canım bende şuan hamileyim böyle sorunlarla bende karşılaşıcam biliyorum ... sen şuan bebek , ev işi ve bütün gün evde olmaktan bunalıyosun haklısında eşine güzel bi dille anlatsan belli etmıyorum demişsin belki belli etmen gerekıyor tabi kafasına vura vura değil iyilikle örnekler vererek anlatabılırsın
eşin biraz kabalık etmiş sana karşı..
başıma gelmemiş olsa da seni anlıyorum. kolay olmasa gerek.eşinin pcnın basında olmadığı ve sakin oldugu bir zamanında oturtup karşına güzelce konuşsan..
yüküm ağır geliyor.günüm şunlarla şunlarla geçiyor. bir de üstüne senle sürtüştüğümüzde üzülüyorum,canım burnuma geliyor.mutsuz oluyorum desen. bana biraz kolaylık sağlasan desen,isteklerini sıralasan.. hani öpe koklaya anlatsan..
işe yarar mı acaba?
büyütülecek şey yok bence....
bazen bilgisayara öyle dalınıyor ki bırakmak sorun oluyor....mesela ben kk ya girince özellikle ekşin bir konu varsa bırakıp kalkamıyorum....
eşinizde dalmış olabilir tabiki gelse yemegini yese gitse daha iyi sizde emek harcamışınız haklısınız ama bu kadarda büyütmeyin bence
heleki şu eczaneye gitip işinizi hallettiniz diye eşinizin sizle konuşma tarzına kızıp büyütmenizde olmamış...sevmiyor olabilirsiniz o tarzı ama kavga edicek kadarda can sıkıcak kadarda büyütmemek lazım bazı şeyleri diye düşünüyorum
çok üzüldüm canım durumuna acaba iş yerindemi problem var da böyle davranıyor.önceden yokmuydu böyle davranışları yenimi başladı canım.sen üzülme belki hata yaptığını anlar zamanla...
bana kalırsa sorun edilecek şeyler değil bunlar.bazı şeyleri kimseye muhtaç olmadan yapmamız gerekir.
sonuçta her yerde eczane kaynıyor.eşini bile aramana gerek yoktu.yemek konusunda ise haklısın ama
bilgisayarın başından kalkamamış. kendini üzmeye değmez.
sürekli ağlayan ateşi 39 burnu tıkalı bi bebeğin var ve dışarda yağmur var hadi onu evde bırak çık dışarı
benim dalga geçti dediğim konu şu akşam geldi ne gerek vardı damlaya bizrazcık sıksaydın burnunu geçerdi diyo zaten canım burnumda bebek susumuyo oda benle kafa buluyo....
senin canın sıkkın olduğu için çok kızmışsın eşine.çocuklarımız hasta olunca her şey batıyor bize malesef....
canim benim kocam da ayni bebek gibi. cok nazlidir , surekli simartilmak ister. ama onda suc yok butun suc benim. onu cok simarttim. ama simdi o kadar deilim cok fazla yuz vermiyorum eskisi gibi. simdi o geliyo pesmimden. yani sunu demek istiyorum sen esine cok yuz vermissin benim gibi oda tepene cikmis. birak biraz kendi haline anlasin senin kiymetini. sakin sen ilk adimi atma yoksa daha da simarir bak sen bensiz yapamyosun felan der. hic yuz verme tipis tipis gelicek yanina inan...
haklısın galiba benden bekliyor zaten ilk adımı öyle bakıyo koyun gibi ben gitcem diye :mymeka: hiç konuşmuyoz akşamları mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?