- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
yoook artık bu ne böyle
siz eşinizi sadece başka kadınlara erekte olunca kıskanacaksınız anlaşılan
midesi geniş tabiri tam da bu durumda söylendi herhalde
Ne alaka be.. yani 2 genc kadini ise goturdu diye kiskanmayacagim kesin. Gerisi seni ilgilendirmez..
ben zaten ilgilenmem böyle bir ilişkiyle. ayrıca o "be" kelimesini iade ediyorum tepe tepe kullan...
Ben de midesi genisi :)
Ben de midesi genisi :) daha duzgun alinti yapsaydin sana cevabm kibar olurdu. Bu kadariyla yetin artik.
yoook artık bu ne böyle
Siz eşinizi sadece başka kadınlara erekte olunca kıskanacaksınız anlaşılan
Midesi geniş tabiri tam da bu durumda söylendi herhalde
neden bana saldırdın? Sana kesinlikle kötü bir şey söylemedim.bir söze bakarım sözmü diye birde söyleyene bakarım adam mı diye
şu ilk yazdığınıza bir dönüp bakın allah aşkına, konu sahibini ne kadar da rencide edici bir yazı olmuş.neden bana saldırdın? Sana kesinlikle kötü bir şey söylemedim.
Sen birden önce midesi geniş, sonra da adam değilsin gibi şeyler dedin. Amaç ne? Konu sahibi de değilsin. O kızsa dediğime anlicam.
Önce midesi genişe açıklama getirelim canım. Bana garip geldi aynı arabada giden bir erkekle kadını insan niye kıskanır? Adama güvenmiyordur bence bu kadar net. Ben mutlu olurum eşim böyle düşünceli olduğu için ki benim eşim düşünemez hep ben tembihlerim kadını görütmreyi teklif et ayıp olur diye.
Hani ne olabilir de konu sahibi eşini böyle bir yardım hareketinden kıskanıyordur. Adam demek ki uçkuruna hakim olamıyor. Benim için açıklaması budur bu işin. Ben orada kendimle ilgili tek kelime etmedim. İnsanın eşine güvenmemesi için bu kadar basit şeydne problem çıkarması için bir sebebi olmalı.
Ben eşimi kıskanırım kıskanmam konumuz o değil. Ayrıca ben başka kadınla şüpheli hareketini gördüğüm an terkederim orası ayrı bir boyutu. İyi niyetli hareketleri bozanlara benim lafım.
Adam olabildim mi olamadım mı ben bilemem. Karşımda beni bilen tanıyanlar daha iyi görür. ama ne yazık ki bunun da karar mercii sen değilsin.
Ben olsam degil arabasina binmek konusmaktan bile cekinirim yani anlayamiyorum o yuzden. Esim de iyi niyet gostererek yapmis ama ben rahatsiz oldum. Eskiden rast gelince biniyorkarmis sonra esim benle gelebilirsiniz demis. Tepkilerimi fazla buldu da o yuzden farkli bakis acilari almak istedm
Öğretmen olan eşini z her sabah kendi okulunda çalışan ve yol uzerinde oturan iki tane bekar bayan i arabasıyla okula goturse,okula gidemedigi zamanlarda da bayana mesaj gondererek bugun gelmeyecegini haber verse tavriniz ne olur. Ben bu tarz seylerdern hoslanmiyorum ve ogrendigimde tepki verdim. Siz nadil karsilarsiniz? Ayni yoldan otobus de geciyor ulasim sikintisi yok
Öğretmen olan eşini z her sabah kendi okulunda çalışan ve yol uzerinde oturan iki tane bekar bayan i arabasıyla okula goturse,okula gidemedigi zamanlarda da bayana mesaj gondererek bugun gelmeyecegini haber verse tavriniz ne olur. Ben bu tarz seylerdern hoslanmiyorum ve ogrendigimde tepki verdim. Siz nadil karsilarsiniz? Ayni yoldan otobus de geciyor ulasim sikintisi yok
Ben kesinlikle istemem böyle birşey. Kendimde kimsenin arabasına binmem. Eşine güvenirsin, karşı taraf art niyetli çıkar bilemezsin ki...
Bir konu açılmıştı, hanımın birisi bir iş arkadaşının arabasıyla işe gidiyordu sabahları.
Sonuç: Adamla öpüşmüşler şimdi ne yapmalıyım tarzı birşeyler yazmıştı.
İlle bu tip şeyler olur mu? Hayır elbette ama gerek yok. Sonuçta böyle bir ihtimalde var değil mi?
Bence konuları karıştırdınız.. Bir kadın evli arkadaşıyla yemeğe çıkıp otoparkta arabada öpüşmüştü. Bir de başka kadın evli iş arkadaşının arabasıyla gidiyodu ama çok utanıyodu rahatsız oluyodu arkaya oturup adamla hiç konuşmuyodu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?