Açık açık söyle anne teşekkür ederim bizi düşünüyorsun ama ben de hevesleniyorum kendi yemeğimi kendim yapmak istiyorum yemek göndermene gerek yok de.
o zaman getirdiği zaman sağol anne yemek yapmıştım bu yemek kalır de geri gönder.bu şekilde milyon defa söyledim anlamıyor çıldıracağım artık. söyleyişimi değiştirmem lazım
Açık açık söyle anne teşekkür ederim bizi düşünüyorsun ama ben de hevesleniyorum kendi yemeğimi kendim yapmak istiyorum yemek göndermene gerek yok de.
Çok acımasız olacak ama kendi pişirdiğinizi yiyin,onunkini çöpe atın.
o zaman getirdiği zaman sağol anne yemek yapmıştım bu yemek kalır de geri gönder.
bende ayni durumdayim tam bişeyler yapcam kayinvalidem bişey getiriyo. yemiyorum bende gidiyo çöpeeee...zaten hangi konuda hassassam aksilikler yaşarım.
6 aylık evliyim. kv ile altlı üstlü oturuyoruz . düğünden önce bir heves market alışverişi yaptık. sözde evlenince evim ayrı olacak oradan kullanacağım diye.. amaa 4,5 ay boyunca sürekli üst katta yedik. sustum sustum bi şekilde ayırdım yemekleri.. şimdi de iki günde bir çağırır veya eve sürekli yemek gönderir.
nankörlük gibi algılanabilir ama bana alışveriş yaptırıp ağzıma bal sürüp yararlandırmadılar.
evlenmeden 1 yıl önceden başladım yemek yapmayı çok istiyorum diye tarifler bakmaya.çok hevesim var.
Eşimde rahatsız ama hayır diyemiyor tabakları geri çeviremiyor.
neler çektim alt tarafı 3 tencere 2 tavayı alabilmek için. aç gezdim aldım ama doya doya kullanamıyorum.
nasıl önüne geçebilirim kırmak da istemiyorum. ama zırt pırt yukardan inen yemekler yüzünden benimkiler çöpe gidiyor.. çalıştığım için bir gün önceden yapıyorum yukardan yemek geldi diye kalıyo sonraki güne bozuk gibi oluyo veya sonraki gün dışarda işim varsa bozuluyor.
sıkıldım bu durumdan ne söylesem vazgeçer . sanki oğlu aç kalıyor diye korkuyor
bu yüzden alacaksa alsın zaten, artık oğlunun da yeni bir yuvası olduğunu bu şekilde kabullenmiş olur.Valla kayinvalide gelini kara listeye alir. :)
Çok acımasız olacak ama kendi pişirdiğinizi yiyin,onunkini çöpe atın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?