Ben çocukken......... sanardım!

Haha! Yağmur yağınca bulutların ağladığını sanırdım.

Sonra... Bulutların pamuk gibi yumuşak olduğunu ve onlara basabileceğimizi yatabileceğimizi falan sanırdım.

Ha birde şimşek falan olunca bulutlar kavga ediyor denilirdi. Bizde inanırdık...

Bulutlar önemli bulutlar!

evet bulutlar önemli:)
bende aglar saanirdim ne gunlerdii

bulutları pamuk sanırdım :)
komşumuzun oğlu sünnet olacakmış erkek olacak diyip duruyolardı bende nasıl yani kız mıydı diye şok geçirmiştim:)
annem yatarken kıyafetlerimizi katlamazsak öcüler çiş yapar derdi ablamla sabah burnumuzu tuta tuta kirliye atardık :)
bide oyuncakları kırınca onlar öbür dünyada ağlıcak sizi şikayet edicek Allah sizi yakar demişti o günden sonra barbilerin kolunu bacağını çıkarmaya ve saçlarını kesmeye tövbe etmiştik :))

Utanarak söylüyorum ki..

Sıhhatler olsun'u; saatler olsun diye bilirdim..
Uzun, hatta çok uzun bir süre öyle bildim..

yolda gördüğüm her beyaz saçlı adamı doktor sanırdım. ( doktorlardan korktuğum için )
yağmurun her yerde aynı anda yağdıgını sanırdım.
kendı dünyamın dışında bir hayal dünyam vardı, her gün düzenli hayal kurardım
resmen hayallerimde karakterler yaşattım ve aradan 4 yıl geçtikten sonra hepsini öldürdüm
gerçek dünyada yaşadıgımı anladım an bitti her şey.
sadece hayal etmenın her şeye yeteceğini zannederdım. hayal oldu mu her şey tamam sanırdım.

ölüm herkese var, tanıdıklarıma yok sanırdım.

Son düzenleme:
yalnız yaşayan her yaşlı insanın çocuk düşmanı olduğunu, evlerının yakınında yakaladıkları zaman bodruma kilitleyeceklerini sanırdım

ciddi anlamda konsantre olursam, eşyaları oynatabıleceğımı sanırdım
çok denedım, ama hiç olmadı eksik bişiler vardı kesin

Son düzenleme:
denesem kendimi hipnoz edebilirim sanırdım
hiç denemedim tırstım ( bakın bendekı olacak inancına )

Ben küçükken;

Yer çekimi kanunu geçici birşey ve

süresi bitince insanlar havalarda uçacak sanıp o kanunu bulan insanın süresini uzatması için dua ederdim.

Ne kadar safmışım

Birde mandalina ve portakalların içindeki küçük yapışık olan tanelerini yavruları sanırdım.

Elimde saklayıp önce annelerini yerdim ki yavrularının yendiğini görüp üzülmesinler diye

sonra da yavruları önce sever sonra çiğnemeden yutardım ( Ürkmesinler ve canları acımasın diye herhalde )

her ülke aynı bir dünyada sanıyordum
mesela türkiye dünyadaysa, atıyorum bulgaristan başka bir gezegende sanıyodum
hatta uzuun uzuun düşünmüşümdür ileride başka bir ülkeye gitmek ne zor olur diye

ben küçükken;
al bu parayı kardeşinle bölüşün dediklerinde ben bunu nasıl bölcem makaslamı kescem die düşünüp dururdum hep saflığımı seviyim

Ben de ithal malların hepsinin İtalya'dan geldiğini zanneder, İtalya'dan amma çok mal geliyor diye düşünürdüm.

30 yaşını; yaşlı, görmüş-geçirmiş, hatta teyze sanıyordum halbuse 30 yaş ergenlikten yeni çıkmakmış, öğrendim

Son düzenleme:
Herkesin birer yıldızı olduğunu sanırdık.
Hatta gökten kendimize yıldız seçerdik "benim yıldızım bu diye"
Ha bir de yıldız kaydığında sahibinin öldüğünü düşünürdük...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…