ben bu kizdan nasil kurtulacagim

ayrıca bırak kayınpederini kendini düşün catlattı beni bu kız

Fazla düşünceli.
Bebeğini düşün canım.
Sıkma kendini.
Bağır çağır kıza.
Ne demek ya eşimle kanka olmak.
Evli olduğunu bile bile.
Eve geldiğinde açma kapıyı.
Eşinle de açık açık konuş.
Var mı eşinin başka kadın kankası:26:

Bence evli adamın neden kankası olmasın ki onlar evlenmeden öncede varmış zaten..benimde kankam var nişanlanıcak kızıda tanıyorum.. Ama hiç bir zaman sarılıp öpmeler olmazdı ne kız arkadaşı yokken nede olduktan sonra...Bu kızın art niyeti onun düşünmesi gerekiyo..Belkide egosunu tatmin ediyo '' onu istediğim zaman elde edebilirim '' gibi bir düşüncesi olabilir..Eşinde masum değil tabiki hoşlanıyor olabilir yoksa eşini hamime hamile neden üzsün ki..O kızdanda vazgeçemeyen eşin :44: Kızla konuşma kendini bi b*k sanar yoksa...Eşinde biter herşey..O da anlamıyor blöf yap dicem annenin evine git ya ben ya o diye resti çek dicem ama oda ters tepebilir...

Fazla düşünceli.
Bebeğini düşün canım.
Sıkma kendini.
Bağır çağır kıza.
Ne demek ya eşimle kanka olmak.
Evli olduğunu bile bile.
Eve geldiğinde açma kapıyı.
Eşinle de açık açık konuş.
Var mı eşinin başka kadın kankası:26:

ayy evet hamiledi da doğru

Arkadaslar cevaplariniz icin tesekkürler. ben bu konuyu kizla bile konustum ama anlamiyor. bu gidisle kayinvalidemleri katacagim onlar konussun artik ogullariyla cúnkú gücüm kalmadi ve tekrar bi sinir krizi hecirnek istemiyorum. kizin annesi burda babasi neden ona eanet etmiyorki sonucza annesi. Benim de bekar bayan arkadaslarim var ama esim evdeyken gelmezler bana, esim evde olmadigi zamanlar geliyorlar bana. ben bu durumu kendi aileme anlatsam kan cikar. kiz sehrin bi ucun dan bizim evimize geldi ve gece ücte oldu bu olay. düsünebiliyormusinuz? ve sabah kalktiimda bizim yatak odamizdaydi basimizda yani. bde evden kovdum. esim bi süre górsmedi ve i tekrar basladilar görüsmeye

bu mesajı kaçırmışım şimdi gördüm yuh diyorum
bu çok büyük bi olay acilen kızı al karşına konuşma tehdit et
biraz da yol saçını başını
elaleme rezil ederim falan de ne bileyim işte yaa
çirkeflik yap biraz hem de vakit kaybetmeden
ay ben sinirden patladım yahu ah elimde olsa şu an:47:
bak gebeliğin biraz daha ilerlediğinde doğum,lohusalık derken
eşinle ister istemez bir müddet uzak kalmanız kaçınılmaz olacak
kız da bu durumdan istifade ederek eşini daha çok kendine bağlayabilir
ben korkarım böyle kanka(!)lardan:18:

Rica ederim canım.

Bayağı soru birikti sen yokken.
Bu kız senin de arkadaşın mı olyor?
demiştim.

Arkadaslar belkiaranizda beni saf salak olarak gören olabilir ama öyle degil. bazilariniz bana bir kac günlügüne annenin evine git diyorlar, benim ailemde öyle bir sey yok bir kere baba evinden cikan bidaha giremwz derler yani anliycaniz at gözlükleriyle geziyorlar hhala. yani arkamda kimse yok ama bunu esim bilmiyor savunmasiz oldugumu. almanyada yasiyoruz diye hrkez bizi baska taniyor ama inanin bana durumum cok kötü. ve bunu esime ve digerlerine belli etmek istemiyorum. beni genis mideli de sanmayin lütfen. ama sizin dediiniz gii artik esimin ailesini katacagim isin icine

Tatlim seninki gibi bir asalak bendede vardi. Esimin kankisinin karisi!! İlk kez tanistigimizda esimin annesinden icin kayinvalidem nasil iyimi dedi. Tum aksam esimle samimi sohbetler yapti o ogrenc gogus sovlar hala gozumun onunde.oradan cikinca hayirdir dedim esime grup mu takiliyorsunuz cift es, cift kayinvalide. Neymisde o hep boyle hinzirmis, alisirmisim.

