- 28 Mart 2014
- 2.433
- 781
- 148
en mantıklı çözüm bu bence deHer yemek getirdiğinde az bekle deyip. Kendi yaptığın yemeklerden onun tabaklarına koyup gönder. Hem senin yaptığın yemek azalmış olur. hem sofranda fazla çeşit olur. Hemde kimsenin kalbi kırılmaz
Valla ben olsam onun gönderdiği yemekleride sokakta kedi köpek için çöp konteynırının dibine döker kendimde evde kendi yaptığım yemeği yerim hçte dert etmem kendi bilir yaaaani. Allah başka dert vermesin.Bide üstüne sevap kazanırım yani sokaktaki hayvanı doyurmaktan.
bence kadının derdi başka, kadının amacı bu evde benim yemeğim yenilir, sen yukarı gelsende gelmesen de, oğlum anasının yemeklerini yer, haddiniz bil eyy gelin, sen kim oluyon demeye getiriyor
Yani ne demeye getiriyosa getirsin kendi kendine dese ne olur valla ben yemek yapıp kendi yaptığım yemeği yemek isticem eşimede onu yedirtmek isticem kaynana bana yemek gönderiyo diye dert edicem.vAlla dediğim gibi koyteynırın yanına döker hem hayvanları doyurarak sevap kazanırım hemde kendi yaptığım yemeği oturur yerim. Miiissss
herkesin gönlünden geçen odur da, bunu kaynana bi duyar görüre o zaman ömür boyu kin besler, arkasından kötü gelin olursun... kaynananın yemeğini beğenememiş de çöpe atmış gelin diye hakkında türkü yakarlar
Türkü yakarlarhahahah Allah canını almasın
en mantıklı çözüm bu bence de
zaten hangi konuda hassassam aksilikler yaşarım.
6 aylık evliyim. kv ile altlı üstlü oturuyoruz . düğünden önce bir heves market alışverişi yaptık. sözde evlenince evim ayrı olacak oradan kullanacağım diye.. amaa 4,5 ay boyunca sürekli üst katta yedik. sustum sustum bi şekilde ayırdım yemekleri.. şimdi de iki günde bir çağırır veya eve sürekli yemek gönderir.
nankörlük gibi algılanabilir ama bana alışveriş yaptırıp ağzıma bal sürüp yararlandırmadılar.
evlenmeden 1 yıl önceden başladım yemek yapmayı çok istiyorum diye tarifler bakmaya.çok hevesim var.
Eşimde rahatsız ama hayır diyemiyor tabakları geri çeviremiyor.
neler çektim alt tarafı 3 tencere 2 tavayı alabilmek için. aç gezdim aldım ama doya doya kullanamıyorum.
nasıl önüne geçebilirim kırmak da istemiyorum. ama zırt pırt yukardan inen yemekler yüzünden benimkiler çöpe gidiyor.. çalıştığım için bir gün önceden yapıyorum yukardan yemek geldi diye kalıyo sonraki güne bozuk gibi oluyo veya sonraki gün dışarda işim varsa bozuluyor.
sıkıldım bu durumdan ne söylesem vazgeçer . sanki oğlu aç kalıyor diye korkuyor
çağırdığında gidiyorum neyse diyorum yarın da eşimle evimde yerim. ee ben yarın da beraber yeriz diye hayal kurmuştum diyo.. hep benim hayallerim heveslerim gözardı.. güvenmiyor mu anlamadım
sende ona yaptığın yemeklerden götür bakalım ne yapacakzaten hangi konuda hassassam aksilikler yaşarım.
6 aylık evliyim. kv ile altlı üstlü oturuyoruz . düğünden önce bir heves market alışverişi yaptık. sözde evlenince evim ayrı olacak oradan kullanacağım diye.. amaa 4,5 ay boyunca sürekli üst katta yedik. sustum sustum bi şekilde ayırdım yemekleri.. şimdi de iki günde bir çağırır veya eve sürekli yemek gönderir.
nankörlük gibi algılanabilir ama bana alışveriş yaptırıp ağzıma bal sürüp yararlandırmadılar.
evlenmeden 1 yıl önceden başladım yemek yapmayı çok istiyorum diye tarifler bakmaya.çok hevesim var.
Eşimde rahatsız ama hayır diyemiyor tabakları geri çeviremiyor.
neler çektim alt tarafı 3 tencere 2 tavayı alabilmek için. aç gezdim aldım ama doya doya kullanamıyorum.
nasıl önüne geçebilirim kırmak da istemiyorum. ama zırt pırt yukardan inen yemekler yüzünden benimkiler çöpe gidiyor.. çalıştığım için bir gün önceden yapıyorum yukardan yemek geldi diye kalıyo sonraki güne bozuk gibi oluyo veya sonraki gün dışarda işim varsa bozuluyor.
sıkıldım bu durumdan ne söylesem vazgeçer . sanki oğlu aç kalıyor diye korkuyor
çağırdığında gidiyorum neyse diyorum yarın da eşimle evimde yerim. ee ben yarın da beraber yeriz diye hayal kurmuştum diyo.. hep benim hayallerim heveslerim gözardı.. güvenmiyor mu anlamadım
düzeltme
yani ben mi takıntılı oluyorum şimdi... dün eşimle memleketimizden geldik. daha oturmadan kayınpederim. '' ee annen yemek yaptı mı diye sordu'' eşim yaptı diyo.. ''yapmamıştır yapmamıştır'' dedi. ısrar etti bi kaç kere . eşim dedi ki annem için '' önümüzü hiç boş bırakmadı ki''.. halaaaa yok yok yapmamıştır dedi.. bende dayanamadım.. oğlunuz aç kaldı mı diye korkuyosunuz. hadi bana güvenmiyosun anneme de mi güvenmiyosun dedim. ortam sessizleşti...
yoldan geldik diye kayınvalidem yemek yapmış.. .. 8 çeşit yemek vardı .. 2 gün oğulları aç mı kaldı diye düşünüyolar ne
bu nedir yaaadaha 2. gidişimiz benim memleketime.. ve bi kaç ay önce annemler ilk kez geldiler evime. o zaman bile onlar gidene kadar her gün yemek indirdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?