- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi masal_tali
Kızınızda varmıs ben cocugunuz oldugunu es gecmısım. Benımde vardı keza bu bırseye engel degıl aslında ama ben bır nevıde anlıyorum aıleyı. Televızyonda gun gecmıyorkı eskı kocalar, eskı karılarını oldurmesın aılelerde cocuklarının baslarını belaya vermek ıstemezler buraya kadar bende anlıyorum ve hak verıyorum. Ancak benım durumum cok stabıldı. Ben esımle bırlıkte olmaya basladıgımda oglum 13 aylıktı , eskı koca ve eskı baba ortada yoktu seneler gectı hala degısen bısey yok.Aslında kendimce mücadelemi verdim 5 Aydan itibaren destek de oldum tanında oldum ama baktım bubda net birşey hala Yok birde benim zoruma gidiyor istenmeyecek neyim var ki ben o aileye nasıl ısınırım kızım var sağlıklı mutlu olmak zorundayım depresif bir anneyi napsın çocuk tüketmelerine müsade edemem benim gitmelerim bu sebebten... o bana yansıtmadan çözmesi gerekirdi oda onu yapamadı işte
Bırde cocuk varken eger ısler degısıyor ben daha cok oglum ıcın aılenı ıkna et demıstım . Cunku ben sadece ogluma bır baba degıl, ona bır babanne -dede, amcalar halalar ve yegenlerde ıstemıstım. Bunlarıda acık acık belırttım ben sızıde ıstıyorum dıye. Buyuk oglum suanda 9 yasını 7 ay gectı . Eger aıleyı gerıde bıraksaydım benım , esımın, oglumun ve yenı dogmus olan 21 aylık oglumun hep bır tarafı eksık olacaktı. Bende bastan ıstenmedıgım ıcın bazen uzuluyorum ama boylesı daha ıyı oldu.