Ben Bu Yemek meselesini Çözemedim

Bir gün yaptgı yemegi çöpe at
Evine gelince görmesini sagla
Birdaha gondermez

Orda yemek sıkıcı da getirmesi güzel olmaz mı ya? Keşke bana da getiren olsa da yemek yapacağım saatleri kitap okuyarak ya da takio ettiğim dizileri izleyerek geçirsem. Hiçbir şeye vakit kalmıyor hayat telaşesinde.

Valla ben olsam onun gönderdiği yemekleride sokakta kedi köpek için çöp konteynırının dibine döker kendimde evde kendi yaptığım yemeği yerim hçte dert etmem kendi bilir yaaaani. Allah başka dert vermesin.Bide üstüne sevap kazanırım yani sokaktaki hayvanı doyurmaktan.

bence kadının derdi başka, kadının amacı bu evde benim yemeğim yenilir, sen yukarı gelsende gelmesen de, oğlum anasının yemeklerini yer, haddiniz bil eyy gelin, sen kim oluyon demeye getiriyor

bence kadının derdi başka, kadının amacı bu evde benim yemeğim yenilir, sen yukarı gelsende gelmesen de, oğlum anasının yemeklerini yer, haddiniz bil eyy gelin, sen kim oluyon demeye getiriyor

Yani ne demeye getiriyosa getirsin kendi kendine dese ne olur valla ben yemek yapıp kendi yaptığım yemeği yemek isticem eşimede onu yedirtmek isticem kaynana bana yemek gönderiyo diye dert edicem.vAlla dediğim gibi koyteynırın yanına döker hem hayvanları doyurarak sevap kazanırım hemde kendi yaptığım yemeği oturur yerim. Miiissss

herkesin gönlünden geçen odur da, bunu kaynana bi duyar görüre o zaman ömür boyu kin besler, arkasından kötü gelin olursun... kaynananın yemeğini beğenememiş de çöpe atmış gelin diye hakkında türkü yakarlar

Türkü yakarlar hahahah Allah canını almasın

Kayınvalidemle evlerimiz biraz uzak ama hiç üşenmez haftada iki kez tencereyle yemek getirir
Ki ben 14 yıllık evliyim hiç gocunmam çünkü güzel yemek yaptığımı kendiside bilir.
Öğretmenim o çünkü..
Ne yalan söyleyeyim işime bile geliyor..
Hazır yemek.. Keşke bugünde getirse hiç yemeğim yok..

Sırf kv nin akşam yemeği bizde yersiniz sonra evinize geçersiniz sevdası yüzünden nişan atan insan biliyorum ben. Çok alıştırmışsın, hele hele ilk haftalar ilk zamanlar. Bundan sonrasına dur de. Eşin ona hayır diyemiyorsa sana da diyememeli. Yemeği yap hazırla, gelen tabakları da kabul etme. Çağırdıklarında da işimiz var gelemeyiz yeni evliyiz biz de.

Boşver yemeye devam et, ilerde çocuk olunca işe başlayınca kıymetimi snkardınız

yani ben mi takıntılı oluyorum şimdi... dün eşimle memleketimizden geldik. daha oturmadan kayınpederim. '' ee annen yemek yaptı mı diye sordu'' eşim yaptı diyo.. ''yapmamıştır yapmamıştır'' dedi. ısrar etti bi kaç kere . eşim dedi ki annem için '' önümüzü hiç boş bırakmadı ki''.. halaaaa yok yok yapmamıştır dedi.. bende dayanamadım.. oğlunuz aç kaldı mı diye korkuyosunuz. hadi bana güvenmiyosun anneme de mi güvenmiyosun dedim. ortam sessizleşti...
yoldan geldik diye kayınvalidem yemek yapmış.. saydım.. 8 çeşit yemek vardı .. 2 gün oğulları aç mı kaldı diye düşünüyolar ne

bu nedir yaaa daha 2. gidişimiz benim memleketime.. ve bi kaç ay önce annemler ilk kez geldiler evime. o zaman bile onlar gidene kadar her gün yemek indirdiler

sende ona yaptığın yemeklerden götür bakalım ne yapacak

kızlar harika bir site buldum süper tarifler veriyorlar hatta üyelerine çilişle hediyelerde var bi göz atın derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…