- 16 Aralık 2020
- 4.060
- 7.971
- 108
- Konu Sahibi pistachio_27
-
ee siz süründürmüş, dalga geçmiş sizin tabirinizle köpek çekmişsiniz.Hayir konu burada kola degil yaptigi kabalik. Gercekten deger veren insan kosarak giderdi. Yada en azindan kabalik olmasin diye en azindan bir mazaret uydur.
Ben Colayi isteyene kadar ilgi gösteriyordu colayla Birlikte bitti olayee siz süründürmüş, dalga geçmiş sizin tabirinizle köpek çekmişsiniz.
sonra bana cola zero alır mısın?.. bütün bunları yapıp, benden bir şey isteyen insanın beni kullanmaya çalıştığını düşünürüm sadece başka bir şey değil. siz de o kadar süründürdünüz, şimdi ilgi görmeyince de panikliyorsunuz çok normal.
Adamı denemek istiosan daha makul bisey isteseydin keşke bi limon zencefil yeşillik falan ne bileyim. Şimdi bunun tribini atsan, cola zeroyu ciddiye almadim zararli diye getirmedim falan deyip üste çıkacak haklı duracak. Sen biraz saf mısın kuzum? Gerçekten hasta olan insan kola mi içmek ister bi alemsin.
Ya limon için gelirken bi de kola al bari gözüm acilinca icerim diye sıkıştıriverirdin o kadar krizdeysen. İlahi :)Evet keske öyle yapsaydim hakikaten trip atsam simdi cola icin olaymi cikariyorsun diyecek. Hani birazda denemekti hakikaten. Ama beni kimse anlamiyor gercekten su veleti icmeden yapamiyorum. Safim ama biraz degil
Sen bana numarani mi versin senden direkt taktik alsamYa limon için gelirken bi de kola al bari gözüm acilinca icerim diye sıkıştıriverirdin o kadar krizdeysen. İlahi :)
Almanya' nin neresindesiniz, online market alisverisi mumkun hicbir sey yapamazsiniz amazon' dan alirsiniz.Ben almanyada yasiyorum. Burada öyle uygulama yok maalesef... yüz vermiyorum degildi yumusamistim ona karsi
Almanya da illa ki market uygulaması vardır fakat siz naz yapmak istemişsiniz.Ben Colayi isteyene kadar ilgi gösteriyordu colayla Birlikte bitti olaybu dediklerini yaotim evet ama emin olun haketti. Buna ragmen istikrarli kalinca ya hu acaba bu sürecte dersmi cikardi diye düsündüm gercekten. Kendini ifade etme sansi verdim ona. Sen hep bana giydirme pesindesin dedi
Neyse sonra hadi bana saril dedi sarildim ohhh cekti hatta öptüm ne bileyim düzeldiydi aramiz ya hu
Adama istemiyorum seni demişsin adam yinede mücadele etmiş. Adam aşk diyor sen zero. Bence o mesajını görünce sövmüş olabilirIyi de ozaman dersin kusura bakma senin iyiligin icin getirmiyecegim. Iyi birsey degil dersin. Hic cevap yazmayinca nasil iyi niyet arayabilirim bunda?
Adama istemiyorum seni demişsin adam yinede mücadele etmiş. Adam aşk diyor sen zero. Bence o mesajını görünce sövmüş olabilir
Beraber olduğunuz anlamını çıkaramadım yazıdan beraberseniz normal tabi. Peşinizden koşuyor da siz yüz vermiyorsunuz sandımCiddi misin? Arkadaslarim sagolsunlar hep sordular ne gerek söyle getirelim diye. Benimmi algim yanlis. Yani beraber oldugun adama da nazin gecmeyecekse artik.
Kız bana bak korona ondan bulaşmış olmasın.Adamdan haber al.Kiz en son görüstügümüzde öptüm adami daha napayim. Hic nazimdami gecmesin?
Bende ondan süpheleniyorum zaten. Zarardan baska kari yok banaKız bana bak korona ondan bulaşmış olmasın.Adamdan haber al.
nasıl öptünüz sevgili ne ara oldunuz?Kiz en son görüstügümüzde öptüm adami daha napayim. Hic nazimdami gecmesin?
Ayni seymi sizce? Yani erkegin kadina nazlanmasi itici ama Kadinda okadar abez durmuyor diye düsünüyorum ben.aşırı saçma bir talep.
Ben olsam almayı bırakın , soğuyup bir daha konuşmayabilirdim :)
Napmayı düsünüyosun bu hareketinden sonra bi fikrin var mı?
Gelismeleri haberdar edersin. Bakalım ne yapcakHicbirsey yapmiyacagim. Ama onun ne yapacagini merak etmiyorum degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?