- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi Tavuk_suyu_
-
Eee içinde çamaşır suyu kalıntısı falan kalmıyor mu ?
Benim makina miele gercekten çok iyi bi makina 3 gün içinde çamasır kalsa hiç koku yapmaz renkleri hiç soldurmaz çok iyi bi makina tavsiye ederim çok memnunumMiele yi bende cok duydum. Herkes tüm ürünlerinden memnun. Zaten alırsam miele düşünüyorum bende . Sürekli uyarı falan veriyor benim ki de. Beyaz eşya şans diyorlar gerçekten de öyle
Şikayet falan baya uzun sürer gibi geliyor . Önce en iyisi bir servise sorayım, çünkü sormadım hiç.Şikayet edin. Sonuç alırsınız. Azıcık ugrasacaksiniz , belgeler ve fotoğraflar dosya açın. Ise yarıyor mu yarıyor, eğer kusurlu gorunmezseniz tazminat alıyorsunuz. Biraz zaman geçiyor :) ama olsun.
Bunun dışında servisini arayıp sordunuz mu hiç ?
Bir de alakasız ama şalı marinaya neden atıyorsunuz ? Yipranmiyor mu ?
Alırsam miele düşünüyorum zaten. Fiyatları biraz pahalıymış ama olsun napalım artıkBenim makina miele gercekten çok iyi bi makina 3 gün içinde çamasır kalsa hiç koku yapmaz renkleri hiç soldurmaz çok iyi bi makina tavsiye ederim çok memnunum
Böyle şeylerde pahalı ucuz dememek lazım önemli olan uzun ömürlü ve iyi bi makina olmadı bende mielenın ev süpürgesi var ondanda çok memnunun ama bulaşık makinam simens krşke onuda miele alsaydım diyorum çünkü ondan memnun degilşm bende pahalı diye almamıştım ama şimdi keske diyorumAlırsam miele düşünüyorum zaten. Fiyatları biraz pahalıymış ama olsun napalım artık
Veya eşya biraz da şans işi galiba. Bir arkadaşımın Siemens bulaşık makinası çok memnun mesela.Böyle şeylerde pahalı ucuz dememek lazım önemli olan uzun ömürlü ve iyi bi makina olmadı bende mielenın ev süpürgesi var ondanda çok memnunun ama bulaşık makinam simens krşke onuda miele alsaydım diyorum çünkü ondan memnun degilşm bende pahalı diye almamıştım ama şimdi keske diyorum
Bende hep dikkat esiyorum şalların hep aynı tarafını kullanmaya yoksa her tarafı fondöten lekesi oluyor malesef
AtınDeterjan lekesi olsa elimde ovaladım çıkması gerekmez miydi ? Resmen çamaşır suyu dökmüş gibi
Limon tuzuyla yıkattım bugün de sirkeyle yıkatıcamMakineyi boşken sirke ve limon tuzu ile yıkasan?
Aynennn ömrümü çürüttü. Hem çamaşır makinası hem bulaşık makinası hem de buzdolabı Samsung benim, birde beni düşün.Şu hayatta vardığım en net sonuç, samsung al kanser ol
Neyse konuyu açtığın iyi oldu, ne zamandır şikayetvar a yazacağım, erteliyorum hep.
El de yıkama programım var.eşarp şal makinede yıkanmaz ki.ya kuru temizleme olacak ya da elde.bebek gibi bakacaksın onlara.makineye atarken her türlü büyük risk almışsınız zaten
evet cnm memnunum beğendim benPeki memnun Musun?
Servis çağır.Makinende bir arıza var demek ki.Ya yeterli su almıyor,ya da iyi durulamıyor.Hanımlar iyi akşamlar hepinize..
Samsung dijital ekranlı çamaşır makinem var. Daha 3 yıllık. Kıyafetleri sanki çamaşır suyu sıçratmış gibi yıkıyor. Kaç tane eşarbım, şalım gitti. Şimdi de çocuğun kazagı resmen beyaza boyanmış gibi. Böyle birşey gelen var mı başına ??? Napayım ben bu makinayı şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?