burdayım kızlar
yazıp kaçıp gitmedim
çalışıyorum o yüzden cvp yazamadım
ben bir hata yaptım başkaları yapmasın benim bu durumumdan ders alsınlar
burdayım kızlar
yazıp kaçıp gitmedim
çalışıyorum o yüzden cvp yazamadım
ben bir hata yaptım başkaları yapmasın benim bu durumumdan ders alsınlar
Allah razı olsunnnn..şakkıdı
Sen de olmasan, kimden ders alınır bilmemsositososito
Allah razı olsunnnn..şakkıdı
Sen de olmasan, kimden ders alınır bilmemsositososito
hadi diyorum artık ciddi yorum yapmiyim,bu konuda çok tartıştım bu sitede ama dayanamıyorum..bazı yorumlar resmen sok ediyor beni,katlanamiyorum..
kırmızı donlu kız sana 100de 100 katılıyorum..yazının altına imzamı atıyorum..
ama bazılarının git hemen evlen demesi..resmen sok etkisi yarattı bende..niye gidip evlensin?muhtaç mı?bu mu yani olması gereken?isteyerek değilde zorunluluk gibi evlensinler,o anlamsız zar parçasını geri mı getirecek evlilik?ne olacak alelacele evlenince?ne değişecek?
konu fake ya da değil..3 senedir beraber olduklarını yazmış ve birbirlerini sevdiklerinden bahsetmiş..ve bu birbirini seven iki insan cinsellik yasamış..çok mu enterasan?bundan daha doğal ne var bu dünyada?iki insan,birbirini seven iki insanın birbirini arzulaması değil mı doğru olan?baskalarını mı arzulamalari gerekirdi?tabiikide birbirlerini arzulayacaklar..
bizim bile göremediğimiz,hissetmedigimiz,dokunamadigimiz,var mı yok mu bile bilemediğimiz bir zar parçasının bu kadar dert olması..bana çok anlamsız geliyor..
cinselliğin erkek ve bayan arasındaki bu anlamsız ayırımından konuşmak bile istemiyorum daha çok sinirlerim bozuluyor!madem öyle madem ben kendimi saklamak zorundayim o zaman erkeklerde saklasın!bu ne perhiz bu ne lahana tursusu!ben kendimi herseyden sakinicam,sakliycam ama karsimdaki bu konuda master yapmış olacak yok yaaaaa?!başka bir arzusu var mi acaba beyfendinin?ben yaptığımda git evlen denilcek erkek yaptığında denilmiycek?!saçmalık başka bir şey değil..ya iki tarafta yapmiycak bunu evlenene kadar,ya da iki tarafta bu konuda eşit derecede özgür olacak!bu kadar basit!
konu sahibine gelince,o an bu pişmanlığı yasadigini hiç sanmıyorum,şimdi neden pismansin?bunu da anlayamıyorum..o an hersey gulluk gulistanlikti şimdi ne oldu?yaptın madem arkasında dur..sen yaptığının arkasında durmazsan kimseden destek fln göremezsin..madem kötü bir şey yaptım diyosun o zaman yapmayacaksın,madem yaptın o zaman kötü bir şey demiyeceksin!buraya böyle anlamsız bir konu açmayacaksın!sanki cocuk zorla senle beraber oldu!!yap yap yap sonra çok kötü bir şey yaptım de!!bekaretmis,zarmis bunlar benim hayatımda hiç bir zaman önemli bir yer kaplamadı,kaldı ki bende bakire falan değilim zaten.ama bir gün bile ay ben çok kötü bir şey yaptım diye de içimden geçirmedim,bir gün bile pişman olmadım.niye olayım?bende istemedim mı?istediim eee artık neyin pişmanlığını yasiycam?!
walla ya ben anlayamıyorum ya da bir problem var..hala bu tarz konuşmalar yaptığımıza inanmıyorum..
neyse yine dayanamadım ve yorum yaptım..yine o nadide ve güzel sıfatları almam umarım..
ben bu siteye yeni katıldım. canım bu aralar çok sıkılıyor çünkü kendimden bile hiç beklemediğim birşey yaptım nolur herkesten istediğim dürüstçe doğru cevaplar yazmaları. ben erkek arkadaşımla öpüşüyorken ileriye gitmeye başladık sürekli yaptığımız birşeydi ama bu kadar ileri hiç gitmemiştik o benim içime girmeye çalıştı canımın acıdığını hissettirmedim.klava: oda daha ileri gidince kızlığım bozuldu olayın şokunu halen atlatamadım canım çok sıkkın sevdiğim insana güveniyorum ondan yana bi sıkıntım yok ama ben kendimden beklemediğim birşeyi yaptığım için çok üzülüyorum hiç kimseye birşey söylemedim utancımdan zaten ailem bilse öldürür beni.
