Ben çocukken bebeklerin öpüşerek yapıldığını sanardım
Ne kadar masum çocuklar ya.
Ama ne yapayım hep filmlerde öpüşürlerdir gerisini göstermezdi sonra ortaya bir bebek çıkardıHatta filmlerde hep kızardım kızlara öpmesene salak hamile kalıcan diye Biri beni öpücek diye de çok korkardım
Sen çok yaşa emi? Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz? topiğinde de okuyorum yazdıklarını? Çok gülüyorum. Baya çılgın birisine benziyorsun.
Birde mandalina ve portakalların içindeki küçük yapışık olan tanelerini yavruları sanırdım.
Elimde saklayıp önce annelerini yerdim ki yavrularının yendiğini görüp üzülmesinler diye
sonra da yavruları önce sever sonra çiğnemeden yutardım ( Ürkmesinler ve canları acımasın diye herhalde)
Ben de hala bebek mandalina derim onlara.
Son bombamı da okumuşsundur o vakitduygu bombası
Küçüklükten bellimiş napıyım hehesen de gelsene geyikleşelim bak bankacı hatunu bağladım bile
Ay ben de yavruları sanıyodum onları
Okumam mı?Hem kendin duygu kelimesini ortaya atmışsın hem de adamcağıza çıkışmışsın.
Ya aslında süper olur. Seninle muhabbet etmek eminim ki çok güzel olur da her gün giriyorum da çok duramıyorum kk da. Sınava hazırlanıyorum,ders çalışıyorum. Benim girdiğim vakitte sizinle denk gelebilme ihtimalimiz ne olur bilmiyorum?
Olsun ben de çok müsait olamıyorum işten güçten aslında kızıyolar bana bi gidiyosun gelmiyosun diye ama denk geldik mi konuşuruz hem diğer kızlar da benim gibi çatlak ama daha çok geliyolarNe sınavına hazırlanıyosun?
Ben bebek mandalinaları sona saklardım ama ribim gibi acıdığımdan değil daha tatlılar diyeHehehe
Tamam o zaman. :) Sen hangi sohbet topiğindesin? Ben de oraya gelirim.Ben severim çılgın insanları. Tadı daha mı tatlı oluyor bebek mandalinaların? Ben hiç dikkat etmemiştim ona.
Üniversite sınavına hazırlanıyorum. Bir işe kalkıştım ama hayır mı şer mi bilmiyorum vallahi.:97:
Evet evet gördüm konunu kapımız herkese açık diye bi topic var ordayım:))
ben çocukken sibel can ve seda sayanı annemin arkadaşları sanardım
ben çocukken sibel can ve seda sayanı annemin arkadaşları sanardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?