Ben çocukken......... sanardım!

Ne kadar masum çocuklar ya.

Ama ne yapayım hep filmlerde öpüşürlerdir gerisini göstermezdi sonra ortaya bir bebek çıkardı Hatta filmlerde hep kızardım kızlara öpmesene salak hamile kalıcan diye Biri beni öpücek diye de çok korkardım

Sen çok yaşa emi? Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz? topiğinde de okuyorum yazdıklarını? Çok gülüyorum. Baya çılgın birisine benziyorsun.

Sen çok yaşa emi? Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz? topiğinde de okuyorum yazdıklarını? Çok gülüyorum. Baya çılgın birisine benziyorsun.

Son bombamı da okumuşsundur o vakit duygu bombası

Küçüklükten bellimiş napıyım hehe sen de gelsene geyikleşelim bak bankacı hatunu bağladım bile

Ben de hala bebek mandalina derim onlara.

Son bombamı da okumuşsundur o vakit duygu bombası

Küçüklükten bellimiş napıyım hehe sen de gelsene geyikleşelim bak bankacı hatunu bağladım bile

Okumam mı? Hem kendin duygu kelimesini ortaya atmışsın hem de adamcağıza çıkışmışsın.
Ya aslında süper olur. Seninle muhabbet etmek eminim ki çok güzel olur da her gün giriyorum da çok duramıyorum kk da. Sınava hazırlanıyorum,ders çalışıyorum. Benim girdiğim vakitte sizinle denk gelebilme ihtimalimiz ne olur bilmiyorum?

Olsun ben de çok müsait olamıyorum işten güçten aslında kızıyolar bana bi gidiyosun gelmiyosun diye ama denk geldik mi konuşuruz hem diğer kızlar da benim gibi çatlak ama daha çok geliyolar Ne sınavına hazırlanıyosun?

Ben bebek mandalinaları sona saklardım ama ribim gibi acıdığımdan değil daha tatlılar diye Hehehe

televizyona yandan bakardım, ekrana çıkmayanlar orda napıyolar diye merak ediyodum

Tamam o zaman. :) Sen hangi sohbet topiğindesin? Ben de oraya gelirim. Ben severim çılgın insanları. Tadı daha mı tatlı oluyor bebek mandalinaların? Ben hiç dikkat etmemiştim ona.
Üniversite sınavına hazırlanıyorum. Bir işe kalkıştım ama hayır mı şer mi bilmiyorum vallahi.
:97:

Evet evet gördüm konunu kapımız herkese açık diye bi topic var ordayım:))

ben çocukken kedileri hep dişi , köpekleri hep erkek sanardım :)

ben çocukken sibel can ve seda sayanı annemin arkadaşları sanardım

ben çocukken insanlar yaşlanır sonra tekrar bebek olurlar sanırdım. tabii genç yaşta ölenler zihnimi çok meşgul ederdi

*Ben çocukken ezan okununca büyüklerim hep ''Aziz Allah!'' derdi.
Allah'ın adını Aziz sanardım.

*Tebeşir kelimesini ''Temeşir'' sanardım. ''İstanbul''u ''İstambul'' sanardım.

Son düzenleme:
Küçükken arabaların sağ ve sol sinyallerinin kendi kendine yandığını sanardım.
Hep düşünürdüm bu arabalar bizim nereye gideceğimizi nerden biliyor diye

ben çocukken sibel can ve seda sayanı annemin arkadaşları sanardım

ayy bu çok güzelmiş yaa

ben küçükken eşlerin sadece çocuk yapacakları zaman birlikte olduklarını sanardım..hatta 10 çocuğu olanlara şaşırırdım on defa mı yapmışlar die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…