• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bunları hakedecek naptım..?

Bi süre evlenmeyi ertelesiniz,yine görüşün ama zamana yayın. Ailenizin mi sizin mi haklı olduğunuz ortaya çıkar. Ama bekleyin acele etmeyin. Karşılıklı inada bindirilmiş
Aynen öyle,simdi dayımlar aldı konustu benle onlarda ailemim abartı davrandıgını söylüyor,anne baba olarak elbet korkarlar ederlerm ama abartı dedi dayımlarda,gideriz bidaha anneni iknaya calısırız dediler bakalım,erkek arkadasımda gidelim evlerlim diypr nolcaksa olsun,dedim dur acele etmicez,gene yüzümüze gözümüze bulastırıcaz dedim..Cok stresliyim gene stresten 3 kilo vermisim bi de.Bide ben nerde kalıcam onu düşünüyorum,dayımlara nereye kadar erkek arkadasımda diypr yer tutayım gidelim evlenelim diyelim,dedim hemen evlenirsek yüreklerime iner bunu yapamam dedim,ama nerde kalıcam onu da bilmiyorum..

Son düzenleme:
Evden kovacak kadar sizden vazgeçtiyse evlemenize izin versin de bari telli duvaklı çıkın o evden :)

Şaka bir yana anneniz baya kötü düşünceli. Neden sizi sevdiğinizle evlendirmek istemiyorlar? Sorun sadece memleketse çok saçma, aşırı geri kafalılık. Ama başka geçerli nedenleri varsa iyi düşünün. Çünkü bazen aşk insanın gözünü kör ediyor bazı gerçekler göze görünmüyor. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Aynen öyle,simdi dayımlar aldı konustu benle onlarda ailemim abartı davrandıgını söylüyor,anne baba olarak elbet korkarlar ederlerm ama abartı dedi dayımlarda,gideriz bidaha anneni iknaya calısırız dediler bakalım,erkek arkadasımda gidelim evlerlim diypr nolcaksa olsun,dedim dur acele etmicez,gene yüzümüze gözümüze bulastırıcaz dedim..Cok stresliyim gene stresten 3 kilo vermisim bi de.Bide ben nerde kalıcam onu düşünüyorum,dayımlara nereye kadar erkek arkadasımda diypr yer tutayım gidelim evlenelim diyelim,dedim hemen evlenirsek yüreklerime iner bunu yapamam dedim,ama nerde kalıcam onu da bilmiyorum..
Kesinlikle şu durumda evlenmeyin.

herkes hak ettigini mi yasiyor zannediyorsun? biz Turk anneleri/ebeveynleri cocuklarimiza nasil davranmamiz gerektigini hakket bilmiyoruz. bir ortamiz yok mu arkadas ya?

Evden kovacak kadar sizden vazgeçtiyse evlemenize izin versin de bari telli duvaklı çıkın o evden :)

Şaka bir yana anneniz baya kötü düşünceli. Neden sizi sevdiğinizle evlendirmek istemiyorlar? Sorun sadece memleketse çok saçma, aşırı geri kafalılık. Ama başka geçerli nedenleri varsa iyi düşünün. Çünkü bazen aşk insanın gözünü kör ediyor bazı gerçekler göze görünmüyor. Hakkınızda hayırlısı olsun..
Ya annem diyor onlar insan değil ben hissediyorum sen orda yapamazsın 1 aya gelirsin,bu sebep işte bi,araştırdılar da hani haklarında kötü bişey diyen de olmadı.Ama bizimkiler öyle diyor bana,sonra kızdı evimden git diye baya üstüme gelince bende normalde yapmazdım ama baya annem dikildi çeneme gitmedi ben de daraldım cıktım bianda,dayım sonradan konusmus beklemiyodu sanırım annem cıkcam evden,ama cok bunaldım..Dayıma geldim ama nereye kadar burda kalıcam,erkek arkadasımda diypr gidelim evlenelim dedim babam bianda ögrenirse olmaz ben kalacak yer bulmam lazım dedim ilk..

herkes hak ettigini mi yasiyor zannediyorsun? biz Turk anneleri/ebeveynleri cocuklarimiza nasil davranmamiz gerektigini hakket bilmiyoruz. bir ortamiz yok mu arkadas ya?
İşte keskin konusma anne dedim cok,sevöiyomusum tamam ama keskin konusma dedim ,başından beri bana keskin konustular daha tanımadan zaten onlar istemiyodu,ben zorladım ettim tanıstılar ee zaten önyargıları vardı,sonra söz takcaktık sonra neden vazgectiler annemle babam ne düşündü asla ama asla kimse o kısmı anlamadı..Yengem bile söz için kurabiye hazırladım dedi annem ona söz takcaz demişti çünkü..Sonrası ne oldu bende anlamadım dedi yengem,ayrıldılar dedi annen bana dedi,ama o arada ne oldugunu vallahi kimse bilmiyor..Sonra cocukla gene barıs ayrıl barıs ayrıl oldu,kopmadık annemler gene kabul etmedi,araya dayımları soktum belki dinler diye gene yok,habire kavga catısma en son delirdim kovuncada cıktım evden..Normalde cıkma etme gibi düşüncem asla yoktu..Ama o gün cok üstüme geldi hatta sacımı yoldum ya sinirden boynumu yırtmısım..Dedim gidicem tamam öyle cıktım...

Back
X