Ben burda o orda ağlıyor :(

Ailesine rest cekecegine size duygu somurusu yapiyor sizi sonu olmayan bir seye sürüklüyor vs va bence bu adamdan bi halt olmaz bosverin siz daha saglam duruyorsunuz bu durusu onun sergilemesi gerekirdi cocuk gibi basiretsiz davraniyor uzulmeyin zaten bosanmissiniz birde sizi istemeyen aileylemi ugrasacaksiniz yol yakinlen vazgecin onada acimayin hak etmiyor. Bosanma tramvasi yasamis birine birde bunlari yasatiyor bence okadarda masum degil
Kesinlikle doğru söylüyorsun bende çok kararlıyım 🙏🏻 Birde bunları kaldıramıyorum gerçekten...

Ben çok aşık olsam ve ailem karşı gelse, onlara rağmen "evlenemem". Ancak onlar istiyor diye de gidip kimseyle evlenmem. Birini çok sevsem ailesi beni istemese de evlenmem. Bunların tümü büyük sorunlar ve sadece aşkla yada sevgiyle çözülmez gibi geliyor.

Nerden başlasam bilmiyorum kızlar
Ben boşanalı 4 sene oldu iyi bir hayatım var çok şükür 1.5 yıl öncesine kadar daha iyiydim tabiki sonra biri girdi hayatıma onunla o kadar iyi anlaşır okadar keyif aldık ki birbirimizin her anında yanında olup rüya gibi bir ilişki yaşadık... ve artık evlilik zamanı gelmiş bir adamdı çocuk sahibi olmak onunda hakkı tabiki ama ailesi beni istemedi evlenip boşandığım için ysni onlarda bu durum söz konusu bile değildi.. 5. Aydan sonra bunu bilerek huzursuzca yaşadık ilişkimizi ben dayanamadım ayrıldım defalarca ama okadar çok seviyoruz ki birbirimizi kopamıyoruz
ikimizde değerlere önem veren ve ailesine düşkün insanlarız kimseyi arkamızda da bırakamadık hep ağlayarak ayrılıp yine birbirimizin yanında aldık soluğu... ben zaten boşandıktan sonra şehir değişikliği yaptığımdan burda çok çevrem yoktu o benim arkadaşım sevgilim herşeyimdi. Biz birsüre önce yine ayrıldık ve busefer kesin bitti ben artık dayanamıyorum ailesi kız bakmaya başlamış kendisi de özgüveni yüksek istese istediğini bulur ama okadar bile vakit tanımadılar düşünün ben bunu öğrenince bana dediği seninle olmuyorsa hiç olmasın evlenmem bende dedi. Bende söyledim saçmalama artık yeter bıktım senin evlilik muhabbetinden nedemek evlenmem mutlaka birgün evleneceksin ve benide bu girdabın içine sürükleyip duruyorsun ben istemiyorum artık sende yoluna bak diye bilerekte sert konuştum biraz hiçbiryerden engellemedim de normalde sinirlenince yaparım çünkü anlasın artık öfkem bile Yok bu duruma normal bir insan benim için tabiki içim bambaşka ama artık yoluna bakması için mecbur sert ve dik durmak zorunda kaldım.
Dün gece yazdı olmaz böyle lütfen diye ama cvp vermedim barışmak istemiyorum sonumuz yok beni seviyor biliyorum ama bu hiçbirşeye yetmiyor. Biraz önce aradı bak x dedim biliyorum anlıyorum seni ama böyle hem bana hem kendine yapıyorsun birgün hayatımdan çıkacağını bile bile seninle görüşmek istemiyorum beni bana bırak da yoluma bakayım artık
beni göz göre göre başka bir kadının koynuna nasıl gönderirsin sen dedi. Ağladı içim çok kötü oldu ama dik durdum bu şekilde kendini küçük düşürüyorsun yapma artık istemiyorum dedim ve yüzüne kapattım. İkimizede yazık oldu sırf boşandım diye bunları yaşadık nediyim ki buda Rabbim’in sınavı atlatıcam oda atlatacak ben kararlı durmak zorundayım artık yoksa ilerde çok üzülürüm onu da anladım. Ben burda o orda ağlıyor sen Yardım et Allah’ım.
Bomboşum şuan neyapmam gerekiyor bundan sonra tıkandım kaldım🥺
özgüveni yüksekse, ailesini ikna edebilir...boşanmış kadınla evlenen o kadr çokki günümüzde...bence senin duyguların daha yoğun ve sen kendini çok seviliyor sanıyorsun...çok sevseydi emin ol, tüm dünyayı karşısına alırdı...

