- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.828
- 798
- 35
- Konu Sahibi Tavuk_suyu_
-
Bu dediğinizide denicem yarın ama benim makine de çocuk kilidi özelliği var. Yıkamaya başlayınca program bitene kadar açılmıyor . makineyi kapatsam dahil kilitli kalıyor. Onu Nasıl acıcam acaba ?Makineyi boş bir biçimde çamaşır veya deterjan eklemeden en yüksek sıcaklıkta ve un uzun sürede çalıştır bir defa, durulamak için en son safhada su almaya başladığında sirke koy hazneye.Muhtemelen sorunun çözülecek.
Açmayacaksın canım, su alırken deterjan haznesine sökeceksin sirkeyi.Bu dediğinizide denicem yarın ama benim makine de çocuk kilidi özelliği var. Yıkamaya başlayınca program bitene kadar açılmıyor . makineyi kapatsam dahil kilitli kalıyor. Onu Nasıl acıcam acaba ?
Sizin de mi böyleydi ?
Leke çıkarıcı mendiller oluyor veya hani çantaların içinde haşere uzaklaştırıcı küçük kesecikler. Öyle bir şey mi kaldı makinede acaba. Makine yapıyorsa şikayet edin. Çok abes bir arıza.Can'ım gecende alo kullandım leke yaptı. Bu defa ariel aldım yine aynı. Ama deterjandan olduğunu düşünmüyorum ben.
Aynennnn aynennnn hanımlar boşverin diğer konuları şu benim makineyi halledelim önce yavHadi bekem toplu dua edicez , yağmur duası gibi
Yarın da bunu deneyeceğim. Şimdi yapsam sesine çocuk uyanacakAçmayacaksın canım, su alırken deterjan haznesine sökeceksin sirkeyi.
Yok Can'ım ilk Zaman'lar böyle değildi. Son 3 4 aydır böyle... Olmazsa arayacağım artık uygun birşeyde yaptırırım değilse makine çöpe gidecek anlaşılan.Aldığınızdan butanamı böyle yani garantisi bittiyse en az 2 senedir bu şekildemi yıkadı? Sonradan olan birşeyse servis çağırın. 50 lira alıyolar. Sorun neyse tamir için şukadar turar diyorlar zaten
Google da falan da aradım hiç böyle bir sorun yazan yok. Cok tutarsa artık masrafı mecbur yenisini alıcam.siz ne marka aldınız ?Çok enteresan ya ilk defa böyle birsey gördüm
Deterjan kalıntısı gbi değil
Servisi yoksa yeni makina alın
Benim makinam da sorunluydu kafamda sürekli onunla tartısyordum sonunda yenisini aldık
Deterjan lekesi falan bırakmıyor da cok gürültülü çalışıyor. Koca apartman inliyorBu şekilde olmasa da değişik sıkıntıkarı vardı mesela deterjanı eritemiyordu yıkarken leke bırakıyor. Temiz ama lekeli çamaşırlarla uğraşıp duruyordum. Sesli çalışıyordu ve dünya kadar deterjan dolduruyordum ön yıkama artık bşr zorunluluktu vs vs kısaca hiç memnun değildim benimde buna benziyordu 6 kg lıktı
Yok Can'ım asla çamaşır suyu kullanmam kıyafetlerde kalıntısı falan kalır diye. Ki çamaşır suyu kullanmamısken böyle kullansam ne olacaktı tahmin bile edemiyorumBeyazları yıkarken çamaşır suyu koyuyor musun? Sonrasında çamaşır suyu kalıntısı bu lekeleri yapıyor olabilir mi?
Vallahi Can'ım az para da vermedim dijital diye. Görüntü iyi işlev sıfırevdeki makienin gorunurde çalismasi ama i$levinin sifir olmasi çok feci bisey
az uz para deil mubarek atsan olmuyor ama memnun deilsin atmasanda olmuyor
google e a yazip arattinmi bu sorunu, senden baska yasayan çozum bulan olmus olabilirmiki
Ben yaklasık 2 ay falan arastırdım çok canımı sıkıyordu makinamGoogle da falan da aradım hiç böyle bir sorun yazan yok. Cok tutarsa artık masrafı mecbur yenisini alıcam.siz ne marka aldınız ?
Canım cepleri falan da kontrol ederim hep ama bizde zaten haşere uzaklaştırıcı birşey de yok ki evdeLeke çıkarıcı mendiller oluyor veya hani çantaların içinde haşere uzaklaştırıcı küçük kesecikler. Öyle bir şey mi kaldı makinede acaba. Makine yapıyorsa şikayet edin. Çok abes bir arıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?