- Konu Sahibi meredithgrey
-
Malesef kaybettim..Toparlanmaya çalışıyorum tekrardan yeni bir kediye bağlanmak istemiyorum bende sokaktaki canlara yardımcı olmak istiyorum..zaten yapmaya çalışıyordum birşeyler şimdi arttırmak niyetindeydim.Kedinize ne oldu? Ona yaptığım masrafı başkasına yapmak istiyorum dediğiniz için soruyorum. Başına bir şey gelmedi inşallah.
Dostluk ve ucuz market mamaları böbreklere zarar veriyor pet shoplardan orta karar, kediciklere de zarar vermeyecek mama alabilirsiniz. Ben bazen yaş mama, bazen salam sosis, bazen evdekilerin kuru mamadan alıyorum yanıma sokak çocukları için.
Var di mi? Var var.
Bu konuyu açarken şüpheye düştüm şimdi Allah başka dert vermesin diyenler çıkar mı diye ama içimi ferahlattınız varolun, sağolun.
Hepsine yetemem biliyorum ama gördüğüme kayıtsız kalamıyorum ve eğer o yavruyu rahata erdiremezsem kendimi eksik bir iş yapmış gibi hissediyorum.
Ömrüm boyunca “amaan sokakta aç kalmaz onlar bulur yolunu” cu tayfadan olamadım, elimden geldiğince her gördüğüme yardım ettim. Evdeki sıpalardan birini okul çatısından aldık itfaiyele mesela. Sahiplendirdim, kendim kısıırlaştırdım yani hiçbir şey yapmadm da değil ama bu sabah o ağzı yüzü kanlı tasmalıyo görünce vicdanım bayağı bir acıdı.
Kedim var evde , es kaza kelebek sinek girdiğinde eve yakalayıp yiyo . Kediyle kavga eder oldum onların canını senmi verdin diye . Övünmek magnasinda demiyorum ama öyle bitkince çizgi hayvan sevgisi , hepsi aynı kedisi domuzu , bulunduğum yerde sürü halinde geziyorlar 10,20,30 abartısız. Hoş bizim evleri onların bölgesine yapmışlar hayvanların sucu yok , pencere altlarına kadar geliyorlar, bakamıyorum korkudan , birgün öldürecekler ben onların canlı hallerini düşünüp kahrolacam. Buyuzden aa manyak ayol bu , delimisin kızım sen diyen çok, inşallah kızımıda hayvan sevgisiyle büyütücem zaten bir oglusum var erkek sokaktan aldim , bırakın deli desinler onlar bubsevgiden yoksun kalanlarSarılalım kardeşim vallahi ağlamaklıyım zaten sabahtan beridir şimdi kendimi tutamayacağım.
Bir iki ay oldu yemeğe giderken kaldırımda kumru gördüm Yeldeğirmeni yokuşundayım bilenler bilir dükkan, bakkal vs. yoktur. Baktım hareket edemiyor belki dedim sıcaktandır bir dükkana koştum adamcağız geldi kutuya koyup işe getiricem ama sonrasını bilmiyorum napıcam! Kediler çoktur burada parçalanmasın derdindeyim derken ellerimizde öldü verdi son nefesini ama ölmeden okşadım sevdim biraz. Sonra keyfim kaçtı herkese anlattım deli damgası yedim filan...
Zor durum zor. Ama yalnız değiliz, kötülük eden varsa yaşatan da var, iyilik yapan da çok var.
Malesef kaybettim..Toparlanmaya çalışıyorum tekrardan yeni bir kediye bağlanmak istemiyorum bende sokaktaki canlara yardımcı olmak istiyorum..zaten yapmaya çalışıyordum birşeyler şimdi arttırmak niyetindeydim.
Hem de ne iyi gelmek..Ayy iki kedi mi? Allah bağışlasın nasıl da iyi geliyorlar di mi? Benim hep yüreğim ağzımda, dün gece o el kadar yavru ağladı neredeyse ben ağladım. Neyseki hasta vs. değil bizim sokakta güvenilir büyüyecek kardeşleriyle birlikte. Ben dördüncü kedi kontenjaınımı kara kış için saklıyorum. Hasta veya çaresiz yavru için çünkü keyfi olarak dört numarayı alırsam eşimle bozuşucaz artık.
Hem de ne iyi gelmek..Onların sevgisi gibi iyileştirici hiçbirşey yok. Bütün negatif enerjimi alıp huzur dolduruyorlar içime. Tüm hayvanları çok severim ama kediler çok özel benim için. Karakterlerine öyle hayranlık besliyorum ki Hele yavru bir kedi en müthiş sanat eseri.. Ama 3. kediye cesaret edemiyorum. Çalıştığım için evi temizlemek çok zor oluyor. İki kediyle güzel ilgileniyorum ama 3 tane olsa altından kalkamam herhalde. Yoksa bir yavru kedi öyle iyi gelirdi ki Senin eşinde hayvanları çok seviyor herhalde...
