Ben Bu Yemek meselesini Çözemedim

Ben yemek hazırladım gerek yok teşekkürler de açıkça söyle bence . Zaten altılı üstlü oturmak başlı başına byük bi hata olmuş

ayy canım sen o yemekleri bana gönder ben yerim

senelerce yemek yapmaktan bıkmamış mı bu kadın Allah aşkına.yemek yapıp getirdiğin de sizde anne dur bekle bende sana kendi yaptığım yemekten vereyim de ısrarla yoksa bozulcak yiyemicez çünkü falan diye hemen tabağa koy ver.bir iki, her seferinde bunu yaparsan belki getirmekten vazgeçer.tabi bu yemek alışverişi hoşuna da gidebilir o ihtimal de var.

Bence onu kendi evinize çağırın ve anne gelin bugün birlikte bizim evde yemek yapalım diyin.
Hem böylece kendi tencerenizi tavanizi kullanmış olursunuz oda sizin hevesinizi görünce vazgeçer

Bunda kötü niyetli birşey yokki..
Benim kayınvalidem de bazen yapar, gönderir. Kendi annemde aynı şekilde..
İkisininde yemekleri çokk güzel, hiç şikayetçi değilim ben. Hem bana Zaman kalıyor, hemde mis gibi yemek yiyoruz..))

Laftan anlamayacak belli, onu yaptiklarini kediye kopege verin. Hayvanciklar yararlansin bari

Dışarda sayıları milyonu bulan ve açlıktan ölen hayvan varken sizin yemekler niye çöpe gidiyor onu anlayamadım???

Ah bana da yemek yapan olsa
Sizin yerinizde olsam yemek yapmaz, hevesimi ve enerjimi kurabiye pasta gibi incik cincik seylere harcar kayınvalideme gonderirdim biraz :)

Bize getirsin annen yemegi valla yemek yapmasida zor o malzemeleride almasi zor.sadece yemeklerin pisme acsamasi yok.
İlk once ciftciler tohumlara para verip aliyorlar
Sonra toprak suruluyor
Sonra tohumlar ekiliyor
Cikan filizler en azindan 2 kere capalaniyor
İki uc ay sonra fidanlar sebze veriyor
Ha bu arada sulaniyor
İnsanlar topluyor
Haldekiler aliyor pazara geliyor
Kayinbaban alabilmek icin kac gun calisiyor
Alip eve geliyor sonra kaynanan pisirmek icin ugrasiyor
Bu arada dogalgaz,su icin calisan insanlarda var.ocakta pisti, yag katildi,tuz katildi,saatlerce ugrasildi.

Ve yemek sen calisiyorsun,yoruluyorsun diye sa a getiriliyor ve. Sen tek hamleyle copun kapagini acip atiyorsun.
Yemiyceksen kavanoza koy yolda dilenen suriyelilere ver.
Veya sokak hayvanlarina ver.
Günah bak kac kisinin emegini heba edip hakkina tecavuz ediyorsun.
Daha gunes calisti,hava calisti bu liste uzar gider.
Elimizden geldigince israf etmemeliyiz.

Ben evlendiğimde de bana yapan olur inşallah hiç sevmem böyle şeyleri... Tatlı yapabilirsiniz eğer çok yapmak istiyorsanız

Kotu dusunmeyin bence kotu niyetle yapmiyodur hatta belki sizin onun yemeklerinizi yemenizi istiyodur belki ikisi de calisiyo yapamiyolardir diye duaunuyodur. Normalde 3 kap yemek yapan biridir sizin bir kap yemenizi istemiyodur falan filan yani madem veriyolar anne bu cok boleyim geri gotur de al birazcik tabagina onun tabagini da geri ver. Buraya gelip kin kusmak sacma. Alisveris yaptirdilar agzima bi parmak bak surduler diye dusunmeyin heves etkis belli ki daha yeni evliymissiniz. Siz de yapin ve onun yemeklerini bolun aradiginda yok bizim yemegimiz var diye israrla soyleyin kirmadan geri adim atmadan ama allah razi olsun anne falan deyin daha da bisey demez zaten

kayınvaldeye bizm evin adresini versek ?? bıktım hergün yemek muhabbetinden ben ya

Onun da hevesi var kuzum, daha yeni evlisiniz. Ömür boyu kullanırsın daha o tencereleri tavaları. Aah benim de kayınvalidem yapsa da her gün gitsek yesek. O da hepberaber yemek istiyordur. O yaşta inan öyle oluyorlar. Yapayım edeyim gelsinler yesinler diyor. Üzülme. Oturmak istemezsenin yer yemez inin aşağı oooh mis filminizi izleyin eşinle. Daha ne istiyosun tatlım. Hele çocuk olunca çok isteyeceksin o yemekleri.şöyle biraz daha geçsin o da sıkılır zaten inan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…