Ben bu makineyi napayım aaa dostlar !!!

makinanızı en yuksek derecede 95 de yanı sadece calgon koyarak bi yıkayın derım ben boşken tıkanık olan gözeneklerıyle ılgılıde olabılır

Renkliler için ayrı beyazlar için ayrı kullanıyorum Can'ım.
Beyazlar için koyduğunuz deterjan biyerlerde kalıyor olabilir ama tabiki buda olmaması gereken birşey. İlk aldığınızda böyle bir sorun yok sonradan olduysa yüksek ısıda boş çalıştırmayı deneyin birde. Tabi servis seçeneği en uygunu.

Benmde samsung çok iyi yıkıyor annem almıştı kendime de alayim diyo garAntisi bitti mi

Biri çamaşırlarınızı sabote ediyor sanırım benim ufaklık geçenlerde ben makinayı çalıştırırken çaktırmadan ısıyı yükseltmiş. Renkliler 90 derecede yıkanmış. Hamur gibi olmuştu çıktıklarında hepsi. Renkler birbirine girmişti

Kızlar kk dan bir bayan yardımcı oldu. Serviste çalışan bir tanıdığına sormuş. Yumuşatıcı deterjanla karışıyordur çok koyuyordur demiş. Bakalım şimdi çamaşır attım makinaya deniyorum gelişmeleri yazarım :)

Bir an benim oğlandan şüphelenmedim deil valla. Ama kuzum dün uyuyordu ki Nasıl yapsın ablası

sıvı deterjandan şaşmayın, toz kullanınca benimkiler de böyle oluyor, toz kullanmak durumunda kaldığımda ekstra durulama yaptırıyorum ve az çamaşır koyuyorum.

Yumusaticiyi en son koy bakalım bekliyoruz sonucu paylaş mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…