Ben bu makineyi napayım aaa dostlar !!!

Şikayet edin. Sonuç alırsınız. Azıcık ugrasacaksiniz , belgeler ve fotoğraflar dosya açın. Ise yarıyor mu yarıyor, eğer kusurlu gorunmezseniz tazminat alıyorsunuz. Biraz zaman geçiyor :) ama olsun.

Bunun dışında servisini arayıp sordunuz mu hiç ?

Bir de alakasız ama şalı marinaya neden atıyorsunuz ? Yipranmiyor mu ?

Eee içinde çamaşır suyu kalıntısı falan kalmıyor mu ?

Yok canım zaten normal 40 derecelik programda açıyorum normal durulamasını filan yapıyor. Tabi çok fazla dökmüyorum domestosu. Çeyrek çay bardağı filandır. İçinde koku filan da olmuyor. 2 ayda 1 filan yaparım ben hep.

Miele yi bende cok duydum. Herkes tüm ürünlerinden memnun. Zaten alırsam miele düşünüyorum bende . Sürekli uyarı falan veriyor benim ki de. Beyaz eşya şans diyorlar gerçekten de öyle
Benim makina miele gercekten çok iyi bi makina 3 gün içinde çamasır kalsa hiç koku yapmaz renkleri hiç soldurmaz çok iyi bi makina tavsiye ederim çok memnunum

Şikayet falan baya uzun sürer gibi geliyor . Önce en iyisi bir servise sorayım, çünkü sormadım hiç.
Şalım yıpranmadı hiç. Elde yıkama programı var makinenin :)

Benim makina miele gercekten çok iyi bi makina 3 gün içinde çamasır kalsa hiç koku yapmaz renkleri hiç soldurmaz çok iyi bi makina tavsiye ederim çok memnunum
Alırsam miele düşünüyorum zaten. Fiyatları biraz pahalıymış ama olsun napalım artık

Alırsam miele düşünüyorum zaten. Fiyatları biraz pahalıymış ama olsun napalım artık
Böyle şeylerde pahalı ucuz dememek lazım önemli olan uzun ömürlü ve iyi bi makina olmadı bende mielenın ev süpürgesi var ondanda çok memnunun ama bulaşık makinam simens krşke onuda miele alsaydım diyorum çünkü ondan memnun degilşm bende pahalı diye almamıştım ama şimdi keske diyorum

Veya eşya biraz da şans işi galiba. Bir arkadaşımın Siemens bulaşık makinası çok memnun mesela.

Bende hep dikkat esiyorum şalların hep aynı tarafını kullanmaya yoksa her tarafı fondöten lekesi oluyor malesef

Normalde çok makyaj yapan biri değilim. .
Kardeşimin düğünü vardı . .
Bir defa kullanmıştım henüz . .

Şu hayatta vardığım en net sonuç, samsung al kanser ol
Neyse konuyu açtığın iyi oldu, ne zamandır şikayetvar a yazacağım, erteliyorum hep.

eşarp şal makinede yıkanmaz ki.ya kuru temizleme olacak ya da elde.bebek gibi bakacaksın onlara.makineye atarken her türlü büyük risk almışsınız zaten

Düşük ısıda yıkadığın için deterjan erimemiş olabilir mi? Ben siyahları 30 da yıkayınca leke kalıyor. Bir de su tasarruflularda tam erimiyor.

Benimde beyaz eşyalarım samsung. Çamaşır makinesinde böyle bi sorunla karşılaşmadım. Arada çamaşır suyunu ön yıkama ve ana yıkama bölümüne koyup iki kere durulama yaptırıp yıkıyorum beyazları. Sonraki attığım çamaşırlarda bi sıkıntı görmedim hiç. Benimkide üç yıllık olacak. Ama ben eco bubble özellikli makinelerde sorun olduğunu duymuştum. O yüzden almamıştım.

Şu hayatta vardığım en net sonuç, samsung al kanser ol
Neyse konuyu açtığın iyi oldu, ne zamandır şikayetvar a yazacağım, erteliyorum hep.
Aynennn ömrümü çürüttü. Hem çamaşır makinası hem bulaşık makinası hem de buzdolabı Samsung benim, birde beni düşün.

Servis çağır.Makinende bir arıza var demek ki.Ya yeterli su almıyor,ya da iyi durulamıyor.

Şikayetvar.com a yazın hemen size dönerler. Servis çağırınca bile o kada hızlı gelmiyorlar. Başlığı da afilli olsun "Samsun bubble çamaşırları çiğniyor" filan diye.
Ama gerçekten şans meslesi beyaz eşya. Çevremde samsung ve bu modelinden kullanan o kadar çok ki hepsi çok memnun. Hayret ettim doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…