Ben çocukken......... sanardım!

Ben çocukken siyah zeytini çürümüş sanardım :)
bir erkek bir kadını dudağından öptüğünde çocuklarının olduğunu sanırdım
Amcamlar nihat la sivrisineği dinliyolardı.Bende hep onu gerçek sivrisinek sanıyodum.Mikrafonun üzerinde durup ordan konuştuğunu falan sanardım

Bisikletler büyüyünce motor motorlar büyüynce otomobil onlar otobüs kamyon kamyonet tren falan hepsının sıralaması vardı tır da dede oluyordu

hazır çorbayı tencerede verıyolar sanardım düşünürdüm o eve gıdene kadar dökülüp soğumazmı acaba dıye :44:

çitleği insanlar yapıştırarak yapıyor zannederdim:)
bu kadar çitleği nasıl yapıyorlar başediyorlar diyede düşünürdüm birde

Ben kucukken bole catida bir adam oturup elinde bir ip war o ipi sardikca gece oluyo o ipi cozdukce sabah oluo saniyodum hangi kafayla dusunuyosam artik

Ben de sadece evli çiftlerin bebek sahibi olabileceğine inanırdım
Bir de benim küçüklüğümde Defne Samyeli show tv'de ana haber bülteni sunuyordu, Defne Samyeli'nin gerçek isminin hep ''spiker'' olduğunu sanırdım
Bir de Allah'ın hep gökyüzünde bir yerde olduğunu düşünürdüm, resmini filan çizerdim hep böyle elinde defter sevapları günahları yazıyor
Sihirli Annem'i çok izlerdim ordaki gibi el yordamıyla sihir yapabileceğime inanmıştım hep, bazen evde tek başıma kalınca ''perihan teyzeee'' diye bağırdığımı hatırlıyorum beni duyacak sanırdım
Hakkaten çok cinsmişim ben küçükken ha

Ben çocukken Ay'ın içinde sandalye de dede oturuyor sanırdım

yeşil gözlülerin yeşil,mavi gözlülerin dünyayı mavi gördüğünü sanardım

ben çocukken babaların guclu oldugunu ve hıc canlarının yanmayacagını sanardım babamla oynarken sen babasın canın acımaz kı dermısım :)

ben çocukken babalar hiç ağlamaz sanırdım ama öyle değilmiş ağlarlarmış

ben çocukken türkiyede bi savaş çıksa(Rabbim uzak etsin) hemen cüneyt arkının gelip düşmanı yeneceğini sanırdım.o yüzden savaştan korkmazdım nasıl olsa biz yenecez.BEN KARAMURAT :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…