- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
- Konu Sahibi Tavuk_suyu_
-
Can'ım deterjan lekesi değil. Elimde de ovaladım çıkmadı. Sanki çamaşır suyu dökülmüş gibi.Servis çağır.Makinende bir arıza var demek ki.Ya yeterli su almıyor,ya da iyi durulamıyor.
Aynen şans meselesi. Valla beyaz eşyadan yüzüm hiç gülmedi yahuŞikayetvar.com a yazın hemen size dönerler. Servis çağırınca bile o kada hızlı gelmiyorlar. Başlığı da afilli olsun "Samsun bubble çamaşırları çiğniyor" filan diye.
Ama gerçekten şans meslesi beyaz eşya. Çevremde samsung ve bu modelinden kullanan o kadar çok ki hepsi çok memnun. Hayret ettim doğrusu.
Sizin ki de mi böyle ? Servis falan çağırdınız mı ?benimki böyle. çamaşır yıkamak bile istemiyorum.
Can'ım ben hiç çamaşır suyu kullanmadım makinede bugüne kadar. Alo kullanıyordum belki deterjandadır diye ariel aldım sonuç yine aynı.yaa en dandik çamaşır makinası bile böyle leke bırakmaz bnce.. kayınpederimin var 20 yıllık tertemiz yıkıyor =)) cnm beyazlara flan çamaşır suyu atıyosan sonra renklileri attığında böyle leke yapar başıma geldi aynısı tecrübesizken önce domestos atıp beyazları yıkadım sonra renklileri attım sonuç hüsran =)) hangi deterjanları kullanıyosun
Yani sonuçta makinede bir sorun var.En iyisini servids anlar.Can'ım deterjan lekesi değil. Elimde de ovaladım çıkmadı. Sanki çamaşır suyu dökülmüş gibi.
ama deterjan lekesi olsa suda çıkar böyle olmaz alla allah çok merak ettim servisi çağır bnce cnm sonucuda yaz buraya olurmuCan'ım ben hiç çamaşır suyu kullanmadım makinede bugüne kadar. Alo kullanıyordum belki deterjandadır diye ariel aldım sonuç yine aynı.
Birkaç arkadaş bişiler önerdi denicem bakalım. Olmazsa servis cagırıcam mecbur.Yani sonuçta makinede bir sorun var.En iyisini servids anlar.
Tmm Can'ım yazarım mutlaka :)ama deterjan lekesi olsa suda çıkar böyle olmaz alla allah çok merak ettim servisi çağır bnce cnm sonucuda yaz buraya olurmu
Ay canım ya üzüldüm valla. Koskoca makine sonuçta. Mesela ben Türk Malı olsun diye vestel aldım büyük beyaz eşyalarımı herkes bir kulp buldu şükürler olsun şimdiye kadar bir sorun yaşamadım. Hepsinden çok memnunum tamamen şans işi (aman nazar değmesinAynen şans meselesi. Valla beyaz eşyadan yüzüm hiç gülmedi yahu
Aynen Vestel'i olanlar da hep etrafımda şikayetçi . Hakikaten şans :)Ay canım ya üzüldüm valla. Koskoca makine sonuçta. Mesela ben Türk Malı olsun diye vestel aldım büyük beyaz eşyalarımı herkes bir kulp buldu şükürler olsun şimdiye kadar bir sorun yaşamadım. Hepsinden çok memnunum tamamen şans işi (aman nazar değmesin) Bosch alıp pişman olan tanıdıklarım var mesela onları da herkes övüyor halbuki.
çok çamaşırım çıkmıyor zaten. bugün yarın derken kaldı..Sizin ki de mi böyle ? Servis falan çağırdınız mı ?
Keşke deterjan olsa en azından silince çıkar. Benim ki çamaşır suyu gibi kıyafetin belli yerlerinin rengini alıyor cnm çamaşır suyu dökmüş gibi kıyafetin rengi gidiyorçok çamaşırım çıkmıyor zaten. bugün yarın derken kaldı..
profilo benimki. 1senelik makina
sizinki çamaşur suyu gibi. benimki toz detarjan gibi kalıyor. ıslak mendille siliyorum falan
Servisi çağırın, garantiden değiştirsinlerKeşke deterjan olsa en azından silince çıkar. Benim ki çamaşır suyu gibi kıyafetin belli yerlerinin rengini alıyor cnm çamaşır suyu dökmüş gibi kıyafetin rengi gidiyor
çıkmıyor değil mi sonra o leke?Keşke deterjan olsa en azından silince çıkar. Benim ki çamaşır suyu gibi kıyafetin belli yerlerinin rengini alıyor cnm çamaşır suyu dökmüş gibi kıyafetin rengi gidiyor
Neredeyse 4 yıldır bu makinayı kullanıyorum. Hiç böyle birşeyle karşılaşmadım.Yok cnm benim ki böyle bak ömrümü çürüttü 3 yılda.
Çok ilginç ya. Servis ne diyecek acaba.Aynı oluyor Can'ım ya. Sanki çamaşır suyu sökülmüş gibi kıyafetlerin belli yerlerinin rengini alıyor. Birde tüm kıyafetler de değil. Mesela bir makine attım çamaşır diyelim. Sadece bir tanesinde oluyor
Şikayet falan baya uzun sürer gibi geliyor . Önce en iyisi bir servise sorayım, çünkü sormadım hiç.
Şalım yıpranmadı hiç. Elde yıkama programı var makinenin :)
Malesef cıkmıyorçıkmıyor değil mi sonra o leke?
çok kötü gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?