Ben bunu nasıl aşarım ?

baloon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2014
716
83
73
Balıkesir
Biraz uzun yazabilirim şimdiden özür dilerim.
22 yaşındayım bugüne kadar sadece bir sevgilim oldu. 17 yaşındaydım o zaman ve iki buçuk sene de beraberdik. Ayrılalı da iki buçuk seneyi geçti.

Ayrıldıktan sonra bir yıl kimseyi istemedim (bu gayet normal zaten)
Sonra yakın bir arkadaşımı sevdim (bilenleriniz vardır) ama o beni sevmedi. Kapandı gitti o konu.

Ama ben artık kimseyi hayatıma almak istemiyorum.
Bir arkadaşım "baloon seninle tanışmak isteyen biri var" dediğinde, "istemiyorum gerek yok" diyorum hemen. Kim olduğunu bile sormuyorum, hiç merak etmiyorum.
Biri benimle arkadaşça konuşurken gayet tatlı tatlı muhabbet ediyorum. Ama hoşlandığını hissettim mi birden öyle ters konuşup, öyle kötü davranıyorum ki, tanıyamıyorum kendimi.

Ama delirmedim yani :) Niye böyle yaptığımı biliyorum en azından. Kendimce nedenlerim var.

Birincisi; ben erkek arkadaşımdan benden gizli facebook hesabı olduğu için ayrıldım.
Belki bu ne saçma neden diyorsunuzdur ama kız dolu bir facedi ve inatla şifresini vermedi bana.
Böyle olunca içimde çok sağlam bir his oturdu; bu adam aldattı beni dedim. Bıraktım.
Ama bana hala daha yazar "Ben senden başkasına bakamam bile. Ben bir tek seni seviyorum, sevmediğim birine dokunamam"der durur.
Ama his işte, aldattığına eminim ben.
Ayrıldıktan sonra bir arkadaşı "ben ona hep dedim, kız uzakta diye böylesin ama yapma yazık kıza dedim" dedi.
Sonra aynı lisede okuduğum bir kız yazdı "Sen beni hatırlamazsın belki ama ben seni tanıyorum. Gerçekten çok iyi bir kızsın, uyarmak istiyorum, ona sakın güvenme" dedi.
Ve bir de (fala inanmak saçma gelebilir ama ) her falımda onun beni aldattığı çıkıyor. sürekli farklı farklı kişiler söylüyor bunu.
Neyse işte, bir yandan evlilik planı yaparken bir yandan aldatıyormuş.

İkincisi, belki hatırlarsınız arkadaşımı sevmiştim.
Sevgiliymişiz gibi davranıyordu sürekli.
Mesajlar, aramalar, yalnız planlar yapıp gezmeler ve daha bir sürü ley vardı.
Ama meğer sevgilisi yok diye benle gezip eğleniyormuş!
Şimdi arayıp sormuyor bile.

Ve üçüncüsü, benim çok yakın erkek arkadaşlarım var.
Sevgilisi olanların bile güzel bir kız gördü mü bambaşka insanlara dönüştüklerini görüyorum.

İşte bu üç sebepten dolayı kimseyi istemiyorum ben.
Kimsenin beni gerçekten sevip bana bağlı kalabileceğine inanmıyorum.
Halimden hiç memnun değilim. Ama elimde değil.
Ağlamadan uyuduğum hiçbir gece yok.
Gündüzleri ruh gibi geziyorum. Artık çevremdekileri de bıktırdım.
Hastalık deseniz bir sürü, yaşlı teyzeler gibi avuç avuç hap içiyorum.

Çok sıkıldım artık bu durumdan.
Yanlış anlaşılmasın, nasıl sevgili bulurum değil derdim. Daha 22 yaşındayım zaten acelem yok.
Ama bu isteksizliği nasıl atarım ben ?
Sanki biriyle tanışsam bir süre sonra yalanları ortaya çıkacakmış gibi.
Seviyorum dese, inanmam mesela kimseye.
Hep düşünürüm aldatıyor mu, aldatır mı?
Acaba sevdiği birini unutmak için mi benimle?
Paranoyaklık resmen benimki.

Ne guzel iste acelem yok diyorsun çek kenara kafayı dinle.
Ben de 21 yaşındayım senden bir farkim yok. Biri olsun istiyorum doğru insan gelsin istiyorum. Onun dışında kimseyle vakit geçirmek istemiyorum. Demek ki daha zamanı var bazı şeylerin. Senin de öyle o zaman gelince o insan gelince o istek sana gelir bence merak etme

Kafana dinleme kısmı iyi hoş da, erkekler hakkında gördüğüm duyduğum bütün kötü örnekleri kazıyorum aklıma :)
Durum böyle olunca da ya zamanla iyice soğuyup da yalnız yaşlanan bir insan olur çıkarsam diyorum.
Çünkü benim gözümde her erkek yalancı, hepsi aldatır, hiçbiri gerçekten sevemez gibi. İnşallah doğru insanı bu kuruntularım yüzünden tepmem :)

Hayatını yaşamaya bak.

İlgini çekmiyorsa istemiyorum demeye devam et.
Bunlar anormal değil ki.

Hepimiz sevdik, hayal kırıklığı yaşadık ve senin gibi hissettik.

