Ben bu makineyi napayım aaa dostlar !!!

çamasir makinesi deyince bilinmis akla ilk gelen en iyi marka MIELE canim
samsugun en son modelini alacagina miele nin en eski modelini al diiyor kullananlar hep
maalesef çok pahali ama gozun kapali guvenebilirsin, arastir istersen ben hiç memnun olmayan duymadim çok arastirdim almadan once
gecen ay aldim sonunda dunya varmis dedim
benim eski çamasir yikadigim makine bile deilmis neymis bende bilmiyorum:)))
yirtardi , kisa devrede yikardi kafasina gore ,lekeler çikmazdi , tamburu bile sokulmustu ama dugmesine basinca çalisiyormu çalisiyor kafayi yiyordum iki yikamadan birinde
, son zamanlarda durmadan dugme vs SIKISMAYA baslamisti kaç defa çamasir kaldi içinde altdan su bosalttim canim çikdi temizleyene kdr

en son sikarken garip sesler çikarmaya basladida esim ikna oldu degistirmeye çok sukur kurtuldum :)
esin okey diyorsa durumunda varsa bi an once degistir omrunu çurutur bu makine senin

Miele yi bende cok duydum. Herkes tüm ürünlerinden memnun. Zaten alırsam miele düşünüyorum bende . Sürekli uyarı falan veriyor benim ki de. Beyaz eşya şans diyorlar gerçekten de öyle

Miele yi bende cok duydum. Herkes tüm ürünlerinden memnun. Zaten alırsam miele düşünüyorum bende . Sürekli uyarı falan veriyor benim ki de. Beyaz eşya şans diyorlar gerçekten de öyle
niye uyairyor derdi neymiskiii sanki dogru duzgun is yapiyorda bide uyariyor

niye uyairyor derdi neymiskiii sanki dogru duzgun is yapiyorda bide uyariyor
Aynen aynen zannedersin çok iyi çamaşır yıkıyor . Bazen fazla köpük bazen az su bazen de dengesiz ağırlık falan diye uyarı veriyor. Makineyi balkona çıkarıp asagı atasım geliyor

Ben şeye takılım eşarpları şalları neden makineye atıyorsunuz ki, elinizde yıkayın bence. Ya da eşarp şampuanları var onlarla hassas programda yıkamalısınız.
Elde yıkama programı var makinenin o yüzden elde yıkamaya ihtiyaç duymadım hiç

Ahh keşke deterjan olsa... Deterjan olsa ovaladıgımda cıkardı hem. Adını koyamadık değişik birşey bu :)

Tüh çıkmadı mı
Benim de fondöten lekesi yıkmacıya verdim mümkün değil çıkmadı 150 tl çöpe gitti

tekrar durulatsan falan aynı olur mu acaba. Deterjan lekesi olsa çıkması lazım.
Aynı oluyor Can'ım ya. Sanki çamaşır suyu sökülmüş gibi kıyafetlerin belli yerlerinin rengini alıyor. Birde tüm kıyafetler de değil. Mesela bir makine attım çamaşır diyelim. Sadece bir tanesinde oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…