Ben can yakmanin Ne oldugunu Canim yanarken Unuttum.

Yavrum daha yaşın 20, daha güzel günler göreceksin. Sen kötü yola düşmedin, hırsızlık yapmadın, katil olmadın. Namusunla evlendin. Seni Allah'tan başka kimse yargılayamaz. Kocasından ayrılan ilk kadın sen değilsin, sonuncu da sen olmayacaksın. Kim ne der diye düşünüyorsan kırar dizini oturursun babanın evinde, ya da evden işe işten eve kimse ağzını açıp bir şey diyemez. Sana burda tek bir mesaj veriyor herkes: Kaç canını kurtar. He sen adamı seviyorsan, onu da bilelim de başka akıl verelim tatlım.

Böyle sevgi olur mu Çiğdem. Sevgi insanın canını canına katmasıdır, seviyorum dese de ben onun gerçek sevgi olduğunu düşünmem. Olsa olsa ya çaresizliktir bunun adı ya saplantı. Offff, dünden beri mahvetti bu konu beni.

düşünüyorum yapabilirmiyim insanların yüzüne nasıl bakarım. şu aileye bak derlerdiye ödüm kopuyo annesi babası ayrılmış babası 2 kez evlenmiş boşanmış. annesi 3 kez evlenmiş bir ailenin çocuğum nasıl kimseye aldırış etmem bunlardan utanıyorum artık yeni tanıştığım insalara ailemin böyle olduğunu bile söylemiyorum ayrılar diyorum sadece, o yüzden sadece kendimi düşünemiyorum.evet bile bile bana şaka gibi geldi devir böylemiş flan bu kadar odunmu diye ama odunmuş. bana söylediği hiç bişey öylesine değilmş. şimdi bişi deyince sen hepsini kabul etmedin mi söylemedimmi diyor.

onlar sizi düşündü mü bunları yaparken de sen şimdi anne babanı düşünüyorsun ki normal evliliklerse de kimseyi ilgilendirmez ,değişmeyeceğini gördüğüne göre neyi bekliyorsun,sen evde hakarete uğrayıp dayak yerken kendi hayatını yaşayan insanların ne diyeceğini mi

onunla küs durmakmı o buna izin vermeidiği için bnları yaşıyoruz. kesinlikle yaşadıklarını unutacak ve normal olacaksın yoksa o kavga o tartışmalar kapanmıyor. kapatmıyor onun dediği olmadıkca öyle köpek bir inadı var. bende istiyorum küsim yatağımı ayırım akıllansın özür dilesin ibir kes bile özür dilese hayvanlık yaptım dese yemin sorun yapmam ama ben haklıyken bile zorla özür diliyorum ayaklarına kapanıyorum ne yapım olay iyice büyüyo kaza yla öldürür bile beni okadar gözü dönüyo.

seni kazayla değil bilerek öldürecek çünkü sen onun gözünde insan değilsin kızmayın lütfen dost acı söyler

burda seni tanımayan insanlar konunu okuyor düşüncelerine çektiklerine değer veriyor sana fikir veriyor o senin hayatını paylaşacağın insan ve sana verdiği değer bu onun için senin dışardaki 100 veya 100lerce kadından farkın yok üstelik de hakareti küfrü dayağı hak eden bir kadın

diğer mesajını yeni gördüm 1 yıl bekleyeyim demişsin nişanlıyken yapmış değişmemiş evlenmiş yapmış değişmemiş ne zaman değişmesini bekliyorsun yazık

bide öyle biridirki gezdirir eder yedirir içirir. ama böyle kötü yanlarıda var insanın canını sıkacak. ikimizdede liderlik özelligi var. kilolarımdan şikayetci bide aslında o kadar fazla kilomda yok 57 kiloyum göbek bölgemde var biraz ama sürekli hakaret ediyor. yemicekisin içmiceksin. sen böyle olursan aldatırım tehdit ediyo sanki benim ise böyle diyen mi adamı umarsamam ve umursamıyorum. gitsin isteğidiği yapsın .

sanırım yakında forumdan ayrılıcam ne demek yediriyor içiriyor ya yedirmese içirmese hakkı yani o mu yedirip içiriyor sana yedirmese aç mı kalacaksın kimse açlıktan ölmez canım ama sevgisizlikten ölür sevgisizlik bütün hastalıkların nedenidir

haklısınız hemde çokkk bunları biliyorum gerçekten biliyorum ama kendimde bu güvenmi diyim ne demem gerektiğini bilmiyorum. bişiler yok yapamıyorum ya korkuyorum bunu şiddetle cevabını almaktan yda bırakıp bittiğinde pişman olmaktan ya pişman olursam birazcık sıksaydım dişimi belki düzelcekti demekten cok korkuyorum.