Yeni heyecanlık zaman bırakmamışlar ki
Benden sonra ki yolu evlilik Allah mutlu etsin nedenir ki... ben onu çok iyi tanırım o sesinin titremesini de biliyorum sadece şunu düşünüyorum bunlar Benim suçum değil ki neden ben yaşamak zorunda bırakılıyorum
Bence bu kadar duygusal olmayın. Ailesi istemiyorsa, evlenseniz de burnunuzdan getirirler.

Madem birbirinizi bu kadar seviyorsunuz, ailesinin ne dediğini neden bu kadar takıyorsunuz? Karşısına çıksın ailesinin, ben koca insanım, istediğimle evlenirim desin.
Zor değil, örnekleri var.

Kardeşini aratmalar filan hala boş işe yaramayacak şeylerle uğraşıyor. Maddi llaral bağımlı dediniz ya resti çekeceğini sanmıyorum sirf bu yuzden.. çekse de iciniz rahat eder mi bilemedim..eğer durumu şu an iyiyse bir gün yüzünüze vurabilir çünkü bazı aileler cok serttir. Hiç affetmeme riskleri var çocuklarını en iyi ihtimalle 3 5 sene burnu sürtsün deseler o ara yaşayacağı sıkıntı kendisini çok bunaltabilir.

Adamın seni sevdiğini sanıyorsun ama kendini kandiriyorsun.. eğer sensiz yapamasaydı koskoca adam ailesinin ağzına bakmazdı. Sen naptın namussuzluk mu sanki ağır bi suç mu boşanmak? Sen basta kendine saygı duymamışsın ki.. bencede ayrıl ve o adamın seni sevdiğini düşünme seven adam iki eli kanda olsa seni yine alırdı ve yukarida yazan uyenin bahsettigi konuyu da oku

Arkadaşına kardeşine aratana kadar kendi ailesinin karşısında dik dursaymış. Arkadaşıda ayrı alem kendi kızkardeşine bunu yapsalar ne der acaba. Kaldı ki erkek arkadaşınız size gelecekle ilgili aileme rağmen evleniriz bile diyemiyorken, siz ne için mücadele edeceksiniz, sizin aileniz yok mu kızlarının hiçbir resmiyeti bulunmayan bir ilişki içersinde senelerce yaşamasını kabul edecekler mi? Etmezlerse siz ailenize mahçup olmayacakmısınız. Öncelikle sizin istenmeyecek bir durumunuz yok, sadece yanlış bir eş tercihi yapmışsınız ve boşanmışsınız, kaldı ki bu kendi kızlarınınd başına gelebilir bir durum. Böyle bir şeyde bile ailesine sizi savunamayan, sahip çıkamayan adam adam değildir. Zaten bence erkek arkadaşınızın niyeti evlenmekte değil. Emin olun gerçekten evlenmek isteyen erkek bunu her şekilde kabul ettirir. O aklınca size evlenme ihtimalinin ailesi yüzünden imkansızlığını gösterip böyle bir sorumluluk almadan ilişkiye devam etme derdinde bana göre. Allah merhamet sahibi insanlarla karşılaştırsın. Erkek arkadaşınızın kız kardeşi varmış size yaptığı ilişki teklifini ona yapsalar ne derdi acaba çok merak ettim.

hic mi aileleri ikna etme sansiniz yok.. yipratici olacak ama suanki durumdan daha yipratici olabilir mi aileleri ikna etmeke

hic mi aileleri ikna etme sansiniz yok.. yipratici olacak ama suanki durumdan daha yipratici olabilir mi aileleri ikna etmeke
İkna olayına bile girmedim ki ben durumu anlayıp çekildim. Nasıl denir ki git aileni ikna et kabullendir diye gururum ne olacak bana yansıtmadan halledecekti şimdi ben bukadar üzülmüşken bukadar şeyin içinde bırakılmışken kendime de saygısızlık yapmak istemiyorum daha fazla.

