sende bi alemsin yahuuu sen evlimisin bekarmısın geçtimi acaba o tiksintin cnm
çocukkendi yahu.evli ve çocukluyum. o zaman kısa bir tiksinti olmuştu.ama geçtizaten konu başlığı da çocukken sanırdım değilmi? ben yaşıtlarıma göre erken öğrenmiştim galiba.Arkadaşlarım sağolsun onlar bir yerden duymuş bana da anlatmışlardı...
bende kucukken turkiyenin bulutlarin ustunde oldugunu sanirdim. biz yurt disinda kaliyoruz ve ne zaman ucak gormussem dedemlerin ucakta oldugunu sanirdim ve bagirirdim "burdayimmm dedeeeeeeeee"
bide hayal kurardim, "simdi dedemler turkiyede ve bulutlarin ustundeler onlar asaga bakinca bizi gorebiliyo" sanirdim
ahh cocukluk gibisi yok, ozledimm
canım yaa kıyamam ... çok tatlı ve duygusal bir düşünceymiş...
duş aldıktan sonra odada çıplak gezemezdim tv deki insanalr beni görüyor sanardım:)
işin teknik kısmınla ilgilenmişsin genem.ben sileceklerin arabanın kaşları olduğunu düşünür,babam yağmurlu havada onları çalıştırırken ben de kaşlarımı yukarı aşağı yaparak silecekleri taklit etmeye çalışırdım!pek bi zahmetli oluyo,belli bi süre sonna alnı ağırıyo insanın...Ben küçükken elektrikler kesilince arabaların farları nasıl yanıyor ki diye düşünürdüm ve anlam veremezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?