Ben bu safligima tüküreyim

Hayir konu burada kola degil yaptigi kabalik. Gercekten deger veren insan kosarak giderdi. Yada en azindan kabalik olmasin diye en azindan bir mazaret uydur.
ee siz süründürmüş, dalga geçmiş sizin tabirinizle köpek çekmişsiniz.
sonra bana cola zero alır mısın?.. bütün bunları yapıp, benden bir şey isteyen insanın beni kullanmaya çalıştığını düşünürüm sadece başka bir şey değil. siz de o kadar süründürdünüz, şimdi ilgi görmeyince de panikliyorsunuz çok normal.

Adamı denemek istiosan daha makul bisey isteseydin keşke bi limon zencefil yeşillik falan ne bileyim. Şimdi bunun tribini atsan, cola zeroyu ciddiye almadim zararli diye getirmedim falan deyip üste çıkacak haklı duracak. Sen biraz saf mısın kuzum? Gerçekten hasta olan insan kola mi içmek ister bi alemsin.

Ben Colayi isteyene kadar ilgi gösteriyordu colayla Birlikte bitti olay bu dediklerini yaotim evet ama emin olun haketti. Buna ragmen istikrarli kalinca ya hu acaba bu sürecte dersmi cikardi diye düsündüm gercekten. Kendini ifade etme sansi verdim ona. Sen hep bana giydirme pesindesin dedi

Neyse sonra hadi bana saril dedi sarildim ohhh cekti hatta öptüm ne bileyim düzeldiydi aramiz ya hu

Evet keske öyle yapsaydim hakikaten trip atsam simdi cola icin olaymi cikariyorsun diyecek. Hani birazda denemekti hakikaten. Ama beni kimse anlamiyor gercekten su veleti icmeden yapamiyorum. Safim ama biraz degil

Evet keske öyle yapsaydim hakikaten trip atsam simdi cola icin olaymi cikariyorsun diyecek. Hani birazda denemekti hakikaten. Ama beni kimse anlamiyor gercekten su veleti icmeden yapamiyorum. Safim ama biraz degil
Ya limon için gelirken bi de kola al bari gözüm acilinca icerim diye sıkıştıriverirdin o kadar krizdeysen. İlahi :)

Almanya da illa ki market uygulaması vardır fakat siz naz yapmak istemişsiniz.
bunları konu başında anlatsanız belki farklı olurdu, yani neden hak ettiğini bilmiyoruz nihayetinde ama madem tutmadı boşverin ayol. ben erkek olsam biraz meyve, biraz abur cubur koyar kapıya bırakırdım. kola almasam bile jest yapmış olurdum ama adam ya değer vermiyor ya da hödük. bence bu saatten sonra zaten ince eleyip sık dokuyun, gerçekten değer verilmediğiniz bir ikili ilişkide bulunmayın, lise de değilsiniz sonuçta

Ciddi misin? Arkadaslarim sagolsunlar hep sordular ne gerek söyle getirelim diye. Benimmi algim yanlis. Yani beraber oldugun adama da nazin gecmeyecekse artik.
Beraber olduğunuz anlamını çıkaramadım yazıdan beraberseniz normal tabi. Peşinizden koşuyor da siz yüz vermiyorsunuz sandım

Öyleyse ilişkinizi gözden geçirin valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…