canim eski konularini bilmesemde ozaman sana sunlari soylemek isterim.kayinvaliden nekadar kotu bir kadin olursa olsun sana düsen sabretmek ve politik olmak.o politika yapiyor cunku.sende kocani destek al kendine dost edin koca etmekten once.Annesinin yanlislarini oda goruyordur .lakin ne olursa olsun annesi.bir dusun ne anneler var ya senin annen boyle bir insan olsaydi? sen ne yapardin esinede yazik.sen kocani destek almaya bak o sana istedigi kadar ailene istedigi kadar hakaret etsin .dunyada bulmazsa oteki dunyada bulur.boyle dusun.kaynanana verecegin sacma sapan cevaplar kocani kendinden sogutmaktan baska bir ise yaramaz .Akilsizla akilsiz olunmaz !
evet canım tam üstüne basmışsın..bende bu zamana kadar bu yüzden sustum eşimi kendimden soğutmayım annesidir diye saygı gösterdim...ama benım k.valide öyle politik ve kurnaz ki nerede ne yapacağını cok iyi biliyor..eşim yokken bana ağzına geleni veriyor...7 aylık kızıma beddualar bana hakaretler ediyor...oğlunun yanında birşey diyemiyor