- 15 Temmuz 2019
- 4.449
- 6.878
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm seni anlyrm. Bende soyle bisey yasadm birini sevdm. Ailem.istemedi ama aramizdami fark benim annem sunu Dedi Ben istemyrm ama yinede sen blrsn kizim.kimsenn kaderini bilemem.dedi. Neyse Ben gorustm gozum.kordu tabi Oda cok sevyrdu buna adim.kadar emindim ama bitti bitme nedeni aileler degldi bizdik. Gercekten de okdr sevmesine raegmen annemin dedigi cikti. Sevgi degilmis Hersey. Simdi evliyim. Bor oglum.var ve okdr mutluyum.ki onunnla evlensem.bu kdr mutlu ollamazdm cunku. Gercekten. Suan ki esim baba karsi cok daha nazil.saygili merhametli. Ogluma cok duskun annenin kesinlikle yanlislari var. Ama hiclimse.icin ailemi. Silmezdim annem haksiz bile.olsa ki Suan bence Annen haksiz. Yinede karar senin elbet Ben aileciyim Anne duasi almadan cikmazdimYa istemez tabi ama diyorım cocukla gene konus yok banane,diyorum anne bak ev aldı onu yaptı banane onlar kötü sen onlarla yapamazsın 1 ay durur gelirsin tek dedigi bu,ben de diyorum bak ayrılmadık yapma ben de üzülüyorum seni bu hale soktu diyor cok zayıfladın diye,iyi de sebebi bu konu diyorum sadece suc cocukta görüyor,diyorum sizin tavurlarınızda agır anne hepsi beni bu hale soktu gene anlamıyor,bir de böyle her kavgada bana böyle pis şeyler diyor..
Ya öyle tabi bak 2 yıl ondan direndim..Ailemsiz yapamam agladım annemin yanında anne nolur de banaki istemiyoruz sonraki sorumluluk san ait ama son karar senin de dedim..Dünden eri kızıyor bana,bugunde dayım annemi aradı odama geldi sana evden git dedim basımızı belaya sokacaksın dedi baya dikildi çeneme..Ben de topladım bikaç eşyamı geldim işyerime..Bugun cıktım evden..Ağlamaktan bayılcam..Ya ben cok istedim diye annem diyor sen ne halt yedin onla,babam bana diyor kendini zorla ona vericek rezil..Ya cocuk istemese beklermi tamam arada ayrıldık ettik ama 2 yıldır bu olaydayız ya..Aradım anlattım dedim böyle böyle dedi gelip alayım seni biz de kal yok dedim istemiyorum..Ortalık durulsun az yarın dayıma gidicem zaten.Ama içim cok acıyor bide cıkarken annem namaz kılıyordu baktı bana dedi bidaha bu eve giremezsin ben bidaha onları göremicemmi?..Ya neden böyle olduk diyorum neden..Ne gerek vardı bunlara neden demediler bana kızım son karar senin,bir kere alıp böyle konusmadılar benle onlara bişey olmasın yeterki..Ama canım cok acıyor,cıktım evden iki erkek kardesim bile beni aramadı nerdesin..Çıkarken annem dedi kardeslerime onla konusasına silicem..İyide naptım ne zaten dil döktğm rızasız olmasın diye 2 yıldır..Eridim bittim..Hem sevdigimden vazgecmedim hem ailemden gene ailem beni atsada ben atamam gene barısmak için ugrasıcam ama suan cok kötüyüm..Erkek arkadasım da sok oldu o da hep dedi rızayla olsun ailenden kopma etme üzülüyor suan..Ama diyor birbirimizden baskasıylada yapamayız diyor bana erkek arkadasım..Ama cok canım acıyor ya..Ailem bi kere dinleseydi ya bi keree kızım istemiyoruz bana dedikleri sen onlarla yapamazsın bak diyorum belki annemin dedigi cıkacak,ama gene de ben o kadar üzüldüm ya bi kere yanımda olsalardı..