Ben çok kötü birşey yaptım...

nası destek olmamızı bekliyosun?
pisman olucagın seyi neden yaptın? aklın yok mu senin?
bnce fake konu.

e sen hala hata diyorsan yaptığına pes!
kesinlikle bayan olduguna inanmıyorum son yorumundan sonra!

arkadasima güveniyorum demissin
bence okadarda güvenmemelisin
sonucta onu yapan o sen degilsin haksizmiyim
bunu istemiycegini biliyordu yinede yapmis bence hic hos
bir davranis degil

burdayım kızlar
yazıp kaçıp gitmedim
çalışıyorum o yüzden cvp yazamadım
ben bir hata yaptım başkaları yapmasın benim bu durumumdan ders alsınlar

Allah razı olsunnnn..şakkıdı
Sen de olmasan, kimden ders alınır bilmemsositososito

ben buraya açık yüreklilikle içimdekileri yazdım hayır elbette bu fake demiycem çünkü ben yalan yanlış bişi söylemedim evet halen hata diyorum çünkü yaptığımın yanlış olduğunu ve pişman olduğumu bildiğim için hata diyorum değilmide sizce. o an için oldu işte bunu söylerken de hiç rahat değilim kesinlikle rahat olduğumu sanmayın çevremizde okadar insan vardırkı aynı şeyi yapan çok kötü ayıplıyorsunuz gerçekten. lütfen arkadaşlar sizinde çevrenizde benim gibi olabiir ihtiamli taşıyan bir sürü insan var kızınız vardır kardeşiniz vardır belkide bukadar üstüme gelmeyin nolur herkesin başına gelebilir bu gibi durumlar bende önceden tuaf görürdüm öyle kızları evet ayıplardımda küçümserdim inanın başa geliyo sizden ricam kimseyi küçümsemeyin en azından ben bunu yapmayacağımı kimseyi ne olursa olsun küçümsemeyeceğimi anladım sizinde bu duruma düşmenizi yada etrafınızda böle bi durum olmasını kesinlikle istemem yinede sağolun açık açık konuştunuz bazılarınız beni anlamaya çalıştı güzel yorumlar yaptı sağolsun ne diyeyim bulamıyorum zaten kendimi ifade edemiyorum ne desem küçümsenecekmiş gibi oluyorum yaptığına bakmıyo utanmadan halen üste kalıyo denecekmiş gibi susmakla yetiniyorum bu yüzden kaçtı lafları ima edilmesin lütfen suskunluğum bunda iyi akşamlar

ben de evlen diyenlerdendim. hala da savunuyorum. madem çok güveniyor ve seviyor, 3 yıldır beraberler ve ayrı yaşayamıyorlar, madem cinselliği de paylaşmışlar ve kız madur! olduğunu düşünüyor elbette ki bu işin tesellisi evlilik olacaktır. burası türkiye, mantıklı ya da mantıksız, doğru ya da yanlış bazı inanışlar var. hem de en modernin de bile. izmir değil, hatay gibi bir ilde yaşıyor kızımız, orada böyle şeyler hiç olağan görülmez, kız da diyor zaten öldürürler beni. boşanmak pahasına bile olsa ki böyle olacağını zannetmiyorum, kızın kendini kurtarması için evlenmesi gerekiyor. ben ankara doğumlu İstanbul'da yetişmiş masterını yapan, çok aydın bir bayanım. yazdıklarımı savunduğum ve inandığım için yazmıyorum, sadece burası türkiye ve bunlarda türk erkekleri. yarın memleketinde evlendiğinde bakire değilsin diye baba evine gönderilebilir, gönderilmedi diyelim daima yüzüne vurulacak bir durum ve kozdur bu erkek için. örneğin ooo bu muameleyi de yapıyorsun tabii tecrübelisin sen ya da kendi içinde adam, diğeriyle ne yaşadı diye devamlı kendini kıyaslıycak ve kıza proplem çıkartıcaktır. ezilecek kız. bunlar yüksek ihtimaller. ben bakire evlendim, eğer öyle olmasaydı o çok modern kocamla bugün boşanmış olurduk, bunu kendisi dile getirdi.

eeee biz ne diyelim şimdi sana ne bekliyorsun?

yaa şunu anlayamıyom siteye yeni üye olanlar ne çabuk topic açabiliyo site kurallarını nede çabuk anlayabiliyolar ben alıntı yapmayı bile kaç zaman sonra öğrendim
nedense konu hiçte inandırıcı gelmiyo

Birşey sorcam erkek arkadaşın evlenme muhabbetini açtı mı sana bu olaydan sonra..

