Çok kötüyüm kızlar napayım ben..?Uzun ilişkim vardı ailem memleketine taktı daha tanımadan,neyse sonra zorumla tanıstılar ama zar zor tabi,daha tanımadınız dedim yapmayın anne baba neyse tanısmalarda sıkıntı cıkmadı,ailem soguktu ama genelde neyse,sonra baktık olmuyor çünkü banamda babasını sürekli tersledi telefonda ,onlar bıraksın diye yapmıs babam,cocukda bunaldı bende ayrıldı benden,aileme akrabalarıma rezil oldum dedi herkes sormuş etmiş ona bide bunaldımı ne bilmiyorum,sonra geldi 1 ay sonra başladık ama ben genelde yapıcıydım hep,annem hep iş olmasın diye engeller koydu durdu,2 yıldır anlatmaya calıstım anne güzellikle yapalım söz takcaktık çünkü,ya bagırdı ya yok dedi asla normal şekilde beni dinlemedi onlar seni üzer sen orda 1 ay durmazsın dediler bana,evimiz barkımız ayrı olcaktı zaten ailesiyle yaşamıcaktın da,neyse ben araya aracılar soktum annem daha cok kızdı vermicem de vermicem,anne diyorum bak ev aldı bişeyler yapıyor etme dedim yok asla dinlemedi bana bu akşam dedi ya o ya biz,evimden defol git yeter dedi,yarın al herşeyini cık bu evden dedi bana annem,hatta odama geldi bana diyor sen onla bi halt yedin bu ısrarın ondan mı doktora götürücem demezmi bana kafamdan asagıya kaynar sular döküldü..Bir kere dedim adam gibi benle konusmadın hep böyle pis şeyler düşündün o yüzden dedim bu durumdayız..Agladım agladım çok kötüyüm,gene geldi kapıdan dedi yarın sabah seni evde bulmucam defol git dedi sabah,napıcam ben kızlar?Ben seviyorum dedim ya 2 yıldır anne beraber olsun nolur demelerimi hiç aldırmadı cocuklada konuscam o da diyordu bana vermezlerse gidiş evlenelim diyordu,ama korkuyorum annem o kadar kafamı doldurduki ben böyle istemedim ama işte...Ama bana dedigine bakarmısınız sen bu kadar istiyosun sen bişeyler yaptın doktora götürücem dedi bana ya..28 yasındayım kızlar ben bana dedigine bakarmısınız..Ve yapmadım yapmadım annem çok kötü düşündü hep ama,şimdi iş yerime gidicem kalıcam bi müddet kafam cok karısık ve cok yorgunum dayanamıyorum