yapmasa iyi insan yemek yapmayı hevesleniyo :).Yemek yapmayın.
zaten hangi konuda hassassam aksilikler yaşarım.
6 aylık evliyim. kv ile altlı üstlü oturuyoruz . düğünden önce bir heves market alışverişi yaptık. sözde evlenince evim ayrı olacak oradan kullanacağım diye.. amaa 4,5 ay boyunca sürekli üst katta yedik. sustum sustum bi şekilde ayırdım yemekleri.. şimdi de iki günde bir çağırır veya eve sürekli yemek gönderir.
nankörlük gibi algılanabilir ama bana alışveriş yaptırıp ağzıma bal sürüp yararlandırmadılar.
evlenmeden 1 yıl önceden başladım yemek yapmayı çok istiyorum diye tarifler bakmaya.çok hevesim var.
Eşimde rahatsız ama hayır diyemiyor tabakları geri çeviremiyor.
neler çektim alt tarafı 3 tencere 2 tavayı alabilmek için. aç gezdim aldım ama doya doya kullanamıyorum.
nasıl önüne geçebilirim kırmak da istemiyorum. ama zırt pırt yukardan inen yemekler yüzünden benimkiler çöpe gidiyor.. çalıştığım için bir gün önceden yapıyorum yukardan yemek geldi diye kalıyo sonraki güne bozuk gibi oluyo veya sonraki gün dışarda işim varsa bozuluyor.
sıkıldım bu durumdan ne söylesem vazgeçer . sanki oğlu aç kalıyor diye korkuyor
Haklısınız boş bulundum bir anda.Ne kadar insafsızsınız bari sokak hayvanlarına verin falan deseydiniz çöpe atmak çok günah, binlerce aç insan ve hayvan varken. Allah aratır.
Yemek yapmakla vakit harcanmamalı daha keyifli şeyler yapılmalıyıllar yıllar sonra bu konuyu okuyunca diceksinki ne yapmışım ben al yemekleri ye keyfine bak oooh birde ara ellerine sağlık diyememişimmi.hatta şimdi yap ara şunları şunlarıda yapalım de canım şunu bunu çekiyor de tavan tenceren kalsın kirlenmesin eskimesin
bende görümcemle aynı binada altlı üstlü oturuyordum 17 yıl önce.oda yemekler yapar getirirdi.ev olamıyordum bir türlü aahh şimdi olsada yemekler yapıp getirse çok ihtiyacım var.sanırım yaş ilerleyip evlilik oturunca nede saçma şeylere takılıp anı yaşayamamışım diyorum inan.
Aynı şeyi yazmışızOndan once hemen sen ona yemek götür.yada o sana gonderse bile gönder. Hem yemeğin çöpe gitmez hemde zamanla evinde düzenli özenli yemek yaptığını anlamış olur
Aklın yolu bir. Ister kv olsun ister kendisinin olsun çöpe at diyen leri dehset ile okudum. Yazık yahu. Sana2 porsiyon yemek geldiyse sende2 porsiyon yollarsın. Kv ya yollamaktan vazgeçer yada benim yemeğim vardı der. Konu sahibi benimde yemeğim var. Bunu yesem senin gonderdigin bozulacak derse sorun kalkar ortadan. Hemde ne müsriflik yapar bunca aç insan varken nede kaba davranmış olur geri çevirerekAynı şeyi yazmışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?