slm herkese bende bir konu açayım dedim aslında bir sürü konu varda önce bundan başlayayım :) sizinde çevrenizde sürekli kendi istediklerini yaptırtan biri varmı. bir arkadaşım var benden 10 yaş kadar büyük kafa dengi ama :: sürekli hep kendisi plan yapıyo şuraya gidelim şunu yapalım. ben avonda temsilciyim takım öncüsü olmama 3 kişi kaldı ve ben onunla soğukta sokaklarda sürekli temsilci arıyorum neymiş efendim beni düşünüyomuş. hiçde beni düşünmüyo aslında gezmeyi sürtmeyi çok seviyo haa benide seviyo ama ben sıkıldım artık avon yüzünden sokaklarda gezmekten zaten fazla bişey kazandırmıyor hiç yoktan iyi ama. mesela akşama ne yemek yapsamki diyorum bize gelin dio ben istemiyorum o an ee ne işin var gel işte bilmem ne. yarının planını bugünden yapıyo her zaman. 1 hafta hasta oldu bende o ara hep yoğundum bir kere gittim hergün aradım ama kaayda geçmedi ben senin kölenmiyim. canım isterse gelirim ameliyat olmadın doğumda yapmadın. nerdeyse beni içine sokacak ben fazla sevgiden, sıkılmaktan, rahatsız edilmekten, süreklide aynı kişiyle olmaktan hoşlanmıyorum. ben buyum değişememki