• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bunlari cozemedim :O

Allahim yaaa kayinbaba kiloya kaynana cildinemi bakmis. Baya baya seni incelemisler ve kayinbabanin babanin bu durumda olmasi hic hos olmamis. Once kadinlar tanissin die bu yuzden demistik.:-D oyle olunca bir muhabbet olurdu kadin kadina. Erkekler varken onlarda edememistir. Once annenler tanissaydi pazarda isteme okursu sorun hallolurdu.

Biraz sanki dedikleri olmadi diye bozuktular :) cocugunda huyuna suyuna gidiyolar vazgecmiyo diye ask evliligi yapmasini istemiyolar ama kusura bakmasnlar artik :D

Model mi alacaklar nedir?Bir kere adama ne yani senin kilondan.Cildi güzelmiş derken ne yapacak kv adayı?
Bunları geldim geçtim sevgiliniz niye size bu lafları taşıyor?:KK20:

Nerde görülmüş kpin kizin vücudunu suzdugu. Tovbe ne kadar ayip bir sey...
aslında süzmesine ne hacet. gayet de uzaktan seçilir:KK45:. Ama bir insanın dış görünüşüne kusur bulmak çok günah. Onların kızlarını istemeye geldiklerinde erkek tarafı böyle şeyler söylese ne hissederler acaba.
Adam bırak oğlun sevmiş işte. Düşündüklerini yutuver.

aile biraz isteksiz belliki..erkek arkadaşınız durumu kurtarmak için o komik gerekçeleri saymışş ki emin olun bu kendi fikirleri ..babası öyle demedi..kendi aklından gecen bu

Model mi alacaklar nedir?Bir kere adama ne yani senin kilondan.Cildi güzelmiş derken ne yapacak kv adayı?
Bunları geldim geçtim sevgiliniz niye size bu lafları taşıyor?:KK20:

Cozemedimki ama hic sesleri cikmadi bizdeyken hep amcasi konustu aile buyugu diye onu getrmsler oda baldan aridan evden filan konustu bi ara hikaye anlatti o konustkca kv adayi sabir ceker gibi bakiyodu hic konu acmadi diye erkek arkadasima gelince yeminle zorla soylettim cunku beni cok suzmusler :KK47:

Pazar gunu aileler tanisti isteme degil otrdular tanisma oldu biraz soguk bi tanismaydi hatta biraz degil baya soguk bizden hic laf acmadilar gittiler sevgilime sordum ne dusunuyolar diye biraz balik etliyim babasi kilo versin demis benimkide ben onu oyle seviyorum demis annesine sormus anneside cildi guzelmis puruzsuz demis bi kiz icin begendim veya begenmedim denir cildi puruzsuzms denrmi o_O

sende buna mı takıldın ?????????????????????
canım burdaki asıl sorun
seni değerlendiriken
fiziksel özellkilerini kullanmış olmaları
yani kişisel bir özelliğinden bahsetmemişler
ne biliyim sempatik
yada biraz asık yüzlü ....
normal aileler değerlendirmeyi bu şekilde yapar

hele hele kilo sorununla ilgili yorumları çok abes
sanki inceledikleri gelin adayı değilde
önümüdeki kurban bayramı için görücüye çıkmışlar

Ne kadar ayıp ya.
Bu ne pazardan elma,armut mu alıyorlar ?
Kilosu iyi değil kilo versin.Ne demek bu ya ? Onlara ne ki ? Sonuçta oğulları sizinle birlikte olmak istiyor mu ? Evet.Onlara hiç bir yorum düşmez o zaman.
Ama sevgilinizin yaptığı da bir garip yani.Niye gelip size söylüyor daha ilk dakikadan aranızı soğutuyor onu da anlamış değilim.

babası oyle birsey dusunse de ogluna soylememeliydi,
oglu size HİÇ soylememeliydi...

fakat daha da kotusu tanısma yemeginin bu kadar soguk gecmesi.
asıl dertleri neymis bence bunu sorsaydınız...

beni begendiler mi sorusuna o da saf saf cevap vermis,
eş adayınız iyi bir insana benziyor ama yine de cok işiniz var...

Babasının olumsuz yorumunu size kesinlikle söylememeliydi bence. Size söylediğine göre ya kendisi çok patavatsız birisi (ilerde aranızda sıkıntı olursa bir denge kuramayacak anlamına gelir) ya da o da kilonuzla ilgili babası gibi düşünüyor. Hangisi daha kötü bilemedim :KK43:

2 senedir beraberiz ve tanıştığımızdada aynıydım biraz topluyum boyumda yerinde :D hatta ben kilo verim dediğimde çok kızıyo ben böyle sevdim diyo kendisi zayıftı sen verme ben kilo alıcam dedi öylede oldu :D

Back
X