Ben bu makineyi napayım aaa dostlar !!!

Kızlar bende bısı sorucam ya
benım camasır makınem ıyı hosta su deterjan gozune bazen sıvı bısıler dokuyorum leke cıkarıcı gıbı ondanmı bılmem toz deterjanım ıslanıyor kalıyor gecenlerde orayı komple soktm 2 gun suda beklettımda arındıramadım o bazı taşlaşmıs bölgeleri

Can'ım sıcak suyla fırçala baya . Bende yumuşatılıyordu cok döküyorum oyüzden tas gibi bazı yerleri cıkmıyor malesef.

Can'ım sıcak suyla fırçala baya . Bende yumuşatılıyordu cok döküyorum oyüzden tas gibi bazı yerleri cıkmıyor malesef.
Yok anam cıkmadı kırec sokucu bıle sıktım dusun
makınemdende memnunum hanı basına zeval gelmeye barı

Merhaba canm benim makine siemens daha dogrusu evdeki hersey siemens cok memnunum yeni evlenecekler fln okuyorsa oneririm :) Sorununa gelince siemenste otomatik tambur bakım ayari var arada yanip sonup uyariyor bos calistirmam icin. 90 derecede 1200 devirde 1 saat calistir isine yarar makineyede bakim yapmış olursun bunu ayda 1 kere mutlaka yapmani oneririm

Benimkine benziyor hatta aynısı sanırım :) benimki de bu
Seninki daha iyisi ben ki 6 kiloluk nasıl yeni yikadigindan memnun Kaldın mi bizim birde vestel var o çamaşırları yırtıyor servisi geldi baktı ama makine kotu ...beyaz eşya aynen sans isi ama servisi de iyi olanlar tercih edilmeli ...garAntisi iki yıl sanırım 3. Yıl bisey çıkınca insanin cani sıkılıyor

Limon tuzuyla yıkattım bugün de sirkeyle yıkatıcam
Annem arada sirke ile boş yıkat der çünkü. Ben de bi kere eski kedimizin pislediği paspası makineye atmıştım. Sonrasında sirke ve limon tuzuyla yıkatmıştım temizliyormuş. Ki ben kızartma tenceresini de bazen limon tuzuyla yıkarım. Çabucak temizlenir. Mantıklı gibi geliyor

Kızlarrrr çamaşırlar çıktı hiç birinde leke yok sanırım deterjanla yumuşatıcıyı Aynı anda ve cok koyduğum içinmiş sanırım. Gerçi dünde limon tuzuyla yıkattım sabah da sirkeyle yıkattım onların da faydası vardır illa ki

dijital olarak arçelik var bizde ve çok memnunuz allah nazarlardan saklasın . çokta güzel yıkıyor kısa devrede bile mis gibi

Bence artik bisey olmaz değeri ama dikkat edersen ...makinede sorun onunca yırtıyor bunların tamburu bile baklava baklava camasiri nazik yıkıyor yıpratmıyor ben memnunum

Bekarken aldığım en ucuzundan Regal marka makinamız ve Bim deterjanımızla gayet geçinip gidiyoruz, maşallah diyeyim sorun yaşamadık şimdiye kadar, arada yumuşatıcı gözü tıkanıyor; o da şöyle nazikçe sevip suya tutunca bizi üzmüyor

Regal vestel in arçelik le beko nslsa onlarda öyle firmalar pazardan pay almak icin ayni mali farklı tercihleri olan tüketici grubuna farklı markalarla sunuyor ...

Regal vestel in arçelik le beko nslsa onlarda öyle firmalar pazardan pay almak icin ayni mali farklı tercihleri olan tüketici grubuna farklı markalarla sunuyor ...
Evet öyle ama daha düşük gelirli müşteri segmentine hitap ettikleri için, düşük fiyatı verme amacıyla birtakım maliyetlerle oynuyorlar. Örneğin daha az program koyuyorlar, daha basit kullanım sunuyorlar, dış yüzeyinin tasarımında tasarımcıya çok para ödemiyorlar, reklam maliyetini düşürüyorlar ve düşük fiyata sunuyorlar. Halbuki mis gibi kaliteli, kullanımı rahat.

Makina ile alakali ayni sorun bendede vardi.
Ben ilk temizlik yaparken camaşir suyu siçratiyorum saniyordum. Sadece eşimin renkli gömleklerini atinca anladim ki benimle alakali değilmiş sanirim toz olarak koyulan haznesinde problem oluyordu servise gidip geldi duzeldi makinem

Yumusatıcıyla deterjanı aynı anda koyduğum içinmiş.

Cnm benim ki de birebir aynı ama öyle bir sorunum yok bende sana bisey sorucam pamuklu yazan 2 saat 10 dk programda benimki suyu almadan birkaç sefer dönüyor sonra 1 saat 40 dk yazıyor ekranda öyle yıkıyor servisi aradım içindeki çamaşırın yüküne göre zamani ayarlıyor sorun değil dedi ama inanmadım seninkide öylemi acaba

Bidr sivi deterjan kullan canim bazen benim makinada deterjan lekesi yapiyo gicik bisey

İyi hadi geçmiş olsun :) Çamaşır makinası insanın eli ayağı gibi ya, icad eden kimse nur içinde yatsın yani.

Yumusatıcıyla deterjanı aynı anda koyduğum içinmiş.
Yok ben ayni koymuyorum :)
Önce deterjani sonra yumuşatici koyuyorum, ama dediğim gibi haznelerde sorun ikisini ayni anda almiyor galiba o kadar göreceli ve dijital bir makine iki detarjani ayirt edememiş :)

sabah çamşırda lekeyi görünce sen aklıma geldin
daha önce hiç çamşır suyu koydunuz mu makinaya? onun artıkları kalmıştır belki
1 2 kez boş çalıştırın isterseniz. temizlik bezlerini falan atın. temizlenmeye ihtiyacı var belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…