Gorusmeyecegiz dedim. Asla aramayacak. Bana onyargilisin dedi. Baktim ilk ay surekli mailler falan. Birgun dedim haklisin onyargiliyim, insan arkadaslarini kaybetmemeli. Lakin dedim kankinle(kocasiyla) samimi olmak isterim once bana cebini, emailini herseyini ver. Ozelden gorusmeler yapayim sooyle samimi olalim dortlu takiliriz dedim. Kaldiramadi esim bu laflari sinirlendi edepli ol dedi. Yok ya dedim once sen edeplilerle takil. Eh tabi ben yendim onu. Evimize asla gelemedilersokmam cunku, hatunuda urkuttum arayamadi bir daha ne o nede kocasi.

Evli insanlarin ilskilerinde mutlaka sinir olmali. Evli bir kadinin erkek kankisi, evli bir adamin kadin kankisi olamaz. Yapan vardir saygi duyarim ama ben yapamam.

Arkadaslar belkiaranizda beni saf salak olarak gören olabilir ama öyle degil. bazilariniz bana bir kac günlügüne annenin evine git diyorlar, benim ailemde öyle bir sey yok bir kere baba evinden cikan bidaha giremwz derler yani anliycaniz at gözlükleriyle geziyorlar hhala. yani arkamda kimse yok ama bunu esim bilmiyor savunmasiz oldugumu. almanyada yasiyoruz diye hrkez bizi baska taniyor ama inanin bana durumum cok kötü. ve bunu esime ve digerlerine belli etmek istemiyorum. beni genis mideli de sanmayin lütfen. ama sizin dediiniz gii artik esimin ailesini katacagim isin icine

ailesini katmadığın hata zaten.hala kayınpederim diyosun. benim anlamadığım su . sen bu kıza ağzına gelen söylesen kocan tarafından akibetin ne olur. kızarmı sana.

Tatlim seninki gibi bir asalak bendede vardi. Esimin kankisinin karisi!! İlk kez tanistigimizda esimin annesinden icin kayinvalidem nasil iyimi dedi. Tum aksam esimle samimi sohbetler yapti o ogrenc gogus sovlar hala gozumun onunde.oradan cikinca hayirdir dedim esime grup mu takiliyorsunuz cift es, cift kayinvalide. Neymisde o hep boyle hinzirmis, alisirmisim.

Gorusmeyecegiz dedim. Asla aramayacak. Bana onyargilisin dedi. Baktim ilk ay surekli mailler falan. Birgun dedim haklisin onyargiliyim, insan arkadaslarini kaybetmemeli. Lakin dedim kankinle(kocasiyla) samimi olmak isterim once bana cebini, emailini herseyini ver. Ozelden gorusmeler yapayim sooyle samimi olalim dortlu takiliriz dedim. Kaldiramadi esim bu laflari sinirlendi edepli ol dedi. Yok ya dedim once sen edeplilerle takil. Eh tabi ben yendim onu. Evimize asla gelemedilersokmam cunku, hatunuda urkuttum arayamadi bir daha ne o nede kocasi.

Evli insanlarin ilskilerinde mutlaka sinir olmali. Evli bir kadinin erkek kankisi, evli bir adamin kadin kankisi olamaz. Yapan vardir saygi duyarim ama ben yapamam.

yürübe kim tutar seni :)))

ailesini katmadığın hata zaten.hala kayınpederim diyosun. benim anlamadığım su . sen bu kıza ağzına gelen söylesen kocan tarafından akibetin ne olur. kızarmı sana.

Ben kiza kac kere agzima geleni saydim ve esime anlattim esim bana hak verdi ama dedigim gibi kiz rtik zaten giremiyor benim evime yaklasik 1 senediralmiyorum ama disarisi var ve en esimin her attigi adimi takip edemwm. ama ona bana yaptiginin aynisiyaosam mi diye düsünúyorum. uydurmadan bi kanka bulcaksinbakalim nasil karsiliycak

Back
X