni nede ailemi sevemedi...onun amacını biliyorum.. bu yüzden fikir istiyorum

canim eski konularini bilmesemde ozaman sana sunlari soylemek isterim.kayinvaliden nekadar kotu bir kadin olursa olsun sana düsen sabretmek ve politik olmak.o politika yapiyor cunku.sende kocani destek al kendine dost edin koca etmekten once.Annesinin yanlislarini oda goruyordur .lakin ne olursa olsun annesi.bir dusun ne anneler var ya senin annen boyle bir insan olsaydi? sen ne yapardin esinede yazik.sen kocani destek almaya bak o sana istedigi kadar ailene istedigi kadar hakaret etsin .dunyada bulmazsa oteki dunyada bulur.boyle dusun.kaynanana verecegin sacma sapan cevaplar kocani kendinden sogutmaktan baska bir ise yaramaz .Akilsizla akilsiz olunmaz !

tatlım belki vereceğim cevap hoşuna gitmeyecek ama ne ekersen onu biçersin ileride sende kaynana olacaksın oğlunu gelinini yanında görmek isteyeceksin kendini kaynananın yerine koy ve yarın senin için o ne kadar kötü olsa da sen iyiliğinle onu utandır içinizde neler yaşanıyor kimse bilemez önceki konularını da bilmeyerek yorum yapıyorum tamam mı canım yarın git ve elini öp canım annem sen bizi mi görmek istedin vakit bulup gelemedik malum ramazan telaşı de. çok gelip gidemiyorum falan filan de bak eşin de sesini çıkarmıyor ikinizin arasında kalmış bir yanda canından çok sevdiği eşi bir yandan da onu doğuran en kıymetli varlık annesi ikinizi de kırmak istemiyor eşini de zor durumda bırakıp üzme sırf eşinin hatırı için bari git ve kaynanın elini öp ve tatlı dilli ol sus hiçbirşey söyleme o düşünsün gelinim çok iyi ben buna ne cevap vereyim ne söyleyeyim diye:1:

ya canım ben zaten yarın gittiğimde tek laf etmicem buradan giderken yemek yapıpta götüreceğim hatta..siz beni yanlış anlıyorsunuz...yada ben kendimi anlatamadım...o bana laf sokup duracak...benim zaten birşey dediğim yok...

kızlar bana boşuna k.valideyi savunmayın..iyi bir insan olsada birlikte otursam..evlendiğimin ilk 1 senesi onun evinde geçti..her türlü hizmeti yaparım ayaklarını bile yıkarım..o derce yani...ben gocunmam..ama benım k.validenın amacı farklı ben şimdiye kadar hep sustum yarında susmak istemıyorum şimdiden kaygısı başladı

oğluna direk ya karın ya biz seçimini yap dedi yanımda ...
daha birçok şey..
eskileri acmak istemiyorum siz yarın için fikir verin yeter..

yani nasıl fikir verebiliriz ki diyalog düşünüyorum anlattıklarından muhtemelen yarın yine gelmiyorsunuz gitmiyorsunuz diyecektir, işimiz var falan diyebilirsiniz. bizim de bir hayatımız var fırsat buldukça gelebiliyoruz diyebilirsiniz. beni bunlar kesmez diyorsan da "bir sene yanında kaldık da noldu bizi boşatacaktın böyle daha iyi." diyebilirsin ki epey ağır olur ama bu da bir seçenek tabi.

Back
X