Ben çok iyi niyetliyim galiba...! :(

ah be güzelim niye görüşüyorsun o arkadaşınla
huylu huyundan vazgeçmez

bu mutlu ilişkinin arasına da girer
böyle tp insanlarda düşünce utanma
haya ahlak mide yok

bence o arkadaşınızla görüşmeyi kesmelisiniz hiç hoş hareketler değil tehlikeli bir bayan

ah be güzelim niye görüşüyorsun o arkadaşınla
huylu huyundan vazgeçmez

bu mutlu ilişkinin arasına da girer
böyle tp insanlarda düşünce utanma
haya ahlak mide yok

Şimdiki erkek arkadaşımada çirkin diyip duruyo :/ kendisinin hiç erkek arkdşı olmadı..Çirkin dediği içinde sürekli kawga ediyrz ve gelip özür diliyo..Bi türlü atamıyrm başımdan..Vicdan yapıorum galiba..Ahhh bendeki şu vicdan..!!!

bencede görüşmemelisin zaten benm bi arkadaşımda böyle bişey yaşamıştı o kimnle ilgilense oda ilgileniodu o ne beyense oda beyeniyodu oda alıyodu faln ya böyle insanlar kişiliği oluşmamış insanlar işte arkadaş bile denmemeli bence o yüzden takılma kaybeden onlar ne halt ederse etsinler bak şimdi evleniceksin allah nasip ederse böyle şeylere takılma bile bence önüne bak sevdiğin çok tatlı bi telaş içerisindesin yada giriceksin bunlar çok ama çok güzel şeyler keyifsiz şeyleri aklına bile getirme geçmişş boşverrr

Evt bu da öyle ne yapmaya çalışıo bilmyrm..Ama kendiside farkında çok mesafe koydum çok..Bazen aklıma gelio geceleri keşke kalkıp gitseydim o an bunları dediğinde die sinir oluyrm kendime..ama dediğin gbi takmaya değmicek insanlar..Bıraktım zaten kendi çapında dönüyo hala..:))

iki iyi kız arkadaşın arasına bir erkek girmişse o arkadaşlık bitmiştir.. bitmediyse de uzatmaları oynuyordur.. sana daha fazla zarar vermesine izin vermeden kestirip at canımm..

niye çirkin mi gerçekten
kafanı karıştıracak

belli ki çok kıskanç
böyle tip insanlar için vicdan yaramaz
sert davranmalısın

ünv. ortamında bir kız arkadaşımz vardı
oda arkadaaşının sevgilisi ile çıkmaya başladı

yurtta kimse konuşmadı o olaydan sonra
bende üzüldüm yalnız kalıyor diye
arkadaş oldm kızla ilerledi arkadşlığımız

şimidide ayrıldığım sevgilimle nişanlandı bu kız
bu tp insanların kanlarında var yani

iki iyi kız arkadaşın arasına bir erkek girmişse o arkadaşlık bitmiştir.. bitmediyse de uzatmaları oynuyordur.. sana daha fazla zarar vermesine izin vermeden kestirip at canımm..

Bizimkide uzatmaalarda şuan..Ünv.arrkadaşım.. o benim duygularımı kullandıysa bende onu ünv.bitirmek için kullanıyrm..Mesela projelerimi yapıyo sesi çıkmıo..Tuhaf bişey ne bileyim. (

Hayır bana göre çirkin değil ve kaç tane arkadaşım gördü yuh yani ne kdr abartmşsn dedi o kız arkadaşıma..Senin olayda bnmkine benziyo..Acımıcaksın gerçekten..Kimseye güwenmem artık..Babama bile güvenmiyoken..off Offf..(

Hemen arkadaşlığını kes onunla.. Bunlar insana iftira atarlar. İlerde yuvasını bile bozarlar yol yakınken uzak dur sonra çok yanarsın...

Hemen arkadaşlığını kes onunla.. Bunlar insana iftira atarlar. İlerde yuvasını bile bozarlar yol yakınken uzak dur sonra çok yanarsın...

yawaş yawaş elimi ayağımı kesmeye başladım..Ünv.bitsin bidaha arayıp sormucam zaten..Evli evine köylü köyüne...

yine mutsuz eder
ve oflama

böyle insanlarla yüzgöz olma

bence arkadaşlığını nekadar erken bitirsen senin yararına sana çok büyük zararlar verebilir kesin bu erkek arkadaşındada gözü var ondan seni soğutmak istiyor

yine mutsuz eder
ve oflama

böyle insanlarla yüzgöz olma

Ablamda hep böyle der konuşma baksana nasıl bi kızmış hala niye vicdan yapıosun bırak tek başına kalsın aklı başına gelsn dio..Ama akıllandım ben canım artık eskisi gbi birisini bulamaz..Bide geçen gün eskisi gbi değilsn sıcak kanlıydın,gülerdin neşeliydin dedi bnmde babamla ciddi sorunlarım war onu sürdüm...

bence arkadaşlığını nekadar erken bitirsen senin yararına sana çok büyük zararlar verebilir kesin bu erkek arkadaşındada gözü var ondan seni soğutmak istiyor

Ben onları bir araya getirmedm,1 kere geldiler. Snra sürekli o çirkin,okumamış(ilkokul mezunu),sana yakışmıyo bilmem ne sürekli böle :s bende lafını verip oturtuyrm aşağıya..!

Öyle insana arkadaş denmez ki canım , olsa olsa koyun postuna bürünmüş kurt denir !

Hemen arkadaşlığını ! bitirmeni öneririm . Yoksa ilerde özür dilemesi gerekmeyen olaylarla karşılaşma olasığın oldukça yüksek

Ben onları bir araya getirmedm,1 kere geldiler. Snra sürekli o çirkin,okumamış(ilkokul mezunu),sana yakışmıyo bilmem ne sürekli böle :s bende lafını verip oturtuyrm aşağıya..!

hayat senin hayatın biraz olsun kendini düşünüyorsan çıkar o insanı hayatından haytında mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…