Şimdi nasıl bidaha görcegim onları..Şuan uzak kalmak dedim belki iyi gelir onlarda sakinleşmiyor ben de çünkü,Bi de ben araya aracı soktujca annem daha cok kızıyor bana odama gelip hakaret ediyor etsin annem ben aileme guru yapmam ama ben burda saatlerdir aglıyorum...Zaten hemen evlenmicem de cocugada dedim,bi süre bana kalacak yer ayarlıcaz yarın dayıma gidicem o kadar kötğyğm ki gelirken bayılacaktım..Canm seni anlyrm. Bende soyle bisey yasadm birini sevdm. Ailem.istemedi ama aramizdami fark benim annem sunu Dedi Ben istemyrm ama yinede sen blrsn kizim.kimsenn kaderini bilemem.dedi. Neyse Ben gorustm gozum.kordu tabi Oda cok sevyrdu buna adim.kadar emindim ama bitti bitme nedeni aileler degldi bizdik. Gercekten de okdr sevmesine raegmen annemin dedigi cikti. Sevgi degilmis Hersey. Simdi evliyim. Bor oglum.var ve okdr mutluyum.ki onunnla evlensem.bu kdr mutlu ollamazdm cunku. Gercekten. Suan ki esim baba karsi cok daha nazil.saygili merhametli. Ogluma cok duskun annenin kesinlikle yanlislari var. Ama hiclimse.icin ailemi. Silmezdim annem haksiz bile.olsa ki Suan bence Annen haksiz. Yinede karar senin elbet Ben aileciyim Anne duasi almadan cikmazdim
Tabiki ailem kötülügümü istemez biliyorum,ama kızınca böyle diyorlar bana ya..Anne dedim bunu yapana kadar alıp karsınıza deseniz biz hiç istemiyoruz ama son karar senin deseniz bana,sonra bşiey olursada bana kızın dedim,ama korkuyor iştr annem..Beni korumacı davrandı ama kendşde mahvoldu ben de..Annemde hala aklım bugunde dikildi cık git evden bunalttın dedş ben de cıktım..saatlerdir ofisde aglıyorum..Bi de kirayı ben veriyorum baska gelirimz yok ailem napacak diye daha cok aglıyorum..Ya neden bana secenek sundular ya neden ki..Ne demek doktora götürmek? Hiç kimsenin böyle bir hakkı yok bu ne saygısızlık? Kovulduğunuz yerde durmayın anne evi de olsa koca evi de olsa. Yaşınız da küçük değil, çalışıyormuşsunuz. Kendi hayatınızı kurun sırf inada bindirip evlenmeyin ama. İyice tanıyın karşınızdaki insanı, aileniz kötülüğünüz için konuşmuyordur ama üslup çok yanlış
Annem bize aşıır baglı..Korumacı güzelde yetiştik ama bana bu konudan dolayı cok katı davrandı,ben hem ailemin laflarına hem sevdigimden ayrı kaldıgım için üzüldüm eridim bittim..Annem bana onu sec sil dedi bizi git evden dedi,ben hala diyorum kirayı nasıl vercek annemler..Ben veriyodum cunku evde baska calısan yok arada babam var..Ya canım cok yanıyor..Sadece dedim ki anne nolur ak sevmesende nolur yanımda ol nolur 2 yı dedim..Cıkıcam tamam dedim ofise geldim aglamaktan bayılıcam kimsede aramadı beni evden,bidaha yüzlerini nasıl görcem ailemin..