Ben buyum o kadar

linda08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
1.008
7
66
Antalya
slm herkese bende bir konu açayım dedim aslında bir sürü konu varda önce bundan başlayayım :) sizinde çevrenizde sürekli kendi istediklerini yaptırtan biri varmı. bir arkadaşım var benden 10 yaş kadar büyük kafa dengi ama :: sürekli hep kendisi plan yapıyo şuraya gidelim şunu yapalım. ben avonda temsilciyim takım öncüsü olmama 3 kişi kaldı ve ben onunla soğukta sokaklarda sürekli temsilci arıyorum neymiş efendim beni düşünüyomuş. hiçde beni düşünmüyo aslında gezmeyi sürtmeyi çok seviyo haa benide seviyo ama ben sıkıldım artık avon yüzünden sokaklarda gezmekten zaten fazla bişey kazandırmıyor hiç yoktan iyi ama. mesela akşama ne yemek yapsamki diyorum bize gelin dio ben istemiyorum o an ee ne işin var gel işte bilmem ne. yarının planını bugünden yapıyo her zaman. 1 hafta hasta oldu bende o ara hep yoğundum bir kere gittim hergün aradım ama kaayda geçmedi ben senin kölenmiyim. canım isterse gelirim ameliyat olmadın doğumda yapmadın. nerdeyse beni içine sokacak ben fazla sevgiden, sıkılmaktan, rahatsız edilmekten, süreklide aynı kişiyle olmaktan hoşlanmıyorum. ben buyum değişememki

iyide canım bunu engellemek o kadar zor olmasa gerek, açık açık konuşursun, benim başka planım var falan dersin
neden bu kadar dert edindinki bu mevzuuyu

lafdan anlamayanlar geliyo bana hep. kırılırlar tavır alırlar. ben baştan şu hatayı yapıyorum belkide insanlara fazladan sevgimi evimi içimi açıyorum. herkesi kendim gibi görüyorum belkide.. aslında hatayı orda yapıyoruz. ama neden hep anlayışsızlar beni buluyoki...

kırılan kırılsın canım, sen normal normal davranmaya devam et, herkesin karakteri bi olcak değil ya, bu da böyle biri der kabullenirler bir iki söyleminden sonra
yoksa herkesi memnun etmeye çalışırsan işin çoook zor

elbette öle ama bunu yaşayan anlar karşındaki lafdan anlamıyosa. yada kırılgan biriyse. bide insanlara cevabını verincede bu sefer kimseyle anlaşamaz bu imajı çıkıyo. ölede bilmişler geliyoki bana yalan bile söyleyemiyosun. anlamak ve yaşamak lazım böyle kişileri

Zor böyle insanlar canım ama ben çok açık sözlüyüm dinlemiyorsa dinleyecek.
Bunu söyle ona dobra dobra..

Allah Allah ne imajı çıkarsa çıksın?
Huzurunuz mu önemli imajınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…