Süper ya, aynı kafadayız öyleyse, sizinde iki kediniz varmış benimdekedi sevgisi böyle bişey galiba, evrensel2 kedim var 1 yaşına girecekler. eşimle birlikte acaba bi yavru kedi daha mı gelse evimize diyoruz cesaret edemiyorum, benimkiler güzel anlaşıyorlar 3.kedi onlarında arasını bozar diye korkuyorum. ki zaten evin her yerini dagıtıp, tüye buladıkları için 3. eve napar bilmiyorum
Süper ya, aynı kafadayız öyleyse, sizinde iki kediniz varmış benimdeAy hemde kedileriniz yavru daha yerim onları yerim. Benimkiler koca dana oldu Biri 5 yaşında, diğeri 6 yaşında. Büyük olan kız, diğeri oğlan. Kızım obezitenin pençesinde iflah olmaz bir aç Oğlum tam bir sevgi yumağı. Ama benimkiler birbiriyle anlaşamıyor. Kedi köpek gibi kavga ediyorlar habire
Hem de ne iyi gelmek..Onların sevgisi gibi iyileştirici hiçbirşey yok. Bütün negatif enerjimi alıp huzur dolduruyorlar içime. Tüm hayvanları çok severim ama kediler çok özel benim için. Karakterlerine öyle hayranlık besliyorum ki Hele yavru bir kedi en müthiş sanat eseri.. Ama 3. kediye cesaret edemiyorum. Çalıştığım için evi temizlemek çok zor oluyor. İki kediyle güzel ilgileniyorum ama 3 tane olsa altından kalkamam herhalde. Yoksa bir yavru kedi öyle iyi gelirdi ki Senin eşinde hayvanları çok seviyor herhalde...
Benim kızım tam bir obez, oğlum obezimsi pek fit diyemem yani kendisineayy yavrular ama maşallah dana kadarlar, erkek ikiside ve kardeşler elime doğdu derler ya, ilk günlerini hatırlıyorum halaanlaşıyorlar koyun koyuna yatmasalar da şakayla karışık birbirlerini yoluyorlar ve sanırım iki kediden biri kendini mamaya vuruyo bende de durum aynı biri göbekli biri fit, 1 yaşını geçince mamayı azaltıcam şimdi kıyamıyorum, ve abimlerin de 2 kedisi var biri obez biri fit
Allah kediye tekme savuran kadının ömründen alsın size versin inşallah
İyi ki sizin gibi merhametli insanlar hâlâ var
Keşke elimizden gelse terk edilmiş binlerce kedi köpeğe bakabilsek
Ay çok üzüldüm o kediye kııyamam yaSeviyor evet. Eski evde bir kedi aldık ama durmadı hayvan biz işteyken deli gibi olmuştu, çok mutsuzdu bir de o ev 27. katta kedi beslemek için tüm olumsuz şartlar vardı derken kediyi otoparka geri bırakmıştık. Eşim o akşam ağladı çok şaşırmıştım. İnanılmaz bir merhamet duygusu var üçüncüyü de o aldı zaten bu hayvan yapamaz sokakta diye.
Benim kızım tam bir obez, oğlum obezimsi pek fit diyemem yani kendisineKısır kedi maması kullanıyorum kilo almamaları için ama onu da fazla yiyince bir anlamı olmuyor yine kilo alıyorlar Benimki kıyamamaktan değil de mama vermediğimde onlar bana kıydığından oluyor daha çok. Bir ara bir haber çıkmıştı bilgin yoksa araştır bak, bir kadının uğur adında kedisi var obez. Diğer kedilerinin mamasını yediği için kadın kedi uğura 3+1 ayrı ev tutmuş kiralık Kızımı uğur'a ev arkadaşı olarak vericem bu gidişle yoksa benide yiyecek
Bana diyor ki ben tekme atmadım, tamam vurmadın da savuruyorsun işte koca ayağın bacağınla! Pist git desen gidicek ya o tekme hayvanın çenesine gelse ? Dikkat edin hareketlerinize dedim ama elim ayağım titredi. Sanki kedi sana ne yapacak? Zaten atmden para çekip defolup gidiceksin hayvancağız orada garip garip geziyor sana zararı ne?!
Bende kendimi kaybediyorum böyle durumlardaBana diyor ki ben tekme atmadım, tamam vurmadın da savuruyorsun işte koca ayağın bacağınla! Pist git desen gidicek ya o tekme hayvanın çenesine gelse ? Dikkat edin hareketlerinize dedim ama elim ayağım titredi. Sanki kedi sana ne yapacak? Zaten atmden para çekip defolup gidiceksin hayvancağız orada garip garip geziyor sana zararı ne?!
Yaaaa nasıl seksi poz vermiş öyleeee ısırırım onu bakkkAyyy tekir Uğur di mi?hahahahaha ama o tam şüşkoydu benim kız da altı kilo oğlanlar beş şu an iyi kiloları ama kız pek meyilli almaya anası gibi aynı.
Bkz. Foto
Bilmezmiyim o enerjiyi..kuzumu FIP denilen lanet olası hastalıktan kaybettim..6 ay kadar eve yeni kedi alınması önerilmiyor onada bulaşabilir diye. Bakalım 6 geçsin inşallah..Başınız sağolsun çok üzüldüm. Siz daha iyi bilirsiniz ama başka bir can - elbette kendi yavrunuzun yerini tutamaz ama- çivi çiviyi söker derler ya, o hesap size çok iyi gelecektir. Onların enerji ve uyumları inanılmaz.
Ayyy tekir Uğur di mi?hahahahaha ama o tam şüşkoydu benim kız da altı kilo oğlanlar beş şu an iyi kiloları ama kız pek meyilli almaya anası gibi aynı.
Bkz. Foto
Ya instagramdaki Uğurdan bahsediyorsunuz değil mi ..bende bayılıyorum ona..ama malesef hasta olmuş Uğur..şimdide yesin diye uğraşıyor sahibi..hergün takipteyim naptı diye..Yaaaa nasıl seksi poz vermiş öyleeee ısırırım onu bakkkEvet kedi Uğur asla unutamayacağım en sevdiğim kedilerden birisi. Hatta haberde biri seslendirmiş onu. Spiker Uğur'a çok mu açsın diyor, alt yazı geçmişler evet çok açım diye ölürsün ya Benim kızımda kedi Uğur'dan accukun daha zayıf. Ama aynı yolda ilerliyor, bilgisayara fotosunu attığımda gösteririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?