canım ben 3 çocuğu bu şekilde büyüttüm.eşim bir bardak su bile vermedi çocuklara
herşeye ben koştum hep ben ilgilendim.bırak destek adam herşeyini benden bekler suyunu bile:jeyyar:
bende çok konuştum eşimle 8 yıldır bir faydasını görmedim aynı tas aynı hamam
tek fark şu önceden laf ettiğimde o da kızıp bağırırdı şimdi senin elinden su içmek daha lezzetli oluyor karıcım diyor.bende yutmuş gibi yapıyorum tabiikaydirigubbakcemile3
bu da bir gelişme ne yapıyım.fisfisfis
evet çocuksu tavırları olmasa hiç çekilmicekler ama bazen çok çocuksu tavırlarda bayıyo işte offf offf bazen keşke annemin yanında olsaydım diyorum o beni hiiiiiiç kıramazdı üzülcem diye ödü kopardı:sinifsinif: akşam yine gelcek yine aynı olcak ben yine fzlasıyla üzülcem bebeğimide emziremiyorum artık sütüm bitti 1 hafta öncesine kadar az da olsa emiyodu artık bitti:gitme:
tek sizin eşinize özgü bişey degil bu çocukluk her insanda az çok vardır ama eşiniz saygı sınırını çoktan aşmış ne demek git sen al....bu cümle aslında sizde bir çok şeyi bitirmiş olması lazım inanın ben kendi adıma konuşmak isterim çok kinciyimdir kim olursa olsun ister eş.anne.baba vss..o noktada biter hatta arkama dönüp bakmam bile birde çok SEVEREk evlendik diyorsunuz siz bunda eminmisiniz peki yanlış anlamayın ama beni eşinizin pek sevgisi yok gibi hissediyorum bide çocuk ikinize ait tabi temel ihtiyaçlar birlikte alınacak bakılacak..sizin o anda işiniz olmuş çıkamamışsınız ne var bunda üzmeyin kendinizi eşmi..eş olarak kalsın hayatta herşey eşden ibaret degil yani bu hareket bana yapılsa biterdi 12 senedir konuşmadıgım kişi var düşünün çok kinciyim .. neyse iyi günler bebeginize iyi bakın
tek sizin eşinize özgü bişey degil bu çocukluk her insanda az çok vardır ama eşiniz saygı sınırını çoktan aşmış ne demek git sen al....bu cümle aslında sizde bir çok şeyi bitirmiş olması lazım inanın ben kendi adıma konuşmak isterim çok kinciyimdir kim olursa olsun ister eş.anne.baba vss..o noktada biter hatta arkama dönüp bakmam bile birde çok SEVEREk evlendik diyorsunuz siz bunda eminmisiniz peki yanlış anlamayın ama beni eşinizin pek sevgisi yok gibi hissediyorum bide çocuk ikinize ait tabi temel ihtiyaçlar birlikte alınacak bakılacak..sizin o anda işiniz olmuş çıkamamışsınız ne var bunda üzmeyin kendinizi eşmi..eş olarak kalsın hayatta herşey eşden ibaret degil yani bu hareket bana yapılsa biterdi 12 senedir konuşmadıgım kişi var düşünün çok kinciyim .. neyse iyi günler bebeginize iyi bakın
Haklısın canım. Özelliklede çocuğu olan bir kadına ,erkek mutlaka yardımcı olmalı. Ama bence bunun temelleri en başta atılmalı, çocuk olduktan sonra geç oluyor sanırım biraz. Hele de işin için de bilgisayar varsa, tamamen haksız. Ben şuan çalışmıyorum, evdeyim, buna rağmen, eşim işten geldiğinde yardımcı olur bana, masayı kurar, kaldırır, tatilinde yemek yapar, ama bu konuda bende ara ara gaz veriyorum. İnş ilerde de böyle olur. Biraz başta alıştırmayla da ve yapıyla da ,ailesinden gördükleriyle de alakası var heralde. Sinirlenmeden, derdini iyice anlat istersen, aslında anlatmaya da gerek yok, görünüyordur ama, yine de yetişemediğini, üstündeki yükü, iyice anlat. Anlamıyorsa, bazı şeyleri yarım bırakacaksın malesef, yeri geldiğinde yemek olmayacak, yeri geldiğinde temizlik olmayacak, bunlara da katlanacak o zaman.
haklısın canım baştan atmak gerekiyo temelini benim eşim yapardı başlarda çocuk yokken hamileyken yardım etti arada eder hala ama işte nedenböyle yaptı aklım almıyo vallabilmiyorumkismile:çok üzgünüm:
fikrimi söyledim ben..kendime ait bazı özellikleri anlattım ..ben kabullenmem herkesin görüşü farklı saygılar
bende kocan altına çiş yapmış sandım:roflol::roflol:nasıl ya dedım kendı kendımee meger eksık okumuşum:roflol:evet kızlar ben geldim dün akşam bu geldi işten ben açım AŞKIM ne yemek yaptın dedi bende ekmek arası peynir zeytin yaptım dedim :roflol: sustu kaldı suçlu olduğunu anladı galiba altına çiş yapmış annesinin kızacağını bilen çocuklar gibi oturdu koltukta:roflol: bende hiç ağlamazdım ne olduysa birden duygu patlaması yaşadım galiba hıçkıra hıçkıra ağladım dayanamadı hemen koştu yanıma ne oldu bitanem neyin var dedi neolsun senin gibi bi kocam var daha ne olsun dedim:dilcikar: şok oldu sen benim kıymetimi bilmiyosun istediğn zaman istediğin gibi davranacağını sanıyosun ama yok artık yeter ben daha fazla kaldıramıyorum hem bebek hem ev işi bunalıyorum ama yine de işlerimden sana olan ilgimden taviz vermiyorum ama benim gördüğüm muameleye bak dedim ben senin için o kadar fedakarlık yaptım bumu karşılığı okulumu bıraktım geleceğimi bi kalemde bıratı herşeyimle sana bağlandım ama ne kadar yazık ettiğimi anladım dedim ve bunları söylerkende böğüre böğüre ağladım o kadar laftan sonra dayanamadı bi baktım adamın gözlerinden yaşlar aktı sonra sarıldık beraber ağladık rahatladık sonrada herşeyi benim istediğim gibi yapmak için elinden gelenin en iyisini yapmaya gayret göstercem dedi dün gece de bebeğin mamasını o verdi altını o alıp o uyuttu bende bacaklarımı uzattım ve oturdum ... bebek uyudu bu sırnaşıyo hadi bitanem beraber makarna salatası yapalım canım çok çekti dedi tamam dedim...... yaptık yedik herşeyi tatlıya bağladık vee sonuç mutlu soooon.............
aşkım yaaaa çok seviyorum kocişimi:asigim::dance::teytey:
bende kocan altına çiş yapmış sandım:roflol::roflol:nasıl ya dedım kendı kendımee meger eksık okumuşum:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?