çok kötüyüm ya..Ben hep böyle merhametliydim aileme ama onlar neden olmadı..Belki iyi olcaktı ya ben eridgim halde neden böyle yaptılar annem de aglar üzülür ama ben naptım ki..Git git dedi bana habire bende tamam gidicem dedim saçlarımı yoldumm tamam tamam dedim cıkıcam sonra ayrı eve cıkıcam dedim ama çok kötüyüm..Erkek arkadasıma söyledim dedi alayım seni üzüldü baya annenle konusayım dedi dedim suan olmaz sakinlesin dedim..aklım evde annemde cok agrıyor ya içim..ama dikildi ceneme git de git bu eve bidaha girme bıktık senden senin yüünden birinin bası yanacak git de git ya annemi cok seviyorum ama neden beni anlamadı..ben ailmesiz olsun istemedim ya 2 yıl dil dökermiydim yoksa..Hala içim acıyor dedim evlenmem anne ama baska eve cıkarım ama bana yanlıs yapıyorsunuz anne dedim ben aglıyorum ya hala kötüyüm ne yiyorum ne içiyorum..ölmeme razı oraya vermem vebal almam yapacaksan sen yap diyor.dedim tamam anne nolur ama yanımda ol sadece diye 2 yıldır yalvarıyorum..bitiğim resmen..Aileniz normalde nasil insanlar,
-sevecen
- ilgili
-cocuklarina destek
koruyan , kollayan
bu nitelikler var ise aileniz hakli, ancak 28 yasindaki kizini kontrole götürmeye kalkan annenin pekte bu özellikleri tasigini zannetmiyorum. Zor bir durum Allah yardimciniz olsun.
Ya cok canım acıyor evden gşt dedi ugun bana gittim yoksa kovucam dedi iyide ne yaptım ne..Ben iyilikle iknaya gittim araya dayımları soktum ki rızayla olsun geldi bana kızdı git.bende geldim ofise..çok agrıma gitti ama annemde aklım nasıl üzüldümü diye ya napıcam ben..Erkek arkadasımda üzüldü diyor ama baskasıyla yapamyız son care evleniriz dedi..Yarın dayımın yanınan gidicem konuscam onlarla ama cok kötğyğm..ailemle böyle nden oldum neden..bana diyor bırakmıyosan evden git napıyosan yap..ben ailemi seviyorum ama sevdigimide bırakmak istemedim 2 yıl cabaladım 2..kirayı ben veriyodum diyorum simdi ailem napcak..hala aklım onlarda ama kimse beni aramadı..ya göremezzem napıcam arada kaldım hep ama cok kötüyüm ya cok..Mesele sadece memleketse sanirim doğulu diye istemiyorlar ailen haksız ama tam olarak neye karşılar öğren bence. Göze perde inebiliyor belki bir saygısızlık gördü. Ama annenin tavrı çok çirkin bir yandan da
Yani tamam kimse kimsenin zorbalıklarına katlanmak zorunda değil ama gerçekten sevse ayrılmazdı bana kalırsa. Siz o kadar aracı bulmuşsunuz, çabalamışsınız. O ne yaptı?cocukda bunaldı bende ayrıldı benden
Dua et sadece dua hayirlisi olacaktir elbetÇıkışım yok işte bana ailem bunu mecbur kılıyor ayrılsam gene olanlar kafamda düzelmicem ama işte inşallah bilmiyorum
mimar bir insan nasil boyle yazar aklim almiyor okumus etmis insan.. bir de benim takip ettigim kadariyla bu ucuncu ayni konu.. daha fazla actiysaniz da ben gormedim. daha fazla ne duymak istiyorsunuz? ya ayrilin cocuktan ya kacin evlenin gidin ailenizin onayini almadan.arkadaşlar dertleriniz büyük, bizden yardım istiyorsunuz ama o kadar devrik ve karışık cümleler kuruyorsunuz ki gerçekten sonuna kadar okumak imkansız.
