Ben çok kötü birşey yaptım...

Bunda destek beklenecek,ya da küçümsenecek hiç bir durum yok ki.Olan olmuş,biten bitmiş.Mutlu olan mutlu,pişman olan da pişman.Gerisi ne söylesek boş

allah mesut bahtiyar etsin kardeşim.. ohhhhhhhhhh çok da iyi yaptın.. tek hatan buraya bu konuyu açman olmuş... kime nee yaa istediğini yaşarsın. herkes çok doğru yapıyo yaa her şeyi, bekaretleriyle övünüyolar. salla gitsin takma kafana tatlım

anlamıyorum ya hiç kimse buraya yargılamamız için yazmıyor.yargılanmak istese bize degil çevresinde onu tanıyan insanlara anlatır.lütfen anlayışlı olalım ve empati kuralım.kimse iyi yapmışsın aferin diyelim istemiyor nacizane fkir istiyor akıl danışıyor lütfen büyükte konuşmayalım.bir söz var kınadığımız bir şey olursa o mutlaka başına gelmeden ölmezsin diye......

sana katılıyorum canım.herkes kızıyo tamam yaptığı kötü bişey ama yine de yargılamak bize düşmez biz en fazla akıl verebiliriz.bütür olaylar o kadar çok yaşanıyo ki artık başkalarının başına gelenlere bakıp ders almak lazım bence.....................tabi ne oldum da dememeli......

oncelikle gecmis olsun diyim.
bence sevgilinle konus soz veya nisan yapin madem oda cok ciddi bir anlik istekl yaptigin sey sende pismanli yaratmis bari baska pismanliklarin olmasin
ALLAH yardimcin olsun

ya millet nasıl yorum yapıyor böye..kızın karakteri ne huyu suyu ne bilmiyoruz paylaşmak istemiş çünkü sıkıntılı..yaptığı yanlış farkında..insan çaresizliğe düşmeyegörsün vur sırtına vuur..

daha fazla yaşamamak diye bişi yok cnm kendini kötü hiiseettiğin için bu aklına gelmiş olabilir ama o YANINDA şu an...ve delikanlı adam da bırakmaz...eğer biraz vicdanı varsa basar nikahı...insanlar ne hatalar yapıyor ve farkına bile varmıyorlar ne yaptıklarının..en azından sen farkındasın şu an...
seni sahiplenmesi de guzel bi arkadaşımın basına böyle bir şey gelmişti ve cocuk yurtdışına gitti bi daha da aramadı sormadı...diyorum ya kötünün kötüsü var ama o yanında....
üzme kendını...olanla ölmüşe çare yok cnm hayrlısı ile evlenırsınız inşallah
evlilik konusunda ne zaman olur diyor peki?

nişan yapacağız kısa zamanda kısmetse konuştuk aceleye getirmek istemiyoruz kimse birşey bilmediği için pat diye evlenmek istediğimizi söylersek hop noluyo derler çünkü biz evliliği biraz zaman geçtikten sonra düşünüyorduk ve zatende maddi olarak hazır değiliz daha bende oda hayırlısı bakalım nolcak sağol bu ararda

kızlar bu kadar usutne gıtmeyın bence o sızden şimdı destek degıl sadece ıkı guzel soz beklıyo tamam oda bılıyo aferınde beklemıyo ama sızde daha cok aklını karıştıryosunuz bence

Bu ne ya?konu cinsellik olunca hemen bu erkek,konu fake basligi acan kisinin üzerine gitmeler,alay etmeler,dalga gecmeler.
belki sizin fake dediginiz konu gercek,belkide bu insan gercekten sadece icini dökmek istemis,belki derdini paylasip rahatlamak istemis.
kiz cikip benim yaptigim süper birsey demiyor ki,hem öyle olsa bile kime ne? yüce ALLAH dururken bi insani yargilamak biz kullara ne zamandan beri düsüyor anlamiyorum.

bi insan gelip derdini aciyor karsiliginda onunla dalga geciniyor.gercekten cok cirkin bi davranis hic yakistiramadim.

kizin icini rahatlatamayacaksaniz, derdini paylasamayacaksaniz bari dalga gecipte daha cok icini karartip daha beter bi bosluga itmeyin.

bu kadar katı davranmayın olmuş birkere ne yapsın ölsünmü şimdi .cnm hakkında hayırlısı olsun takılma erkek arkadaşına güvendiğini söylüyorsun emin ol senin kadar oda bunun öneminin farkındadır...

Canım çok üzücü bir durum. İnş.güvenin boşa çıkmaz..Sevdiğin kişi ile bence biran önce evlenmelisin..İlerki bir tarihe atmak riske girmektir. Yani eğer bir ömür geçireceğine inanıyorsan inanıyorsanız uzatmamalısınız..
Herşeyin hayırlısı..

Evleneceksiniz ama aranızda sevgi var değil mi.?

Yoksa sadece aranızda cinsellik yaşandığı için mi evleniyorsunuz ?

Heyhat. Ne söyleyecegimi bilemiyorum. Rabbim kimsenin basina vermesin. InsaAllah evlenirsiniz ve evliliginiz insaAllah hayirli olur.
Herseyeragmen tüm genclere sesleniyorum... Aklinizi basiniza toplayin.
Bir anlik zevk icin geri dönülmesi imkansiz bir yanlisa adim atiyor olabilirsiniz.
Degermiydi kardesim degermiydi sence ?...

olan olmuş artık bunu düşünüp kendini iyice koyverip derdin kederin içine atma....bunu evlenmeden yaşayanda çok insan var..hayat o delikden ibaret değil.herkes seni ona göre değerlendirmeyecek bunu yaşamak senin seçimin.burda içini karartacaklarda olacaktır..sen aldırma hiç kimseye.geriye değil ileri bak

bence kendıne guven bıraz neden bu kadar guvensızsın
sen bı bıreysın ozgur ıradenle yasamıssın bunu.dunyada sevmekten asktan daha gızel bısey var mı?keske herkes sevse asık olsa guzel seyler paylassa o zaman kımse bastırılmıs duyguları yuzunden sacma sapan hatalar yapnaz
bu kadar guvendıgın sevdıgın bırıyle bunu yasamak cok ozel cok guzel bı duygu olmalı
toplumdakı tabular yuzunden nıye psıkolojını bozcaksınkı ıkı damla kan mı onemlı yoksa bırbırınıze bu kadar guvenmenız ve sevmenız mı?
ayrıca toplumumuzda hala bu bekaret konusu konusuldugu surece kadınlarımız ezılmeye devam etcektır yasamak ısteyen yasar kıme ne allah askına?

Çok kafana takma bence olan olmuş evlenmezse de dünyanın sonu değilki seni sen olduğun için minnacık bir et parçası için sevmeyecek insanla hiç işin olmasın zaten. Konu fake midir değilmidir bilemem ama bunca insan yorum yazmış bence ders çıkar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…