• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bunlari cozemedim :O

Benim esimde ayniydi gecen sene evlendik biz mesela sorardim e annen ne dedi hemen ayni ne dediyse söylerdi :) simdi annesi haksiz dahi olsa beni koruyamaz ancak susar ilk evlendigimizde büyük bir kavgamiz oldu kv ile orda esim elimi tutdu hadi gidiyoruz diye orda azda olsa etekleri tutusmustu kvnim ama yine ayni tas ayni hamam iyi düsün böyle bir aile sana layikmi diye ve annen ile konus anneler herseyin en dogrusunu his eder :) Allah hakkibda en hayirlisini nasip etsin :KK68:

sanki aynı gibi erkeklerin çoğu daha ilk tanışmaydı bakalım ailesi nasıl davrancak bidahakine zaten hiç oturup konuşmadk aileler konuştu sadece ailem bu iş olmaz derse olmıcak zaten onlarda boşuna olmaz demezler elbet amin inş hayırlısı olur :)

Her aile yorum yapar arkadaşlar güzelmiş çirkinmiş vs. Ama derler ki biraz kiloluymuş..kilo versin ne demek sana ne oluyor yani..Bide ben erkek arkadaşın sana neden bunları dedi ona takıldım çünkü dediğim gibi her aile yorum yapar ama burda erkek arkadaşının sana söylememesi lazım hele ki olumsuz yorumları..

ben kendi sevgilime patavatsız diyordum, seninki de aşağı değilmiş yani.. annesi babası der, yani biz kuzenim için kzı bakmaya gittik gelince yalan değil bizde konuştuk.. şakayla karışık kuzenime takıldık ama yani bunu gidipte kıza ablamlar senin için bunu bunu diyor demedi.. bence onlarınki de öyle boş bir aile muhabbetidir.. çok takılma.. sorsan senin ailende bulur yani sevgilin için diyecek birşey.. annem benim sevgilimin gözlerini hiç sevmemişti hala çipil bu çocuk çipil der durur :)

Ne olursa olsun bence denmemesi lazım allahtan benimki demiş ben beğeniyorum seviyorum ben evlencem diye inş bu tutumu değişmez hep savunur :KK51:

Her aile yorum yapar arkadaşlar güzelmiş çirkinmiş vs. Ama derler ki biraz kiloluymuş..kilo versin ne demek sana ne oluyor yani..Bide ben erkek arkadaşın sana neden bunları dedi ona takıldım çünkü dediğim gibi her aile yorum yapar ama burda erkek arkadaşının sana söylememesi lazım hele ki olumsuz yorumları..

benim kilo vermeme o karar vericek sanki onun bana söylemesne gelince anladım ben bişeyler olduğunu zorla söylettirdim başta tabikide böyle diyolar demedi

o konuda hakkını yemeyelim doğru söylüyorsun savunmuş gerçekten.. inşallah hep böyle kalır :)

inşallah benimki ne olursa olsun aileye değer veriyo benimkinin yanında onlarla iyi olcam benmki yokken zaten umrumda değil keşke iki yüzlü olmayı becerebilsem nasıl yapcam bilmiyorum :KK14:

inşallah benimki ne olursa olsun aileye değer veriyo benimkinin yanında onlarla iyi olcam benmki yokken zaten umrumda değil keşke iki yüzlü olmayı becerebilsem nasıl yapcam bilmiyorum :KK14:

buna iki yüzlülük demeyelim daha çok diplomasi diyelim biz :D Aile saadeti için biraz diplomatik olmak lazım dimi :)

Back
X