Ben bu makineyi napayım aaa dostlar !!!

Bu dediğinizide denicem yarın ama benim makine de çocuk kilidi özelliği var. Yıkamaya başlayınca program bitene kadar açılmıyor . makineyi kapatsam dahil kilitli kalıyor. Onu Nasıl acıcam acaba ?

Çok enteresan ya ilk defa böyle birsey gördüm
Deterjan kalıntısı gbi değil
Servisi yoksa yeni makina alın
Benim makinam da sorunluydu kafamda sürekli onunla tartısyordum sonunda yenisini aldık

Bu dediğinizide denicem yarın ama benim makine de çocuk kilidi özelliği var. Yıkamaya başlayınca program bitene kadar açılmıyor . makineyi kapatsam dahil kilitli kalıyor. Onu Nasıl acıcam acaba ?
Açmayacaksın canım, su alırken deterjan haznesine sökeceksin sirkeyi.

Sizin de mi böyleydi ?

Bu şekilde olmasa da değişik sıkıntıkarı vardı mesela deterjanı eritemiyordu yıkarken leke bırakıyor. Temiz ama lekeli çamaşırlarla uğraşıp duruyordum. Sesli çalışıyordu ve dünya kadar deterjan dolduruyordum ön yıkama artık bşr zorunluluktu vs vs kısaca hiç memnun değildim benimde buna benziyordu 6 kg lıktı

Bana da hiç deterjan olayı gibi gelmedi. garantisi bitmedi ise servisi arayın. Makinelerin ne kadar hedesi varsa o kadar derdi oluyor sanırım

Allah Allah yaa ilginçmiş. Acaba makineyi çamaşır suyuyla boş çalıştırsanız? 40ta.

Can'ım gecende alo kullandım leke yaptı. Bu defa ariel aldım yine aynı. Ama deterjandan olduğunu düşünmüyorum ben.
Leke çıkarıcı mendiller oluyor veya hani çantaların içinde haşere uzaklaştırıcı küçük kesecikler. Öyle bir şey mi kaldı makinede acaba. Makine yapıyorsa şikayet edin. Çok abes bir arıza.

evdeki makienin gorunurde çalismasi ama i$levinin sifir olmasi çok feci bisey
az uz para deil mubarek atsan olmuyor ama memnun deilsin atmasanda olmuyor

google e a yazip arattinmi bu sorunu, senden baska yasayan çozum bulan olmus olabilirmiki

Aldığınızdan butanamı böyle yani garantisi bittiyse en az 2 senedir bu şekildemi yıkadı? Sonradan olan birşeyse servis çağırın. 50 lira alıyolar. Sorun neyse tamir için şukadar turar diyorlar zaten

Aldığınızdan butanamı böyle yani garantisi bittiyse en az 2 senedir bu şekildemi yıkadı? Sonradan olan birşeyse servis çağırın. 50 lira alıyolar. Sorun neyse tamir için şukadar turar diyorlar zaten
Yok Can'ım ilk Zaman'lar böyle değildi. Son 3 4 aydır böyle... Olmazsa arayacağım artık uygun birşeyde yaptırırım değilse makine çöpe gidecek anlaşılan.

Çok enteresan ya ilk defa böyle birsey gördüm
Deterjan kalıntısı gbi değil
Servisi yoksa yeni makina alın
Benim makinam da sorunluydu kafamda sürekli onunla tartısyordum sonunda yenisini aldık
Google da falan da aradım hiç böyle bir sorun yazan yok. Cok tutarsa artık masrafı mecbur yenisini alıcam.siz ne marka aldınız ?

Deterjan lekesi falan bırakmıyor da cok gürültülü çalışıyor. Koca apartman inliyor

Beyazları yıkarken çamaşır suyu koyuyor musun? Sonrasında çamaşır suyu kalıntısı bu lekeleri yapıyor olabilir mi?
Yok Can'ım asla çamaşır suyu kullanmam kıyafetlerde kalıntısı falan kalır diye. Ki çamaşır suyu kullanmamısken böyle kullansam ne olacaktı tahmin bile edemiyorum

Vallahi Can'ım az para da vermedim dijital diye. Görüntü iyi işlev sıfır arattım canım böyle bir sıkıntı yazan bile yok ben ilkim sanırım

Google da falan da aradım hiç böyle bir sorun yazan yok. Cok tutarsa artık masrafı mecbur yenisini alıcam.siz ne marka aldınız ?
Ben yaklasık 2 ay falan arastırdım çok canımı sıkıyordu makinam
Arcelik aldım cnm
8103 ycms

Canım cepleri falan da kontrol ederim hep ama bizde zaten haşere uzaklaştırıcı birşey de yok ki evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…