- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi Tavuk_suyu_
-
Can'ım sıcak suyla fırçala baya . Bende yumuşatılıyordu cok döküyorum oyüzden tas gibi bazı yerleri cıkmıyor malesef.Kızlar bende bısı sorucam ya
benım camasır makınem ıyı hosta su deterjan gozune bazen sıvı bısıler dokuyorum leke cıkarıcı gıbı ondanmı bılmem toz deterjanım ıslanıyor kalıyor gecenlerde orayı komple soktm 2 gun suda beklettımda arındıramadım o bazı taşlaşmıs bölgeleri
Yok anam cıkmadı kırec sokucu bıle sıktım dusunCan'ım sıcak suyla fırçala baya . Bende yumuşatılıyordu cok döküyorum oyüzden tas gibi bazı yerleri cıkmıyor malesef.
Benimkine benziyor hatta aynısı sanırım :) benimki de bu
Seninki daha iyisi ben ki 6 kiloluk nasıl yeni yikadigindan memnun Kaldın mi bizim birde vestel var o çamaşırları yırtıyor servisi geldi baktı ama makine kotu ...beyaz eşya aynen sans isi ama servisi de iyi olanlar tercih edilmeli ...garAntisi iki yıl sanırım 3. Yıl bisey çıkınca insanin cani sıkılıyorBenimkine benziyor hatta aynısı sanırım :) benimki de bu
Annem arada sirke ile boş yıkat der çünkü. Ben de bi kere eski kedimizin pislediği paspası makineye atmıştım. Sonrasında sirke ve limon tuzuyla yıkatmıştım temizliyormuş. Ki ben kızartma tenceresini de bazen limon tuzuyla yıkarım. Çabucak temizlenir. Mantıklı gibi geliyorLimon tuzuyla yıkattım bugün de sirkeyle yıkatıcam
Bence artik bisey olmaz değeri ama dikkat edersen ...makinede sorun onunca yırtıyor bunların tamburu bile baklava baklava camasiri nazik yıkıyor yıpratmıyor ben memnunumKızlarrrr çamaşırlar çıktı hiç birinde leke yoksanırım deterjanla yumuşatıcıyı Aynı anda ve cok koyduğum içinmiş sanırım. Gerçi dünde limon tuzuyla yıkattım sabah da sirkeyle yıkattım onların da faydası vardır illa ki
Bekarken aldığım en ucuzundan Regal marka makinamız ve Bim deterjanımızla gayet geçinip gidiyoruz, maşallah diyeyim sorun yaşamadık şimdiye kadar, arada yumuşatıcı gözü tıkanıyor; o da şöyle nazikçe sevip suya tutunca bizi üzmüyor
Evet öyle ama daha düşük gelirli müşteri segmentine hitap ettikleri için, düşük fiyatı verme amacıyla birtakım maliyetlerle oynuyorlar. Örneğin daha az program koyuyorlar, daha basit kullanım sunuyorlar, dış yüzeyinin tasarımında tasarımcıya çok para ödemiyorlar, reklam maliyetini düşürüyorlar ve düşük fiyata sunuyorlar. Halbuki mis gibi kaliteli, kullanımı rahat.Regal vestel in arçelik le beko nslsa onlarda öyle firmalar pazardan pay almak icin ayni mali farklı tercihleri olan tüketici grubuna farklı markalarla sunuyor ...
Yumusatıcıyla deterjanı aynı anda koyduğum içinmiş.Makina ile alakali ayni sorun bendede vardi.
Ben ilk temizlik yaparken camaşir suyu siçratiyorum saniyordum. Sadece eşimin renkli gömleklerini atinca anladim ki benimle alakali değilmiş sanirim toz olarak koyulan haznesinde problem oluyordu servise gidip geldi duzeldi makinem
Kızlarrrr çamaşırlar çıktı hiç birinde leke yoksanırım deterjanla yumuşatıcıyı Aynı anda ve cok koyduğum içinmiş sanırım. Gerçi dünde limon tuzuyla yıkattım sabah da sirkeyle yıkattım onların da faydası vardır illa ki
Yok ben ayni koymuyorum :)Yumusatıcıyla deterjanı aynı anda koyduğum içinmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?