G
gülaygül
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gülaygül
arkadaşlar ben 2 yıl önce memlekete yakınımızın düğününe gitmiiştik.orda sürekli gözgöze geldiğim sürekli karşılaştığım bi çocuk vardı çok hoşalnmıştım.düğünden sonrada markette sokakda karşılaştık bakıştık felan ama ne o açılabildi nede ben belkide fırsat olmadı.daha sonra istanbula geldiğimizde bizim memleketten bi çocuk arkadaş olmak istedi bende kabul ettim
aslında ilk zamanlar çok mutluydum sevdim diye biliyordum diğerini unutmuştum.herşey çok güzeldi ama aramızda sorunlar oldukça ondan soğumaya başladım.bide bu çıktığım çocuk düğünde gördüğüm çocuğun arkadaşıymış
konuşurken onun hakkında bişeyler öğrendim.düğünde benden hoşlandığını ama açılamadığını felan anlatmış tabi sevgiliim benim o kız olduğumu bilmiyo
bu yazda tatile memlekete gitmiştik gene o çocukla karşılaştım ve içim çok tuhaf oldu.onu görünce sanki titredim aynı zamanda terledim bilmiyorum hiç olmayan bişey gözgöze geldiğimiz anda sanki bittim dünya durdu tarif edilemez bişey.çocuğu gördükçe kaçmaya başladım.ama içim o kadar acıdıki hala öyle.ya nerdeyse her gece rüyamda görüyorum.bide birine benim ne zaman üniversiteyi bitirceğimi sormuş.bunu duyunca o kadar çok sevindim ama benim bi sevgilim var ve enkötüsüde onun arkadaşı.bunu nası bişey ben ne yaptım.ne yapcam arkadaşlar.sevgili sadece bi arkadaş olarak seviyorum elini tuttuğumda bişey hissetmiyorum ama ayrılamıyorum buna o kötülüğüde yapamam.ben çok kötü biriyim ya kimseye bunu anlatamıyorum durduk yere sürekli ağlıyorum sanki kalbime bıçak saplıyorlarmış gibi acıtıyo
bun işin içinden nası çıkcam
kendimden iğreniyorum
sağlıklı düşünemiyorum yardım edin lütfen

bun işin içinden nası çıkcam

sağlıklı düşünemiyorum yardım edin lütfen