Şuan benimle gene,diyor yanındayım ben destekçinim..ailenile gerekirse bende konusucam dedi üzülme dedi bana.evden annem kovdu beni ya suan ofiste kalıyorum..Yani tamam kimse kimsenin zorbalıklarına katlanmak zorunda değil ama gerçekten sevse ayrılmazdı bana kalırsa. Siz o kadar aracı bulmuşsunuz, çabalamışsınız. O ne yaptı?
mimarlıkla ne alakası var ellerim titriyor suan yaşamak bile bana eziyet geliyor bunalımdayım dediginize bak..mimar bir insan nasil boyle yazar aklim almiyor okumus etmis insan.. bir de benim takip ettigim kadariyla bu ucuncu ayni konu.. daha fazla actiysaniz da ben gormedim. daha fazla ne duymak istiyorsunuz? ya ayrilin cocuktan ya kacin evlenin gidin ailenizin onayini almadan.
Aynen öyle...Anneme de bunu dedim anne siz beni ittikçe ben ona daha cok yaklaşıyorum,cocugu tanı güzellikle cek kendi tarafına sevsin sizi de hem gözünüzün önünde de oluruz görürsünüz dedim..Şimdi de bugun kızdı araya aracılar sokuyorum diye..Dayım aradı bugun annemi geldi herkese bizi rezilmi etcen en dedi,evimden git yoksa ben atıcam dedi dikildi çeneme odamdan gitmedi ben de saçımı basımı yoldum resmen tamammm dedim gidicem topladım bişeylerimi cıktım..Ofisteyim saatlerdir aglıyorum..2 yıldır kızın erimiş sevdigim var evet ama ailemin tavrını gördükçe varya hem inada biniyor hem de kafayı yercesine odamdan cıkmıyorum..Bir kere de tamam kızım karar senin demediler ki,höytt höytt hep nnemin yanına her konusmaya gittim ya agladı bagırdı ya bana kızdı..Kaçıcam senin yüzünden evden diyordu bana..Şimdi geldim ofise..Erkek arkadasım diyor ben yanındayım yeterki kimse zarar görmesin diyor ne senin ilen ne benim ailem..Gider olmadı evlenicez dedi,gene iknaya ugrasırız dedi ama sen harap oldun annenler neden anlamıyor diyor,anneni arimmi dedi dedim yok şuan olmaz az sular durulsun ararsın dedim..yarında dayıma gidicem yengem gel bize dedi bana..ama aglıyorum saatlerdir ya..vallahi şuurum gitti..çok üstüme geldiler direttiler bırak diye nnem kendinide mahvetti beni de ne gerek vardı anne dedim ne,deseydin sen karar ver ama beraber olsaydı dedim neden yalnız bırakıyorsunuz dedim size n kötülük ettim dedim,diyor istiyorsan git bizi il beni hep iki arada bıraktılar..Bir gün bile anlamadılar..Ailemi cok seviyorum ama ben ayrılırsam inan daha kötü olucam ama ailemi ben silmiyorum onlar bana bunu dayatıyor..haketmedigim şeyler duyuyorum cok bunaldım belki uzak kalmak iyi gelir ama aklım evde hala..ailenizin tavrı çok kötü ve yanlış kesinlikle. bir insana eziyet ederek sonuca varılmaz. benim ailem de memleketi yüzünden erkek arkadaşıma karşı çıktı. biz istemiyoruz ama senin hayatın kararları sen verirsin dediler. ben de evlendim. şimdi benden çok seviyorlar. kendimi sizin yerinize koydum da içim daraldı vallahi. şimdi yaşınız olgun, işiniz ve mesleğiniz var çok şükür. ben sizin yerinizde olsam bir süre iki tarafla da görüşmeyip kafamı dinlerdim. mantıklı bir karar vermeye çalışırdım. ama ailenizin tavrı gerçekten çoooook yanlış ya. onlar öyle yaptıkça içinizden işi daha çok inada bindirmek geliyordur. ama kendinizi de bu kadar paralamayın. kimse kendinizden kıymetli olmasın.
