• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben çok kötü biriyim çooooooook:(yardım edin lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi gülaygül
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gülaygül

Ziyaretçi
arkadaşlar ben 2 yıl önce memlekete yakınımızın düğününe gitmiiştik.orda sürekli gözgöze geldiğim sürekli karşılaştığım bi çocuk vardı çok hoşalnmıştım.düğünden sonrada markette sokakda karşılaştık bakıştık felan ama ne o açılabildi nede ben belkide fırsat olmadı.daha sonra istanbula geldiğimizde bizim memleketten bi çocuk arkadaş olmak istedi bende kabul ettim:(aslında ilk zamanlar çok mutluydum sevdim diye biliyordum diğerini unutmuştum.herşey çok güzeldi ama aramızda sorunlar oldukça ondan soğumaya başladım.bide bu çıktığım çocuk düğünde gördüğüm çocuğun arkadaşıymış:(konuşurken onun hakkında bişeyler öğrendim.düğünde benden hoşlandığını ama açılamadığını felan anlatmış tabi sevgiliim benim o kız olduğumu bilmiyo:(bu yazda tatile memlekete gitmiştik gene o çocukla karşılaştım ve içim çok tuhaf oldu.onu görünce sanki titredim aynı zamanda terledim bilmiyorum hiç olmayan bişey gözgöze geldiğimiz anda sanki bittim dünya durdu tarif edilemez bişey.çocuğu gördükçe kaçmaya başladım.ama içim o kadar acıdıki hala öyle.ya nerdeyse her gece rüyamda görüyorum.bide birine benim ne zaman üniversiteyi bitirceğimi sormuş.bunu duyunca o kadar çok sevindim ama benim bi sevgilim var ve enkötüsüde onun arkadaşı.bunu nası bişey ben ne yaptım.ne yapcam arkadaşlar.sevgili sadece bi arkadaş olarak seviyorum elini tuttuğumda bişey hissetmiyorum ama ayrılamıyorum buna o kötülüğüde yapamam.ben çok kötü biriyim ya kimseye bunu anlatamıyorum durduk yere sürekli ağlıyorum sanki kalbime bıçak saplıyorlarmış gibi acıtıyo:(
bun işin içinden nası çıkcam:(kendimden iğreniyorum
sağlıklı düşünemiyorum yardım edin lütfen

Sevmeden bir ilişki yaşayarak bence çok daha büyük bir kötülük yapıyorsunuz ona... Ben bu durumda olsaydım hiç düşünmeden ayrılırdım..

Şimdiki sevgilinize karşı madem bir şey hissetmiyorsunuz boşuna onun kalbini kırmayın.Diğer kişi de onun arkadaşı olduğu için bu saatten sonra onla da sevgili olamazsınız .Tek çözüm ikisini de unutup,hayatınıza devam etmeniz.Ben başka bir çıkar yol göremedim doğrusu. :sinifsinif:

Ondan ayrılmayı Ona yapacağın Kötülük Gibimi Görüyorsun?
Bence ; Biriyle Beraberken Başkasına ilgi duymak daha Büyük Bir Kötülük Olur Sanırsam.

O yüzdende sevgilinin karşısına geçip ilişkinizi Bitirmelisin....
Sonrada sağlıklı düşünüp Bir karar verebilirsin.

ona birçokkez ayrılalım dedim ama anlamıyo sanki dünyanın sonuymuş gibi görüyo bunu.aslında ben onun takıntısı haline geldim alışkanlığı oldum birazda buyüzden uzaklaştım kendisinden belkide.ama şuan kendimi hazırlıyorum haklısınız dediğiniz gibi ayrılmak ve onu unutmak.nihayetinde arkadaşlar asla aralarına girmeye hakkım yok böyle bi niyetimde yok sadece içim acıyo.en büyük yanlışım sevmeden beraber olmaktı.

kendini şimdiki erkek arkadaşının yerine koy ve iyice duşun bakalım doğru kararı vereceğinden eminim canım..

ona birçokkez ayrılalım dedim ama anlamıyo sanki dünyanın sonuymuş gibi görüyo bunu.aslında ben onun takıntısı haline geldim alışkanlığı oldum birazda buyüzden uzaklaştım kendisinden belkide.ama şuan kendimi hazırlıyorum haklısınız dediğiniz gibi ayrılmak ve onu unutmak.nihayetinde arkadaşlar asla aralarına girmeye hakkım yok böyle bi niyetimde yok sadece içim acıyo.en büyük yanlışım sevmeden beraber olmaktı.

Ben böyle bir şeyin mazeret olabileceğine inanmıyorum.. Çünkü ilişkide bir taraf sevip, diğer taraf katlanıyorsa seven taraf emin olun çok fazla üzülür.. Ayrılınca elbet üzülecek.. Ama maksimum 2 ay sonra hayatına geri dönecek.. Ama bu şekilde ne siz mutlu olabilirsiniz ne de o..

ayrılamam ona bu kötülüğü yapamam diosun ama en büyük kötülüğü kendine yapıosun sevmiyorsan daha fazlada acı çekme derim ben onada daha fazla ümit verme o zaman işte en büyük kötülüğü yapmış olacaksın erk. arkadaşına.

lgnmwv8pn5.gif

haklısınız.ayrılcam zaten başka bi yol yook.yorumlarınız için teşekkürler

Canım kendine bir iyilik yap sevmediğinden ayrıl
Diğerinide düşünme senin için bence en iyisi bu yoksa çok yıpranırsın :olmaz:

canım karısık bi durum ama herseyin bi cözümü var önce sakin ol..bence sevmedigin biriyle daha fazla ilişkiyi devam ettirip ümit verme.zamanla daha cok baglanır ve evlilik isterse seninle o zaman onu terkedersen dahada üzülecek.düzgünce al karsına konus ve bitirmek istedigini söyle.ayrılmak istemezsede sana karsı eskisi kadar saglam duygularım yok de.(tecrübe konusuyo bu arada:) önce ayrılda sonra diger asık oldugun cocukla nasıl olur onu düsünelim.bence halledilmesi gerek en önemli sorun önce sevmedigin insandan ayrılmak,sonrada yeni hayata yol almak

Back
X