Ben çocukken......... sanardım!

ben kucukken kiyafetlerin dolapta dura dura kuculdugunu zannederdim
annee bunlar niye kuculuyo ki derdimm :26:
onlar kuculmuyo sen buyuyon demistiii
jeton o zaman dustuu

İlkokulda okula gitmiycem diye tutturunca öğretmen "sen olmayınca ben ders yapamıyorum"demişti..
Ben de yemiştim tabi:)))
O gazla üniversite bile bitirdim:)))

küçükken Atatürk' ün ve sevdiğim öğretmenlerimin hiç günahı olmadığını düşünürdüm

ben küçükken büyümenin çok güzel olduğunu sanırdım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ben kucukkennnnnnnnnn

dunyada sadece turkiye var almanya bi gezegende amerika baska bi gezegende ucakla gelinip gidiliyor saniyordummmmm ta kiii okulda ogrenene kadar......

Sankiurfa ile urfanin ayri gaziantep ike antebin ayri sehirler oldugunu sanardim cocukluk iste

Kaşarın dişleri sarattığını,peynirinse beyazlattıgını düşünürdüm.
Sonra saçlarımı kesince bir daha uzamayağını,yedikçe kilo almayacağımı
telefonla konusunca el sallardım,sanki karşı taraf göreceğini düşünüp,örgü ve at kuyrugundan baska saç modeli olmadıgını, ojeleri asla süremiyeceğimi felan filan. Aklıma geldikçe yazarım

ben çocukken her bilgisayarı olanda internet var sanırdım

ben kücükken klıplerde hanı sanatcı sarkı soylerken goruntude soylemez ya o sırada sanatcıyı taklıt eden baskası var aynı sesle soyluyor sanırdım D yanı klıp sankı o an cekılen bısey canlı yayında adamın sesı varken kendı tıpı soylemıosa baskası soyluyor sanırdımD:

bıde fılmlerde bırı oldugunde gercekten oldugunu sanırdım baska bır fılmde cıktıgında ıse aaa bu kısı olmemısmıydı derdım

ben alanyayı almanya sanardım.. teyzemler her yaz giderlerdi alanyaya.. bende yurt dışına gıttıler sanıp herkese öyle derdim

Ben çocukken Edip Akbayram 'ın adını EDİBAK BAYRAM sanırdım ne tuhaf bir isim diye düşünmesi uzun yıllarımı alan bu durumu anca lisede düzeltebildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…