Ben çocukken......... sanardım!

ben küçükken meyvelerin konuştuklarını beni yeme bağırdıklarını sanırdım yemek istemezdim bu yüzden birde benim doğduğum şehirde bir köye ilk defa radyo almış biri ve komşusu radyo geldikten sonra hergün gelmeye başlamış ve her geldiğinde elinde yicek şeyler hani radyo dinlemeye geliyo sanmışlar ilk zamanlar sonra birgün kadın demezmi bu kadar insanı nasıl doyuruyosunuz hergün hergün meğersem radyodaki konuşanlar radyonun içinde olduğunu hergün yemek yedirdiklerini sanmış bu yüzden yemek getiriyomuş destek olmak için babanem anlattığında okadar gülmüştümki ama içimde acımadı değil bunu yapn yaşlıbaşlı kadınmış çünki

ben de evlenince bebek kendiliğinden oluyor sanırdım.Hani allah onlarrı görüp bebek veriyor sanıyordum.Hz.meryem gibi.ay ne safmışım....

bir de şu pembe dizilerde öpüşme sahneleri çıktığında sadece yabancılar öpüşür türkler öpüşmez sanıyordum.Çünkü onlar tü kaka şeyler yapıyorlardı benim gözümde.bebeğin nasıl olduğunu öğrendiğimde etrafımdaki bütün büyüklerden tiksinmiştim...inanamamıştım

sende bi alemsin yahuuu sen evlimisin bekarmısın geçtimi acaba o tiksintin cnm

çocukkendi yahu.evli ve çocukluyum. o zaman kısa bir tiksinti olmuştu.ama geçti zaten konu başlığı da çocukken sanırdım değilmi? ben yaşıtlarıma göre erken öğrenmiştim galiba.Arkadaşlarım sağolsun onlar bir yerden duymuş bana da anlatmışlardı...

Son düzenleme:
bende karıncalara gore bız buyuğuz bıze gorede bilmediğimiz daha buyk canlılar varmı dıe dusunuzdum aslında bizde mi karınca gıbıyız falan dieebide bebekleri biraz buyudukten sonra çişten oldugunu sanıodum yanı annemıze verıo annemız ıçio oluo sanıodum aslında biraz doğru bı yaklasım mıs aferım bana

tamam arkadaşım ben konun başlıgını okumadan yazdım sana evt bende erken ögrenenlerdenim ama tiksinmeye zaman kalmadı ve erkenden evlendigim için bende adetin ğeçtimi hamile kalınır sanırdım hiç bişey olmasada

bende kucukken turkiyenin bulutlarin ustunde oldugunu sanirdim. biz yurt disinda kaliyoruz ve ne zaman ucak gormussem dedemlerin ucakta oldugunu sanirdim ve bagirirdim "burdayimmm dedeeeeeeeee"
bide hayal kurardim, "simdi dedemler turkiyede ve bulutlarin ustundeler onlar asaga bakinca bizi gorebiliyo" sanirdim

ahh cocukluk gibisi yok, ozledimm

ben küçükken Michael Jackson'ı gerçekten zombie sanırdım Thriller klibini korka korka izlerdim hep

ben küçükken ''p.p.''nin pazarda satıldığını parasını verenin alabildiğini sanırmışım. ''anne bana pazardan p.p. al bende takıyım. abimler maç oynarken beni oynatmıyorlar. benimde p.p. olursa abimlerle alman kale, ingiliz kale oynayabilirim'' dermişim.

canım yaa kıyamam ... çok tatlı ve duygusal bir düşünceymiş...

duş aldıktan sonra odada çıplak gezemezdim tv deki insanalr beni görüyor sanardım:)

hehe cok komik yaa

bende kucukken tvdeki cizgi film karakterleri tv nin icinde ve cizgi film bitince onlarda gizli gizli bize bakiyo saniyordum. ve hep hayal kurardim "ahhh bi ciksalar" diye

ben kucukken bı de herkes benım ıcın yaratılmıs alsında herkes benı takıp edıyo onlar onemsız ben varım sadece sanardım

küçükken bir sahne yıldızı olabileceyimi yada hayranı olduğum biri ile evlenebileceyimi düşünürdüm...

Ben küçükken elektrikler kesilince arabaların farları nasıl yanıyor ki diye düşünürdüm ve anlam veremezdim

Ben küçükken elektrikler kesilince arabaların farları nasıl yanıyor ki diye düşünürdüm ve anlam veremezdim
işin teknik kısmınla ilgilenmişsin genem.ben sileceklerin arabanın kaşları olduğunu düşünür,babam yağmurlu havada onları çalıştırırken ben de kaşlarımı yukarı aşağı yaparak silecekleri taklit etmeye çalışırdım!pek bi zahmetli oluyo,belli bi süre sonna alnı ağırıyo insanın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…