Ben Ayşe Mine'nin Erkek milleti şarkısını anıra anıra gezdim uzun süre düşün

Her gece ağlamak neden?
Aç bir film izle de oradaki hayatlara ağla bari ağladığına değsin.
Film sonunda şükür duygusu ile yüzünü yıkarsın hiç olmazsa.

22 yaş, makara kakara kikiri yaşı, arkadaşlarınla gez toz, temiz havayı içine çek.
Manzara karşısında çayını yudumla ve lezzetin tadını çıkar.

Bir gün belki 24, belki 27 yaşında bilemem.
Sen ilgileniyorum demeden, istiyorum demeden aşk gelir seni bulur.
Kendini olayın içinde buluverirsin..

Bunu aşmanın belli bir yolu yok zamanı var...

Kesinlikle kafanı dinlemelisin ve çok düşünüyosn belli bence oluruna bırak o zamn herşey daha iyi yerine oturuyor ama sürekli kafa yorarsan hem kendını mahvedersin hem hayatını zamanı gelince doğru kişi karşına çıkacaktır demekki henüz zamanı gelmemiş.Erkeklerin bazıları kızlar kadar ince düşünmüyor ne yazıkki rahatlar o yuzden güvenmekte zorluk çekiyosn bu çok doğru ama illaki vardır adam gibi adam ben buna inanıyorum.Beklemek yanlış yapmaktan kat kat iyidir

Seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de öyleyim :)
Beklemedigin insandan hayatım herseyim ömrüm dediğin insan boyleyse diğerleri de boyle mi diye düşünüyor insan.
Ben de boyle yaslancam doğru kişiyi bulamicam diye düşünüyorum bazen ama emin ol bu düşüncelerin kimseye faydası yok :)
Asagida bi abla da yazmis o insan geldiğinde bizz daha hooop demeden olayların icinde olcaz bence :)

Filmlere ağlamayı çok yapıyorum zaten :)
Geceleri yatınca da olanları tekrar aklıma getirip getirip ağlıyorum, kendimi üzmeye meraklı gibi.

beni korkutuyorlar, bu duruma bi alıştın mı bir daha toparlanamazsın diye.
ama atlatılıyorsa ne kadar sürse de kabulüm :)

Beklemekten yana hiç sıkıntım yok.
Ama herkes artık sorunluymuşum gibi davranmaya başladı. beni de panikletiyorlar.
hiçbir şey için acelem yok ama böyle düşünüp kurmak beni çok yoruyor. kpssye hazırlanıyorum aklımı veremiyorum

Tabiki de atlatılıyor canım. :)
Bakma sen onlara.

Yaşadığın ilişki sende travma yaratmış, şu anki durumun çok da anormal değil. Zamanla geçiyor, zaten gerçekten beğendiğin hoşlandığın biri karşına çıktığında kaçmak istesen de kaçamıyorsun, tecrübe ile sabit.Kendini bu konuda üzmekten vazgeç yani...

İnsanlar öyle düşünür sorunlu deilde sen bitaz takıntı haline getirmişsin yaşadığın olaydan dolayı ama aşılmıcak durum değil artık her gece oyle şeyleri düşünmekten vazgeç kpss önemli bir sınav kendini toplamaya bak canım

Evet sınav önemli, öğretmen olmak en çok isteğim şey. O yüzden biran önce düşünmeyi bıraksam iyi olcak :)

Çok teşekkür ederim

Atmana gerek yok ki niye takinti yapiyorsun. Birak oluruna. Bu duyguyu sana anlatamam ama dogru insan oldugu zaman hayir demek istesen de diyemeyeceksin zaten. Elinde olmayacak. Onun icin akisina birak. Bence yasindan olgun bir insansin. Erkeklerin yaptiklari cirkinlikleri gorebiliyorsun. Ki facebook adresini gorup birakman bile ne kadar dik durdugunu gosteriyor. Birak sanali reelde bile goz gore gore aldatilan insanlar senin yaptigini yapamiyor. Ben 26 yasinda askla tanistim. Ondan once ask iliski romantizm vs. Cok sacma gelirdi. Anla6amazdim kimseyi hep mantigimla hareket ederdim.. Onun icin dogru zaman diye bisey var herseyi akisina birak kendini kasma

canım ben 30 yaşımdayım bende senin gibiyim bende güvenemiyorum bence burada sorun bizde değil çünkü biz aldatılmayı kabullenemiyoruz bu yanlış değilki. karşındaki kişi sana karşı dürüst açık olmadıkça da güvenemezsin madem aldatmıyor neden gizli saklı şeyler peşindeler hep bir şey sorunca da sen bana güvenmiyormusun güvenimi kazandın mı yada neden açık değiller. böyle bahaneler bana saçma geliyor.yazdığın şeylerin hepsini yaşadım sen yaşlardayken yaşamaya başladım halen karşıma düzgün sevebileceğim biri çıkmadı. sevdiğim oldu ama düzgün değildi. bu yüzden kendine haksızlık etme. insanlar kendi çıkarlarına ayak uyduracak aptal insanları hayatlarına sokmak istiyorlar buna ayak uydurmak zorunda değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…