haklısınız hemde çokkk bunları biliyorum gerçekten biliyorum ama kendimde bu güvenmi diyim ne demem gerektiğini bilmiyorum. bişiler yok yapamıyorum ya korkuyorum bunu şiddetle cevabını almaktan yda bırakıp bittiğinde pişman olmaktan ya pişman olursam birazcık sıksaydım dişimi belki düzelcekti demekten cok korkuyorum.

yaşadıklarına çok üzüldüm gerçekten yaşında küçükmüş daha, bir kurtuluş ararken daha beterini bulmuşsun ama umarım tüm bunların üstesinden gelir istediğin gibi bir hayata sahip olursun

bir de bu tipten hala kocam diye bahsedebiliyorsun ya. nişanlıyken dövmüş seni, iğrenç ya tiksiniyorum, insan diyemiyorum böylelerine. öldürebilir bir gün seni bu adam, biliyorsun değil mi? o zaman elalem hiçbir şey demez, amaan boşver elalem arkandan konuşacağına onurlu ol (ha tabi unutmadan kadın cinayetine kurban gitmiş onurlu bir ölüyü kastediyorum).

Canım öncelikle Aileni durumdan haberdar et. Eşin bilsinki senin arkanda ailen var ver sana destekler... şunu da unutma sen elalem için evlenmedim kimse ne der diye düşünme bu hayat senin kimsenin karışmasına ve yorum yapmasına izin verme herkes işine ve kendi yuvasına baksın.....Burda kimse beni yanlış anlamasın ama Şiddeti tasvip etmiyorum ama eşin tarzındaki insanlar için Dayak Cennetten çıkmadır.Benim kuzen de böyleydi hemde onda kaynana faktörü vardı.Abileri damadımızı ellerinden geçridiler şu ana damadımız çok iyi durumda çok değişti neden bilemiyoruzzz bu hayat çok kısa hayata küsme kimse senden kıymetli değil...

Merhabalar , eşimle yine sorunlarım çoğaldı o düzelecek diye umut ettigim adam yine ahayvanlaştı.

kavgalar ettik bağırıştık dvdü yine beni ben en sonunda bbamlarar gittim hereşeyi söyledim . babamlar onun ailesini aradı ya oğlunuzu gelip adam edin yoksa öldürüücez diye . sonra abimlerle geri gittim ağılıyo zırlıyo ben vurmak istemiyorum kendimi tutamoyrum sürekli cevap veriyo onu yapıyo bunu yapıyo düzelti aramız gittiler. babam bidaha aynı şey olursa eşyalarını al gel beenide hemen ara dediler. onada özlem yemekmi yapmıyo ne yaptı vurmucaksın ara bana söyle dedi babam ben konuşurum ama dövmek yok nerde yaşıyosun diye beya bi korkuttular gözünü,sonra 1-1,5 ay kadar normaldi. ondan sonra kaç kez aynı olayları yaşadım babamları aramadım arayamadım ne bilim arayamadım işte.