Arkadaşına kardeşine aratana kadar kendi ailesinin karşısında dik dursaymış. Arkadaşıda ayrı alem kendi kızkardeşine bunu yapsalar ne der acaba. Kaldı ki erkek arkadaşınız size gelecekle ilgili aileme rağmen evleniriz bile diyemiyorken, siz ne için mücadele edeceksiniz, sizin aileniz yok mu kızlarının hiçbir resmiyeti bulunmayan bir ilişki içersinde senelerce yaşamasını kabul edecekler mi? Etmezlerse siz ailenize mahçup olmayacakmısınız. Öncelikle sizin istenmeyecek bir durumunuz yok, sadece yanlış bir eş tercihi yapmışsınız ve boşanmışsınız, kaldı ki bu kendi kızlarınınd başına gelebilir bir durum. Böyle bir şeyde bile ailesine sizi savunamayan, sahip çıkamayan adam adam değildir. Zaten bence erkek arkadaşınızın niyeti evlenmekte değil. Emin olun gerçekten evlenmek isteyen erkek bunu her şekilde kabul ettirir. O aklınca size evlenme ihtimalinin ailesi yüzünden imkansızlığını gösterip böyle bir sorumluluk almadan ilişkiye devam etme derdinde bana göre. Allah merhamet sahibi insanlarla karşılaştırsın. Erkek arkadaşınızın kız kardeşi varmış size yaptığı ilişki teklifini ona yapsalar ne derdi acaba çok merak ettim.
Evet o duruşu yeterince sergileyemediğini düşünüyorum ... dilerim kız kardeşi böyle bir durumda kalmaz belki ozaman anlarlar karşı tarafın ne hissettiğini ama iş işten geçer gider.

Kusura bakmayın ama ben çok büyük bir aşk göremedim yani siz sürekli pes etmişsiniz o ailesinin karşısında durmuyor ikna etmek için çaba harcamıyor ama ayrılmakta istemiyor ee amaç ne
Aslında kendimce mücadelemi verdim 5 Aydan itibaren destek de oldum tanında oldum ama baktım bubda net birşey hala Yok birde benim zoruma gidiyor istenmeyecek neyim var ki ben o aileye nasıl ısınırım kızım var sağlıklı mutlu olmak zorundayım depresif bir anneyi napsın çocuk tüketmelerine müsade edemem benim gitmelerim bu sebebten... o bana yansıtmadan çözmesi gerekirdi oda onu yapamadı işte

Aslında kendimce mücadelemi verdim 5 Aydan itibaren destek de oldum tanında oldum ama baktım bubda net birşey hala Yok birde benim zoruma gidiyor istenmeyecek neyim var ki ben o aileye nasıl ısınırım kızım var sağlıklı mutlu olmak zorundayım depresif bir anneyi napsın çocuk tüketmelerine müsade edemem benim gitmelerim bu sebebten... o bana yansıtmadan çözmesi gerekirdi oda onu yapamadı işte
Anladım
Karşı tarafın hiç mücadele etmemiş ki zaten yapacak birşey yok

Aklıma Norveç prensi geldi. Eşinin ilk evliliğinden bir oğlu vardı. Kadin gemisinde cok parti felan yaptı gecmisi karışık diye basın yerden yere vurdu.Ama adam vazgecmedi, tuttu evlenip prenses yaptı ve bugün kimse o zamanlari anmiyor bile. Bence seven öyle arka çıkar sevgisine. Ikinizde çabuk pes etmişsiniz

Valla bu durumda tanıdığım insanlar var bayanlar boşanmış erkekler bekardi hatta bayanların 1 rer tanede çocukları vardı şimdi evlendiği eşlerindende çocukları oldu ve gayet mutlular mutluluk illa iki tarafında bekar yada evlenmiş ayrılmış olması gerekmiyor huzurun nerden geleceği hiç belli olmaz ikinizde sorumluluk alın karşı tarafa karşı direnin eminim zamanla onlarda ikna olacaktır zor olacak belki ama neden olmasın Peygamber efendimiz bile Hatice validemizle dul olduğu halde evlenmiş bunu bile bile nasıl yargılıyorlar insanları anlamış değilim

Durumunuza üzüldüm. Hakkinizda hayırlısı...
Ancak çok istese olurdu bu vuslat.
Forumda yeni konuşuldu böyle bir konu. Görümce açmıştı. Abim boşanmış biriyle evlenmek istiyor biz istemiyoruz nasıl vazgecirelim diye.

Adam ya o ya hickimse demiş. Bu eve geldiğinde ona saygı duyacaksınız kırmayacaksınız diye masaya yumruğu koymuş. Bir de böyle bak olaya.

Cocuk değil kendi hayatıyla ilgili kararları artik kendi verebilir.

Back
X