ben cok kizdim siz ne diyeceksiniz bakalim

yoook artık bu ne böyle
siz eşinizi sadece başka kadınlara erekte olunca kıskanacaksınız anlaşılan
midesi geniş tabiri tam da bu durumda söylendi herhalde

Ne alaka be.. yani 2 genc kadini ise goturdu diye kiskanmayacagim kesin. Gerisi seni ilgilendirmez..

ben zaten ilgilenmem böyle bir ilişkiyle. ayrıca o "be" kelimesini iade ediyorum tepe tepe kullan...

Ben de midesi genisi :) daha duzgun alinti yapsaydin sana cevabm kibar olurdu. Bu kadariyla yetin artik.

Son düzenleme:
bir söze bakarım sözmü diye birde söyleyene bakarım adam mı diye
neden bana saldırdın? Sana kesinlikle kötü bir şey söylemedim.

Sen birden önce midesi geniş, sonra da adam değilsin gibi şeyler dedin. Amaç ne? Konu sahibi de değilsin. O kızsa dediğime anlicam.

Önce midesi genişe açıklama getirelim canım. Bana garip geldi aynı arabada giden bir erkekle kadını insan niye kıskanır? Adama güvenmiyordur bence bu kadar net. Ben mutlu olurum eşim böyle düşünceli olduğu için ki benim eşim düşünemez hep ben tembihlerim kadını görütmreyi teklif et ayıp olur diye.

Hani ne olabilir de konu sahibi eşini böyle bir yardım hareketinden kıskanıyordur. Adam demek ki uçkuruna hakim olamıyor. Benim için açıklaması budur bu işin. Ben orada kendimle ilgili tek kelime etmedim. İnsanın eşine güvenmemesi için bu kadar basit şeydne problem çıkarması için bir sebebi olmalı.

Ben eşimi kıskanırım kıskanmam konumuz o değil. Ayrıca ben başka kadınla şüpheli hareketini gördüğüm an terkederim orası ayrı bir boyutu. İyi niyetli hareketleri bozanlara benim lafım.

Adam olabildim mi olamadım mı ben bilemem. Karşımda beni bilen tanıyanlar daha iyi görür. ama ne yazık ki bunun da karar mercii sen değilsin.

şu ilk yazdığınıza bir dönüp bakın allah aşkına, konu sahibini ne kadar da rencide edici bir yazı olmuş.
ne demek kızlara ereksiyon olmak
ben eşimi kıskanırım, illa ondan kaynaklanması gerekmez ki başka kızlardan vardır bir çekincem...
bu arada müthiş özgüveni olan biriyim öyle herşeye kıskançlık yapmam hatta daha hiç olmadı çünkü eşim onu gerektiren bir şey yapmadı ama hergün 2 genç kızın servis şoforlüğünü yapması gidemediğinde de masaj atması onlara bence bir tık fazla.
hani belki kıskanma boyutunda değil ama ne gerek var, az yesinler de bir hamal tutusunlar derimm...
neyse bunlar hep farklı bakış açıları ama sizin konu sahibine şak diye böyle birşey demeniz yenilir yutulur cinsten değil...
ha konu sahibini savunmama gelince elimde değil, gerçek hayatta da böyleyim. ezilen , sıkıştırılan birini görünce hakkını koruyasım gelir.
sabah sabah ne sizinle daha fazla tartışmak istiyorum ne de kendimi sıkmak....
kalın sağlıcakla.....

ben olsam bende tepki verirdim.
binmesinler kardeşim.
bu devirde fırıldak kız çok
gitsinler neyle gidiyorlarsa.
kocam güven veren biri ama yapmaz diyemem allah şaşırtmasın.
fırıldak kız olsun olmasın.
yerinde olsam göndermem
bekarların muhabbeti bile erkeğin dikkatini çekebilir.
cısssss :)

Ben kesinlikle istemem böyle birşey. Kendimde kimsenin arabasına binmem. Eşine güvenirsin, karşı taraf art niyetli çıkar bilemezsin ki...

Bir konu açılmıştı, hanımın birisi bir iş arkadaşının arabasıyla işe gidiyordu sabahları.

Sonuç: Adamla öpüşmüşler şimdi ne yapmalıyım tarzı birşeyler yazmıştı.

İlle bu tip şeyler olur mu? Hayır elbette ama gerek yok. Sonuçta böyle bir ihtimalde var değil mi?

bana göre mahsuru yok,gidebilirler.vakti zamanında gittiler de

Yahu abartmayin. Biz de kari koca ogretmeniz. Benim de erkek hocalarin arabasına bindigim oldu arabama erkek hocalari aldigim da. Ve tabii ki hergun biniyorsa arayip gelmiyorum beklemeyin diyecek. Esim de ayni şekilde. Bu kadar takilmayin.

o kadınlarla siz de arkadaş olun.eş dost kazanmak fedakarlık ister ama rahat olun olacagı varsa olur

Bence konuları karıştırdınız.. Bir kadın evli arkadaşıyla yemeğe çıkıp otoparkta arabada öpüşmüştü. Bir de başka kadın evli iş arkadaşının arabasıyla gidiyodu ama çok utanıyodu rahatsız oluyodu arkaya oturup adamla hiç konuşmuyodu.

Hiii çok ayıp kızlı erkekli arabaya biniyorlarmış! Ayrıca bütün bekar kadınların da evli erkeklerde gözü var evet!

Siz eşinize güvenmezsiniz, aranızda problem vardır ve rahatsız olursunuz anlarım da, o kadınlara herkes neden "ay biz konuşamazdık bile" diye hemen pislik atmış herkes onu anlamadım. Herkesin aklına karşı cinsle bir sosyal muhattabiyete girince sex gelmiyor, bekar/evli bir kadın ve bir erkek iş, hobi v.b. nedenlerden dolayı aynı ortamda sex düşünmeden de karşılıklı konuşabiliyorlar, söyleyeyim dedim.

Düşüncesi bile kötü .. Kıskançlık krizleri geçirirdim sanırım.Ki ben olsam eşinin rahatsız olacağı düşüncesi ile asla binmezdim. Ama herkezin düşüncesi bir değil. Bence aklında bu düşünce ile kendi kendini yiyip bitireceğine eşine söylemelisin canım, güzel bir dille rahatsız olduğu belirtip empati kurmasını istemelisin. Bence seni anlayabilir ..

Hayır, karıştırmadım. Sizin bahsettiğiniz konuları biliyorum.

Ayrıca aynı arabada gidip gelen herkes birbiriyle birşeyler yaşayacak diye bir kaide yok ama asla hiçbirşey olamaz gibi bir kaidede yok.

Tedbirli olmakta fayda var. Kişisel görüşümdür. Lütfen yazdıklarım üzerinden yorum yapmayın.

Eşim ve 3 bayan öğretmen arkadaş bir süre beraber gidip geldiler taksiyle. Hiç aklıma böyle bir şey gelmemişti. Peki gidip gelmelerini engellediniz okulda teneffüslerde konuşmalarına nasıl mani olacaksınız?

Niyeti bozuksa eşinizin 5 dakikalık tanıdığı bir kadınla bile sizi aldatabilir. Ya da efendi bir adamsa -kadın rahatsız etse bile- ben evliyim deyip haddini bildirebilir.

Bir kadın ve erkeğin zaten zihniyeti bozuksa bunu eşinin bilgisi dahilinde yapmak yerine gizli saklı buluşurlar. Siz ne kadar yasaklar, üstüne düşerseniz o kadar cazip hale getirirsiniz.

Eşime güvenir ve bu durumdan rahatsız olmazdım. Gayet insani bir durum bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…