Buara tabiki herkesin başına gelebilir bu tür olaylar geliyor da ,senin üstüne bu kadar gelinmesi bu olayın senden kaynaklanmasındandır.

Bunu engelleyebilirdin ama olmuşla ölmüşe çare yok malesef .Bunu birdaha tekrar etmemeni dilerim .

İzmir'de olağanmıymış böyle şeyler
Öğrenmiş olduk bişi dahaCADIARZU

ya benim anlamadıgm bisi var.
konu fake.bundan eminim. ama amac ne? konu sahibinin cıkarı ne?burda konu acarak tatmin mi oluyo?
anlamadım ki..

bu arada bisi daha.
bugn lisede bi kız ögle arası erkek arkadasıyla iliskiye girmş. kız alkollüymş. daha lise 3 te. biz gördük kızı kusuyo falan igrencti. erkek arkadası da ben alıcagımı aldım demş ve kızı bırakmıs. simdi bu tartısılabilir konu bence. kız hem zavallı hem suclu. erkek arkadasına bisi demiyorm zaten allah belasını versin.
simdi bunları niye yazdın diceksiniz?
paylasmak istedim yani ders alın falan diye. erkekler kdr igrenc bir tür yok bence.

bazıları sırf topiklerde tartışma yaşansın diye konu açıyo bence

Öpüşmeyi vs yi anladım da erkek arkadaşın nasıl içine giriyor ? Demek ki üst baş ,külot mülot çıkmış..Herşey olası duruma uygun hale getirilmiş...ıleri gitmek istemiyorsan çıkarmazsın,çıkarttırmazsın külodunu....Sesimi de çıkarmadım diyorsun...Dilim varmıyor ama demek ki içten içe istemişsin bu durumu....

İzmir ????:1shok:

biz ilişkiye başladıktan bi süre sonra evlenmeyi düşünmeye başladık maddi sebeplerden hem benim ailem hemde onun maddi sorunlarımız vardı ama şimdi çalışıyo zaten bu olay olmadan öncede bi an önce nişan olmasını hep istiyordu dile getiriyordu allah kısmet ederse yaza düşünüyoruz oda ilk defa benimle yaptı bunu bu kadar ileriye gidebileceğimizi tahmin edemedi hep söylerdide evlenmeden böyle birşeyi yapmak istemediğini ama oldu işte oda bende sonradan üzüldük ben ağladım oda ağladı benimle gerçekten doğru söylüyorum hep benim suçum dedi ben tabi ikimizinde hatalı olduğunu düşünüyorum sadece onun değil bazı arkadaşlar demiş işte istemişsin ki yaptın onu istiyordum tabiki oda beni ne olduğunu anlayamadık bu sefer ne biliym işte benimkisi psikolojik heralde okadarda pişman değilim çünkü yaptığım insanı iyi tanıyorum zorlada olmadı olsaydı daha çok pişmanlık duyardım abartılacak bi durumum yok o kadar onunla evlendiğim sürece. oda zaten hemn istiyo evlenmeyi benim ablam var onunda nişan gibi durumu var bu yaz o olduktan sonra yapacaz nişanı allah kısmet ederse ablam ben nişanlanıym sonra sen nişanlanırsın diyor bekliyoruz artık beni düşündüren zar meselesi çok zoruma gitti bitek kafama o takılıyo kanı görünce beynimden vurulmuş gibi oldum şokunu daha yeni yeni atlatıyorum yoksa arkadaşımdan yana sorunum yok çok şükür dediğim gibi eğer sevmediğim bi insan yüzünde zorla yapılmış olsaydı yada sevdiğim insan bile olsa zorla olsaydı daha kötü olabilirdi onu seviyorum halen eksilmedi hiç sevgim bi an önce hayırlısıyla nişan felan da olsa daha rahatlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…