- Konu Sahibi berlinli86
görumcen kuzen kaynana felan yokmu toplanın bunu alın aranıza sözden anlamayanın hakkı kötektir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
görumcen kuzen kaynana felan yokmu toplanın bunu alın aranıza sözden anlamayanın hakkı kötektir
yok daha neler valla dayaklik kiz ya eşinin tlefonundan gizlice numarasini sil gercikiz arar ama olsun sen sil adam bak odama gir mutlu ciftsini de sanane sana mi kalmiş o lafi demek bence o kizin ailesini ara soyle
Benim sadece kardesim burda onunlada fazla görüsmüyoruz. kaynanamlar son care. yapcak baska bisey yok ama kayinbabama bisey olcak diye korkuyorum cünkü tansiyon hastasi yada samimi oldugumuz arkadaslari toplayip konusacagiz esimi de araya alip
hala arkadaşlarla toplanıp konuşacaz diyosun yaa. şu cumle nin sonu arkadaşları topladım ağız burun dalacaz olmalı. eşini felanda alma ne karıştırıyorsun. konuşacaksanda alma. sonra sana bişe dicek görcen gununu rencide olacan.
Tatlişkom haklı.
Neyi konuşcaksın.Laf anlıyomu ki.
Konuşmuşsun işe yaramamış.
Senin de yakın arkadaşın felan mı bu şahıs?