Bulunur elbet canim
Hele ki sen ogretmensin daha da kolay bulursun bakiciyi. Velilerine haber salarsin var mi tanidik diye. İlk zamanlar annen gelir goz kulak olur arada. Eve kamera kurdurmak cok pahali bir islem degil. Alisirsiniz. İnsan herseye alisiyor hele ki hu cok rahat olacak. Kv gorumce anne gun gelir skilir her gun her gun cocuk bakmaktan,kolay bir is degil. Gezmeye gidilmez, doktor isleri olur gidemezler, eve misafir cagiramazlar sosyal hayatlar etkilenir. Kolay degil hele ki yasini basini almis insanlar icin daha da zor. Yillardir cocuk bakmiyorlar dusunsene devir degisti artik eski usulde bebek bakimi kalmadi. Eskiler emzigi recele batirir cocugun agzina tikistirirlardi sen buna goz yumabilir misin? Hayir tabiiki. Bakiciya laf soylersin akrabaya soylenmiyor iste. Bunlari esine de kvne de guzelce anlat. Bak benim teyzem 68 yasinda 8 yildir torununa bakiyor, her gun git gel yapiyor, simdi ogle arasinda cocugun okuluna beslenme bile goturuyor cunku cocugun midesi rahatsiz. Ne buyuk bir is yuku o yastaki insana dusun. Bunca zaman baktim hadi basinizin caresine bakin da diyemiyor kuzenime. Bela gibi is. Yaz tatiline gidecekti,cocugun bakimi yuzunden gidemiyor yazik gunah. Anneme bakiyorum onun yaninda ne kadar ozgur, bugun ara hadi yarin gidiyoz de hemen tasi taragi toplar annem yollara duser

o kadar uzun anlattim sana ki yasanmis ornekleri gor ve ailene anlat diye canim, cok isgal ettim buralari kusura bakma. İnsallah gonlune gore olur hersey