evet ama ben ondan çok şey beklemiyorumki sadece anlayış istiyorum biraz ...
madem bilgisayara dalcan niye bide gelmeden önce arıyon açım geberiyom diye :mymeka:
evet ama ben ondan çok şey beklemiyorumki sadece anlayış istiyorum biraz ...
madem bilgisayara dalcan niye bide gelmeden önce arıyon açım geberiyom diye :mymeka:
valla canim ne yalan soyliyim. bende az deilim ama ben bazen ben boyle kavga ettigimizde ben agalarim o gelsin diye bana. cunku cok barismak istiyorum oda gelmeyince agliyorum sonra geliyo. tabi ben kazanmis oluyorum. bence sende agla gelsin yanina. birazda dugu somurusu yap yani butun gun evdeyim. biktim sende bana boyle yapinca zoruma gidiyo felan de. bir dene bakalim ise yaramazsa baska cozum buluruz.
canım eşin normalde böyle değilse bu dönemde bi sıkıntısı olabilir işle ilgili filan belki sen de üzülme die anlatmamıştır...
bi süre üstüne gitme bence biraz gözlem yap...
şikayetinde kesinlikle çok haklısın cnm... 24 saat senden ilgi bekleyen küçücük bebeğin var zaten yeterince yoruluyor, bunalıyorsun...bir de üstüne kocanı mı nazlayacakmışsın? esas onun boş saatlerinde bebekle ilgilenmesi ve sana nefes alabileceğin, kafa dinleyeceğin vakit yaratması gerekli...
hatasını, kırıldığın noktaları anlat eşine ve sana yardımcı olmasını iste muhakkak...
çocuk iki kişinin çocuğu, bakıma yardımcı olacağına beyimiz pc den kalkıp yemeğe lütfetmiyor...oh ne ala iş alsanaalsanasmile
kaydirigubbakcemile3 allah iyiliğini versin yaaa tamam bunu denicemkaydirigubbakcemile3
canim ben cikiyorum temizlik yapiyorum . aksam yaz mutlaka. merakta koyma ok. optum seni canim benimŞeniz. kesinlikle dene dedigimi tmm mi.yerimseniben
beni anlayan birilerinin olduğunu bilmek ne güzelolumunekankayizsmile
şikayetinde kesinlikle çok haklısın cnm... 24 saat senden ilgi bekleyen küçücük bebeğin var zaten yeterince yoruluyor, bunalıyorsun...bir de üstüne kocanı mı nazlayacakmışsın? esas onun boş saatlerinde bebekle ilgilenmesi ve sana nefes alabileceğin, kafa dinleyeceğin vakit yaratması gerekli...
hatasını, kırıldığın noktaları anlat eşine ve sana yardımcı olmasını iste muhakkak...
çocuk iki kişinin çocuğu, bakıma yardımcı olacağına beyimiz pc den kalkıp yemeğe lütfetmiyor...oh ne ala iş alsanaalsanasmile
kaydirigubbakcemile3 allah iyiliğini versin yaaa tamam bunu denicemkaydirigubbakcemile3
ben ona bebeğe eczaneden ilaç bebek nefes alamıyor burnu iyice tıkandı diyorum o bana yaa abartma geçer diyo gelde kızma akşamda bebeğin burnu hani tıkalıydı bişey yok işte sen abartmışsın diyo ben bebeğe damla ladım ondan sonra açıldı......
damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış kaydirigubbakcemile3
benim eşim de ilk 6 ay hiçbir şeyine el sürmedi bebeğin..cefasını ben çektim hep,yalnızca sevme kısmıyla ilgilendii beyefendi aklinialirimsmile
sonra bir patladım, şimdi vakti oldukça ilgilenir, oyalar..yalnız dışarı çıkarım ikisini bırakıp..eskiden olsa suyunu dahi içiremezdi, şimdi yemeğini bile yedirebiliyor...
evliliğinizin ve senin hayrın için; eşin de sana bebek bakımında yardım etmeye alışsın..
sürekli evdeyim diyorsun, ara sıra yalnız dışarı çık ,bi nefes al..yoksa psikolojin berbat olur ; sürekli evde bebekle..