cumartesi günü eve gittim işimi gücümü yapıp aradım bunu asaat 3 te dedim babamlara gidimmi iyi git 9,00 evde ol dedi çıktım gittim. 9 olmadan eve geldim. yattım saatide 10,30 kurdum güvenlik ya bu 11 çıkıyo gece geliyodu o hafta neyse 10,30 kalktım aradım bunu kaç dk gelirsin diye yarım asaate gelirim dedi. makarna yapaccaktım evde herşey bitmiş babamlara gittim akbille geri dönerken yengemden para alıp döndüm beş kuruş para yok cebimde. sonra ben kalkmadan geri dalmışım uykuya bi geldi zille uyandım. dedim hemen yaparım markana 10 dklık iş başladı konuşmaya ben sana demedimmi 9 gel insan kocasına yapmazmı etmessmi ben sana güzel bi sofra kur demedimmi felan bağırmaya başladı ddeim evde bişi yoktu açtı dolabın buzluğunu bana ordan beezelye vb. yiyecekler çıkarıyo evde bişi yokmu diye olaya bakarmısınız. bikere geldigmde uşusofra hazır olsun masa kurulu olsun muş sanki geldikten sonra hazırlansa olmuyo egoya bak. bn cinsllikten pek hoşlanmıyorum zevk almıyorum istemeye istemeye başladı konuşmaya 3-4 gündür sürekli ilişkiye giriyosun benle nedeni belli oldu babanlara gitmek için sen böyle adi sin böyle ........sin bana sayıyo bunları , sonra babamı aradı ve baba kızın yemek yapmamış bak ben dövmüyorum beni ara dedin ararıyorum dedi.babam o bu sözü söyleyi 4 ay gecmiş ve o 4ay içinde bana da neler yapmıştı bi kere bile söylemedim hemen nasıl aradı şoka girdim. bana diyo ya durcan ya siktir olup gitcen evlenmeden öncede girmiştik lanet olsun inandım güvenidim ona ilişkiye şimdi lafını yapıyomadam babanlara gidip herşeyi anlatıyosun bu bana böyle böyle yapıyo o zaman dicen baba evlenmeden önce kucağından inmiyodum şimdi istemiyorum diceksin diyo acayıp moralim bozuluyo öldürmek geliyo içimden daha neler neler saydı sövdü dövdü gece 4 e akdar neler yaptı bana. bitti gidiyorum felan ayağı yaptı hiç sesimi çıkarmadım çıktı gitti çıktı 2 dk gecmeden arıyo ne yapıyosun diye hiç dedim. geri geldi vay efendim dur demeiyomuşum midanem yokmuş arayıp özür bile dilemiyomuşum. midamenen yoksa benim hiç yok sana öyle böyle küfürler felan kalk bana yemek hazırla dedi gittim mutfağa markanayı koydum 10 dk gecti hani 10 dk dı 15 dk oldu sayıyo içerden dk. salcalı sos istedi. dedimki salça yağ üzerine yapıyorum bak sonra böylemi istedim deme dedim. sen bilmiyomusun kocan nasıl yiyo dedi yemem demedi . salça yağ koydum tavada yapıyodum geldi . bu ne özlem öyle böyle bağırış cğırış köpek yemez bunu dedim sen istedin felan zorla bana ağzıma soka soka yedirmeye ugraştı ye diyo öldürüm diye kusa kusa soktu ağzıma saten ağlamaktan şoka girmiştim baktı ben öyle oldum. seni adam edicemdiye mutfağın ortasında kaeselerler su döktü ıslattı beni sonra küvete götürdü giysilerle beni yıkadı beni adi herif. ben ağlamaktan ölmüştüm artık sonra gitti 5 dk gelcem insan olmuş ol giyin soyun içeri gel dedi. sonra çıktım giyindim. salata yapmış yiyo. oturdum yanına bunda sonra kocanı yatakta memnun etcen babanlar yok o yok bu yok. tehditler tamam diyorum pat küt vuruyo zaten . sonra gittik yattık. ilişkiye allahtan girmek istemedi hiç kaldıramazdım artık. pazar günü kalmış kalk yetmedimi hala fela uyandırdı beni. 3 gibi kavaltı yaptık felan evde tamirat işleri vardı hiç zuorla konuşa kounşa yaptık gece çok yorgundum yattım yorgunu m dedi döndü yattı. dün gecede gelmiş sarılıyo öüpüyo istemiyorum uykum var dedim başladı konuşmaya küfür etmeey akltı gitti bende uuyumuuşum. boşanmak istiyorum ayın 17 sinde abimin dügüünü var o gecsin istiyorum en azından. çok sinirlerim bozuk ben muhasebeciyim 1000 tl maaş alıyorum görmüyorum aylığımı yani babamlar 3 bin istiyo benden düğündeki paralardan felan söylüyorum para işine kadınlar karışmaz senin kocan var bana söylesinler diyo geri zekealı.

bencede en kisa zamanda bosan. Millet ne der, nasil bakar bana diye de düsünme.
O olaylari yasayan sensin, millet degil. Hem yasayan biri olarak, sen güclü ve kararli görünürsen taktir bile ediyorlar emin ol.
HAyirlisi olsun canim.

erkekler bir hiç bir köpek insanın sadece ailesindeki erkekler önemmli olmalı dışardan biri asla olmamıyormuş yaşadım gördüm. lanet ediyorum zehir zıkkım ediyorum herşeyi. bir erkek asla ve asla hiçbişeyden önemli değil ben onun için okulumdan ggleceğimden vazgeçtim. şmidi söylüyrum böyle ben sana gitme demedim diyor. gidersen biter dedim diyo sen tercih yaptın diyor. yüzsüz..