Annem kızdı evden kovdu bende cıktım..Ofise geldim erkek arkadasımda diyor neden böyle yaptılar arayıp konusayım dedim hayır asla suan olmaz,belki uzak kalmak iyi gelir dedim..Dedi yanındayım gider evleniriz dedi,ben de baskasıyla yapamam sen de dedi..Ama korkuyorum..Ailemi bana neler demelerine ragmen hala cok seviyorum..Ama naptım ki 2 yıldır nolur nolur diye istedim diye kızdılar bana ve bana secenek sunup durdular..Sileceksin dedi annem gidersen..Ama kirayı ben veriyodum simdi napacak ailem diyorum hala içim acıyor ya..Aklım onlarda ama onlarda az deseydi kız eridi bitti hatada olsa yanında olalım zormuydu bunu demek..Ben belkide üzüntüden ölücem..Ama yeterki aileme bişey olmasın suan geldim ki belki onlarda sakinleşir..Ama aklım hep evde..Erkek arkadasım rızayla olmasını cok istedi,hatta yanıma gelcekti yok gelme dedim,anneni ariyim diyim teyze neden böyle yapıyorsunuz dedim şuan deme,dedi bi süre sonra bi yer ayarlıcam dedi,orda kalırız dedi o sürede de hem onuda ölçerim hem kendimde karar veririm..Belki inşallaaahh ailemde rıza gösterir o sürede..Dua et sadece dua hayirlisi olacaktir elbet
cogu insan okuyacaksa ve cevap yazacaksa da anlatiminiz bunalttigi icin okumuyor. o sebeple soyledim. derdinizin dermani burada degil. vakit kaybediyorsunuz burada. harekete gecin. hayatinizin kontrolunu elinize alin. ayrilin ya da evlenin.mimarlıkla ne alakası var ellerim titriyor suan yaşamak bile bana eziyet geliyor bunalımdayım dediginize bak..
Anlıyorum ama benim derdim yazım o bu değil,biliyorum zaten siteye cok giren biri değilim,bayanlardan fikir alırım diye giriyorum yoksa kafayı yicem..Evet onu da biliyorum,işte suan evden kovdu annem beni erkek arkadasımda dedi yanındayım ama gene çabalarız iknaya dedi,sadece korkuyorum gene birşey cıkarırlar diye dedi,ben de sen de başkasıyla yapamayız dedi,annesi de demiş bize gelsin dedim yok gelemem size,ofisde kalıyorum şuan yarın dayıma geçicem,sonra dedi yer ayarlarız dedi,gider kalırız sonra düğün yaparız dedi,ama o sürede ben düşünücem zaten onu da gözlemlicem,sadece şuurum gitmiş gibi harekete geçicem zaten ama şuan değil biraz kafamı toparlamam lazım..cogu insan okuyacaksa ve cevap yazacaksa da anlatiminiz bunalttigi icin okumuyor. o sebeple soyledim. derdinizin dermani burada degil. vakit kaybediyorsunuz burada. harekete gecin. hayatinizin kontrolunu elinize alin. ayrilin ya da evlenin.
İşte bak bende öyleyim anneme diyorım ki kestirip atmayın siz böyle yaptıkca beşki saglıklı göremiyorum,en azından benle olun ki belki görücem dedim belki daha iyiye gidicek dedim,annem şöyle haklı ben cok üzüldüm diyr dayanamadı anlıyorum ama sebebini sadece cocuk sana fitil sokuyor sana gaz veriyor diyerek buldu,diyorum ki ayrılsamda mutlu değilim bu iş içimde kalacak ve ben 1 yıldır nasılım görmğyomusunuz dedim..Annem üzüldügüm için önyargısı olustu onuda anlıyorum ama güzelce konusuyorum bana bagırıyor sen salakmsn o musun anlamıyomusun ben karısmam basından beri daha cocugu ailesini tanımadan karsıydı sen karsılarla yapamazsın diyor,beni kendş halime bıraktılar daha iyimi oldu bak simdi hastalıklı gibiyim..Sen nasıl ikna ettin ki aileni en sonunda?