hadi kolay gelsin cnm :lepi:
Erkekler çocuk gibidir ne kadar kabul etmek istemeselerde. Bende çalışıyorum akşam eve gidip yemek yapıyorum, sofrayı kuruyorum, yemekten sonra sofrayı toplayıp bulaşık makinasına yerleştiriyorum peşinden çaydı, mevyeydi falan filan eşim hiç yardım etmez. Bir bardak su bile almaz gidip mutfaktan hep benden ister evde yaptığı tek iş pantolon ütülememi beğenmediği için kendi pantolonlarını ütüler o kadar :) Ama onu o kadar seviyorum ki bunların hiçbiri bana yorgunluk vermiyor şikayet edemiyorum sanırım birazda biz onları bu kadar şımartıyoruz sonrada kendimizi bezgin hissediyoruz :) Büyütme bence eşinle arandaki çok küçük bir sorun allah daha büyük bir dert vermesin
canım benim ben eşin hatalı ama bu kadarda sounda edilecek bir şey yok dedim...
erkekler böyle hep okuduklarımdan yola çıkarak diyorum....
ya kendi suçlarını kapatıyorlar yada hatalrını bilip üste çıkmak için herşeyi yapıyorlar..
hatalı düşüncesizce davranmış....
ama bu kadarda üzücekte canını sıkıcakta bir şey yok.....demek istedim canımcık.:teselli:
bende diyorum canım ama ağlayınca susturamam diye korkuyorum diyo pek yalnız gidemiyorum:gitme: eşimde öyle seviyo biraz mızırdadımı all al diyo hemen sanki tek başıma yaptım tövbe tövbe .......
desteğin için sağol canım...
sen de sağol cnm..bebeğini sağlıkla büyütürsün inşaAllah..
aynı sorunlar her evde olabiliyor demek ki..erkekler; anneleri tarafından hiç birşeye el sürmeden büyütülmeleri nedeniyle veya evlendikten sonra nasıl olsa eşim her işe koşuyor diyerek,
rahatlığa fazlaca alışıyorlar..
bence, bunlar da sorun mu ?diyen arkadaşların birçoğunun çocuğu yok sanırım...eğer olsaydı yorumları da farklı olurdu....küçük bebekle ilgilenip, bir de eşin o her zaman yaptığımız işlerine yetişemeyince, onlardan ters sözler duymak herkesi çıldırtır eminim..
ben de senin konunda içimi döküyorum kaydirigubbakcemile3 ama , ikinci bebeğim olursa geceleri de kaldıracağım eşimi...bebek ağladığında bi o kalksın, bi ben....bebeğimin ilk aylarıındaki resimlerime bakıyorum da; gözlerimin altı morarmış, yüzüm çökmüş...beyefendi geceleri uyuyordu ohh rahat rahat....artık yok öyle rahatlık kaydirigubbakcemile3 hayat müşterek opuyorumnanaktan
Bunu bende deniyordum, deniyordum diyorum çünkü bir süreden sonra ağlamanı sallamıyorlar.Arada yapmak lazım, etkili oluyor gerçekten.Şimdi ancak böğüre böğüre ağlayınca geliyor:roflol:
sen de sağol cnm..bebeğini sağlıkla büyütürsün inşaAllah..
aynı sorunlar her evde olabiliyor demek ki..erkekler; anneleri tarafından hiç birşeye el sürmeden büyütülmeleri nedeniyle veya evlendikten sonra nasıl olsa eşim her işe koşuyor diyerek,
rahatlığa fazlaca alışıyorlar..
bence, bunlar da sorun mu ?diyen arkadaşların birçoğunun çocuğu yok sanırım...eğer olsaydı yorumları da farklı olurdu....küçük bebekle ilgilenip, bir de eşin o her zaman yaptığımız işlerine yetişemeyince, onlardan ters sözler duymak herkesi çıldırtır eminim..
ben de senin konunda içimi döküyorum kaydirigubbakcemile3 ama , ikinci bebeğim olursa geceleri de kaldıracağım eşimi...bebek ağladığında bi o kalksın, bi ben....bebeğimin ilk aylarıındaki resimlerime bakıyorum da; gözlerimin altı morarmış, yüzüm çökmüş...beyefendi geceleri uyuyordu ohh rahat rahat....artık yok öyle rahatlık kaydirigubbakcemile3 hayat müşterek opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?