ALLAHIM KİMSENİN BAŞINA VERMESİN. ama kader o kadar başımdan iş geçti önümde bir sürü olay oldu nasıl olurda aynı hataya düşerim diyorum ama bilemesdimki bunun böyle olucağını budar köpekleşeceğini çözeriz sandım. hallolur sevgimiz yeter dedim. yetmiyo durumumz iyi allaha şükür amaa huzurumuz yko.

erkekler ne bir hiç ne de hepsi köpek! 7 senelik bi beraberlikten sonra geçtiğimiz ay evliliğimizin 2. senesini kutladık. bu süre zarfında eşimden bırak hakaret duymayı, hepimizin gündelik hayatta konuşurken sıkça kullandığımız aptal salak vb. ufak hakaret içeren kelimeleri bile sarfetmedik birbirimize. sadece sen "kötüsüne" denk gelmişsin.

de benim anlamadığım bu yaşta hala neden bu adamın kahrını çektiğin? ailenin yanına gitmek, babandan "hayır çalışmayacaksın kır dizini otur yerinde" lafını duymak elin herifinden dayak yemekten daha mı aciz kılacak yani seni? anlamıyorum ya da kendini tam ifade edemiyorsun. sakındığın ne? dayak yemekten bahsediyorsun kardeşim sen. DAYAK nedir? bu nasıl bi acizliktir? atan için kelimem dahi yok zaten Allah'a havale ediyorum. ama dayağı yiyen ve hala daha yerinde sayan sana kızgınlığım benim.

neden bu sakınca? neden abinlere derdini anlatmıyorsun? neden düştüğün duruma sessiz kalman?

galiba sonrasından korkuyorum işte beni bitirren asıl şey bu sonrası ya daha kötü olursa . ya keşke dersem ama bu sefer çok çok ilerilerde düşüncelerim bakalım şu düğün bi gecsin ayrılmayı düşünüyorum. babamıda alır çıkarım ayrı eve . babamda gelin yanında ezilmez.

galiba sonrasından korkuyorum işte beni bitirren asıl şey bu sonrası ya daha kötü olursa . ya keşke dersem ama bu sefer çok çok ilerilerde düşüncelerim bakalım şu düğün bi gecsin ayrılmayı düşünüyorum. babamıda alır çıkarım ayrı eve . babamda gelin yanında ezilmez.

sonrası mı? sonrasında ne kötü olabilir ki? ne yapabilir? yahu neye keşke diyeceksin bu saatten sonra? bak özlem küçüksün, hayatına ilk giren adama aşık olmuş evlenmişsin. adam bildiğin ruh hastası çıkmış. ve sen annesi babası boşanmış bi ailenin kızı olarak "boşandıktan sonra ne olur? millet ne der? hamurunda var bunun şekerim hafif kadın bu belli " diyeceklerini düşüne düşüne kendini öldürüyorsun. solmuşsun bitmek üzeresin farkında değilisn. hemde 20'li yaşların başında.

yahu senin abilerin yok mu? sapsız üzüm müsün sen? baban var, abilerin var daha da önemlisi hak var hukuk var! hala gelmiş "evleneli 1 sene olsun o zaman karar verecem" diyorsun! ayol evlendiğin ilk günlerde ne gördün ki 1 sene sonra o'nu göresin? bu adam değişir mi sence? bir gece ansızın sihirli sopayla biri dokunacak da adam pamuk şekeri mi olacak sanıyorsun yani nedir? kendini kandırıyorsun, ailenini kandırıyorsun... kendine olan saygınlığını yitirmek üzeresin.

bi kere hayata bakış açınız çok garip. "babamı da alır çıkarım bi eve hem babamda gelinin yanında ezilmez" demişsin. yahu sizin oralarda adet mi bu? yeni gelen illa birilerini ezerek mi hayatını sürdüruyor sizin oralarda bilemedim.

yanlış yoldasın kardeşim. hayat senin hayatın ama başka bi gösterimi de yok bilesin...

düşünüyorum yapabilirmiyim insanların yüzüne nasıl bakarım. şu aileye bak derlerdiye ödüm kopuyo annesi babası ayrılmış babası 2 kez evlenmiş boşanmış. annesi 3 kez evlenmiş bir ailenin çocuğum nasıl kimseye aldırış etmem bunlardan utanıyorum artık yeni tanıştığım insalara ailemin böyle olduğunu bile söylemiyorum ayrılar diyorum sadece, o yüzden sadece kendimi düşünemiyorum.evet bile bile bana şaka gibi geldi devir böylemiş flan bu kadar odunmu diye ama odunmuş. bana söylediği hiç bişey öylesine değilmş. şimdi bişi deyince sen hepsini kabul etmedin mi söylemedimmi diyor.

