Ben çocukken......... sanardım!

Sanırım bende öyle düşünüyordum okuyunca anımsar gibi oldum da

ben çocukken ısırgan otunun gerçektende ısırdığını sanardım

bi de ben küçükken babaların hiç kaka yapmadığını sanırdım( çünkü erken çıktığından hiç tuvalete girdiğini görmezdim.

Ben cocukken tvdekılerın bıızı gercekten gorduklerını sanardım ve o yuzden tv karsısında annemın uzerımı degıstırmesını ıstemezdımmm

Bende ögretmenımın eve geldiğimde beni izlediğini sanardım ve bütün ödevlerimi hemen yapardım :)ne akılsa :)

ben çocukken biraz süt biraz su koyar rakı yaptım sanar onu içer bi sağa bi sola yürür sarhoş olduğumu sanardım

Ayyy ben de küçükken steteskopu çorba kaşığının tersi sanırdım!

ben küçükken şekerparenin adının şeker fare olduğunu, yonca evcimik'in şarkısının ah bir baksa, kuzuları yaksa şeklinde olduğunu sanardım =)

bir de dua etmeye mismillah diye başlardım =)

ben çocukken bebekler doğduğunda kızmı erkekmi olduğunu nasıl anlıyolar acaba diye düşünüyodum cinsiyetin sonradan oluştuğunu sanıyodum heralde
bi komşumuz doğum yapmıştı 7 aylık doğmuş diye konuşuyolar ben çok şaşırmıştım 7 aylık deyince hani doğmuş büyümüş 7 aylık görünümünde bi bebek oldu sanmıştım o kadar büyük bebek nasıl doğmuş acaba demiştim ama kimse bana bi açıklama yapmamıştı

ben küçükken annemle babam gece sevişiyorlarsa neden hiç ertesi gün olduğunda birbirlerine bakıp gülmüyorlar,hiç mi komiklerine gitmiyor diye düşünürdüm.çok garip de mi?

Bende ertesi gün birbirlerinin yüzüne nasıl bakıyorlar hiç mi utanmıyorlar diye düşünürdüm

Ben kucukken evlenen ciftin annenin karnina sesli halde bebek hadi gel deyib bebegin oyle gekdigini sanardim.

Bende ertesi gün birbirlerinin yüzüne nasıl bakıyorlar hiç mi utanmıyorlar diye düşünürdüm
bende çocukken dudaktan öpüşünce hemen hamile kalınıyo sanardım

Ben kucukken evlenen ciftin annenin karnina sesli halde bebek hadi gel deyib bebegin oyle gekdigini sanardim.
keşke öyle dediğin gibi olsaydı ne güzel kimsenin hamile kalamadım diye bi derdi olmazdı.....

ben kucukken korkunc sinemalara bakinca mutlaka ruyamda gorup korkardim
bide kucukken ablamla hep tartisirdik hatda bir keresinde ablami yere yikib dovmusdum parmagini kirmistim canim ya sonra ne kadar uzulmustum ay sonra o gunlerimize ne kadar gulmustuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…