ben buraya açık yüreklilikle içimdekileri yazdım hayır elbette bu fake demiycem çünkü ben yalan yanlış bişi söylemedim evet halen hata diyorum çünkü yaptığımın yanlış olduğunu ve pişman olduğumu bildiğim için hata diyorum değilmide sizce. o an için oldu işte bunu söylerken de hiç rahat değilim kesinlikle rahat olduğumu sanmayın çevremizde okadar insan vardırkı aynı şeyi yapan çok kötü ayıplıyorsunuz gerçekten. lütfen arkadaşlar sizinde çevrenizde benim gibi olabiir ihtiamli taşıyan bir sürü insan var kızınız vardır kardeşiniz vardır belkide bukadar üstüme gelmeyin nolur herkesin başına gelebilir bu gibi durumlar bende önceden tuaf görürdüm öyle kızları evet ayıplardımda küçümserdim inanın başa geliyo sizden ricam kimseyi küçümsemeyin en azından ben bunu yapmayacağımı kimseyi ne olursa olsun küçümsemeyeceğimi anladım sizinde bu duruma düşmenizi yada etrafınızda böle bi durum olmasını kesinlikle istemem yinede sağolun açık açık konuştunuz bazılarınız beni anlamaya çalıştı güzel yorumlar yaptı sağolsun ne diyeyim bulamıyorum zaten kendimi ifade edemiyorum ne desem küçümsenecekmiş gibi oluyorum yaptığına bakmıyo utanmadan halen üste kalıyo denecekmiş gibi susmakla yetiniyorum bu yüzden kaçtı lafları ima edilmesin lütfen suskunluğum bunda iyi akşamlar
ben de evlen diyenlerdendim. hala da savunuyorum. madem çok güveniyor ve seviyor, 3 yıldır beraberler ve ayrı yaşayamıyorlar, madem cinselliği de paylaşmışlar ve kız madur! olduğunu düşünüyor elbette ki bu işin tesellisi evlilik olacaktır. burası türkiye, mantıklı ya da mantıksız, doğru ya da yanlış bazı inanışlar var. hem de en modernin de bile. izmir değil, hatay gibi bir ilde yaşıyor kızımız, orada böyle şeyler hiç olağan görülmez, kız da diyor zaten öldürürler beni. boşanmak pahasına bile olsa ki böyle olacağını zannetmiyorum, kızın kendini kurtarması için evlenmesi gerekiyor. ben ankara doğumlu İstanbul'da yetişmiş masterını yapan, çok aydın bir bayanım. yazdıklarımı savunduğum ve inandığım için yazmıyorum, sadece burası türkiye ve bunlarda türk erkekleri. yarın memleketinde evlendiğinde bakire değilsin diye baba evine gönderilebilir, gönderilmedi diyelim daima yüzüne vurulacak bir durum ve kozdur bu erkek için. örneğin ooo bu muameleyi de yapıyorsun tabii tecrübelisin sen ya da kendi içinde adam, diğeriyle ne yaşadı diye devamlı kendini kıyaslıycak ve kıza proplem çıkartıcaktır. ezilecek kız. bunlar yüksek ihtimaller. ben bakire evlendim, eğer öyle olmasaydı o çok modern kocamla bugün boşanmış olurduk, bunu kendisi dile getirdi.
ben de evlen diyenlerdendim. hala da savunuyorum. madem çok güveniyor ve seviyor, 3 yıldır beraberler ve ayrı yaşayamıyorlar, madem cinselliği de paylaşmışlar ve kız madur! olduğunu düşünüyor elbette ki bu işin tesellisi evlilik olacaktır. burası türkiye, mantıklı ya da mantıksız, doğru ya da yanlış bazı inanışlar var. hem de en modernin de bile. izmir değil, hatay gibi bir ilde yaşıyor kızımız, orada böyle şeyler hiç olağan görülmez, kız da diyor zaten öldürürler beni. boşanmak pahasına bile olsa ki böyle olacağını zannetmiyorum, kızın kendini kurtarması için evlenmesi gerekiyor. ben ankara doğumlu İstanbul'da yetişmiş masterını yapan, çok aydın bir bayanım. yazdıklarımı savunduğum ve inandığım için yazmıyorum, sadece burası türkiye ve bunlarda türk erkekleri. yarın memleketinde evlendiğinde bakire değilsin diye baba evine gönderilebilir, gönderilmedi diyelim daima yüzüne vurulacak bir durum ve kozdur bu erkek için. örneğin ooo bu muameleyi de yapıyorsun tabii tecrübelisin sen ya da kendi içinde adam, diğeriyle ne yaşadı diye devamlı kendini kıyaslıycak ve kıza proplem çıkartıcaktır. ezilecek kız. bunlar yüksek ihtimaller. ben bakire evlendim, eğer öyle olmasaydı o çok modern kocamla bugün boşanmış olurduk, bunu kendisi dile getirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?