Canım benim bak annen baban 2-3 kez evlenmiş, olmamış ayrılmış...Onlar bu durumun senin ve kardeşlerinin üzerinde yapacağı psikolojik etkiyi pek de hesap etmemişler gibi geldi bana.

Sen dünyaya kaç kere geleceksin ki milletin lafını bu kadar dikkate alıyorsun. Milletin lafı sözü mü biter. Yazık değil mi sana daha 20 yaşındasın.

Abilerinden kesinlikle destek al. Dinsizin hakkından imansız gelir. Abilerin sana destek çıkarsa o atıp tutmaları hepsi nasıl bitiyor görürsün.

Dayak olayına hiç girmiyorum bile...Yazık etme kendine canım. Allah hakkında hayırlısını versin inşllh.

Ya senin yaşadıkların dayağı da geçti artık. İşkence. Geçen sefer yalvardırk sana. Nisan ayında konuyu açtığında laf dinleseydin en az dört kez dayak yemekten kurtulmuş olacaktın. Derhal önce babanı arıyorsun, onu da alıp savcılığa gidiyorsunuz. Yerini yurdunu bilsem ben şikayet edeceğim. Resmen işkence bu dayak bile değil. KAÇ KURTUL....

Boşan kızım boşan. Bir dakika durma. Kimse de bir şey diyemez. Hemen boşan. Yoksa adamın elinde kalacaksın. Ya da akıl hastanesi olacak sonun. Boşan yavrum.

Bu nasıl laçka bir evlilik,rezillik anlamıyorum.İnsan kendine neden bu işkenceyi yaşatır.
Arkadaşım ilk yazdığını da okudum baştan beri saygısızlık ve şiddet varmış,zorun ne ki
evlendin o adamla.Durduğun hata yaaaa,kaç kurtul o cehennemden.Sınavına hazırlan gir
üniversiteye paşalar gibi mesleğini al eline..

daha 20 yaşındasın,senin yaşındakiler fıldır fıldır gezip tozup eğlenip gününü gün ediyo,revamı 40 yıllık evliler gibi dövülüp sövülüp elinden paran alınsın..yaşın geçkin olsa dicemki nereye gitcen,ayaklarının üzerinde durmak hiç çalışmamış biri için zor olur vs..ama herşeyin başındasın,isteesen üniv bile okursun..öküze bak hele ya,elindeki parayı alıyo bide..

ya bırak alalemi,alalem sen dayak yerken gelip kurtarıyomu,dertlenince sırtını sıvazlıyomu,eline para mı veriyo,,,alalem sen dünyanın bilmem kaçıncı harikası olsan yine söylenecek bişi bulur..çünkü uğraşıcak başka işi olmayanlar anca başkalarının hayatlarına burunlarını sokarlar işte..

baban ve annen o hataları yaparken ahh ilerde evlatlarım ne der dedimide sen onları bu kadar düşünüyosun..yazık günah kardeşim bedenine ruhuna körpeciksin..

yaa delirdim resmen kk birlik olup herifi eşşek sudan gelinceye kadar dövelimde kadın dövmek nasılmış anlasın..ya şiddet çözümmü,lafdan anlaman insanın yanında 1dk durma ya..

aallahım bu kadar şeye nasıl katlanıyoesun mantığım almıyor.:53::53: bırak öncesinde yaptıklarını sadece şu mutfakta kase ile kafana su döküp elbiselerle seni küvetin içine sokup sana resmen işkence etmesi boşanmak için yanında bir saniye bile durmamak için yeterli sebep.dövmesini küfür etmesini geçtim yani.hala bırakıpğ gitmemekle sen o (hayvan diyemicem hayvanlar bile bu kadar vahşi değil) yaratığa sen dövdükçe ben yanına gelecem meraketme demiş gibi oluyorsun.abinin düğününü bile beklemeee.

Back
X