Ben çok kötü birşey yaptım...

hey Allahım ya duyanda tecavüze uğradı sanır!!!hale bak benim yaşadığımın milyonda birini yasamaz diyor!!!
e be güzelim o an aklın nerdeydi?ben bunu anlamıyorum yaa yok yani anlamıyorum!!!bir insan için bekaret zar bu kadar önemli madem neden o an da önemli olmuyor??????ha yasamasam bilmesem anlicam belki ama...o kadar mı uçuyor aklın??tövbe tövbee abuk subuk konusturuyorsun beni!!!
ben böyle sacma şey duymadım..

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Yani......

bence bundan sonraki adımlarınız çok daha önemli...eğer birlikte olmaya devam edeceksiniz; önleminizi almadan devam etmeyin lütfen...
sonra; istenmeyen gebelik, kürtaj.. o günahsız, masum canın vebali...pişmanlıkların daha da fazlalaşmasın..
umarım istediğin bir hayatı sürersin, sevdiğin adamla..

bizden bekledign cvp neydi? söyle söyleyelim. destek olmak mı? o zmn nasıl olucaz? erkek arkadasn suclu diyerek mi? sacmalık olur. sen istemesen kesinlikle olmazdı ! eger sen istemeseydin tecavüz olurdu bu. ayrıca biz de ölmüyoduk hani sana. cıkıcam bidaha girmicem demissin de. -tatlicadiarzu-

belki ruhen yaşadıklarını kastetmiştir yazık ya zor gerçekten bide oda hataylı aynı memleketliyiz üzülüyorum ben böyle şeylere

problemde bu ya zaten ruhen bir bozukluk yasamasını gerektirecek bir şey yok ki ortada..
o an bunun problem olacağını dusunememesi saçma olan zaten..cat diye olmuyor bu isler o an aklı basında,sarhoş değil baygin değil düşünebilir yani algılar açık..bunu nasıl düşünemez ben bunu anlamıyorum,madem bu kadar önemli bu kadar değerli..ben cinselliği yasamış olmasına karsı değilim..dusunememesine karşıyım..şuurunu kaybetmiyor insan o an..

yastığınıza kapanıp ağlayacaksanız, ailem duysa beni öldürür dicekseniz, benle evlen evlen diye birlikte olduğunuz erkeğin başının etini yicekseniz bu haltı da yemeyin.. allah akıl vermiş irade vermiş... bazı değerleri kafanızda oturtup, bekarete kendiniz önem vermekten vazgeçtiğiniz an yaşayın ne yaşayacaksanız..önce büyüyün, doğrularınız ne yanlıslarınız ne siz kimsiniz ne istiyorsunuz hayattan ne bekliyorsunuz bunları bir oturtun kafanıza ondan sonra ne yaşamak istiyorsanız yaşayın.. o zaman zaten size allahın kulu hesap soramaz.. bi daha bekaretim bozuldu çok mutsuzum yazan kimseye yorum yazmıcam ellerime yazık yahu..

aynen burcu ya sana katılıyorum..
bu ne ya o an hersey gulluk gulistanlik sonra ne değişiyor anlamıyorum walla..bende mı bı gariplik var acaba?hiç bir şeyim değişmedi benim?değişmesi mı gerekiyordu?

Ya aslında bence de konuya cok gaddarca yaklasılmış.Hatasını zaten biliyor.Ve destek derken de bence yorum bekliyor üzüldügü ve hatasını bir nebze bastırma iç güdüsü ile..İhtiras basına ne gelirse gelsin bundan sen sorumlusun yaptıgının bedelini bizler degil sen çekecek yada yaşayacaksın.Belliki cok güvenmişsin erkek arkadasına fakat hiçbir erkege güven olmaz bu dewirde diye düşünüyorum erkekler bu davranısı yaptıktan sonrasında kızda cok gözlemci oluyormuş.Dikkatli ol hatanın gerisini getirme bence üzülme de cünkü fayda saglamaz üzülmek sadece gelecegini düşün.

şimdi onu kaybetmekten bin beter korkacaksın.
yine de yaptığın fikirsizlik.biz o kadar fikirsiz olamadık.bir adım atmadan bin defa düşündük her ne kadar hayat mükafatlandırmadıysa da.neyse geçmiş olsun.

Arkadasim ne kadar guzel yazmissin. Ama maalesef toplumumuzda boyle.
HAla gunumuzde bu konu yuzunden can aliyorlar. Bunlari yasiyoruz , kadin erkek gibi
degil. cok modern erkekler bile inanki bu zar olayina takmis durumda. E peki ya onun oncesi. ONun oncesinin hic onemi yok. zar varmi yokmu? onemli olan bu
ama anladim ki ben hata ederek sadece erkekleri sucluyormusum. Netice onlari yetistiren
erkek hersey yapar kiz yapamaz fikrini empoze eden annelerimizde.
Bende anneyim ve acikcasi bu konuda kizima nasil davraniyorsam oglumada ayni
olcude davranacagim. birde sunu anlamiyorum. BU konuyu acan kisiyi utanmalisin
cok hata ettin vb mesajlar yazanlar alayci yorumlar yapanlarin ogullari ayni seyi
yapmis olsa nasil bir tutum sergilerlerdi ? ben bunu merak ediyorum. iste burda basliyor
zaten hersey.
Bende anlamiyorum arkaasim ya sanki erkekler kulubu gibi hissettim biran.
hepimiz kadiniz nerdeyse "vurun k..." diyecegiz. ben buna sasiriyorum.
herkesin cocugu colugu var cok ta kinamamak lazim.
moral bulmak isteyen insan böyle davranmaz
evet kötülüğe kötülükle karşılık veririm her zaman
cok buyuk konusmayin bence. Kotuluge kotulukmus ??? biri size kotuluk mu yapti
onu anlamadim???

Biz bu zihniyette olmaya devam ettigimiz surece daha canlar alinmayada devam eder.
bu zar olmasaydi ne olucakti acaba? merak etmiyor degilim.

Son düzenleme:
bazı arkadaşlar öyle yorumlar yapmış ki okurken sinir oldum. yok yaptığından utanmalısın rezilce bişey yaptğın öldür zaten kendini falan. ne bu ya ne kadar çok ahlak bekçisi var bu sitede. kız intihar etse kına mı yakacaksınız çok merak ediyorum. nerede insaf nerede merhamet anlamıyorum. bu öyle bi konu ki çok yakın bi arkadaşınızda allah korusun bi akrabanız kardeşinizde yaşayabilir şimdi böyle yorumlar yapanlar o zaman da bu kadar kolay iplerini çekebilirler mi sevdiklerinin.

Yazmayayım dedim ama elim gitti yine..
Üzgün ve acı çeken kişi kendisine ihtiras diye nick almaz.
Gelir gelmez alıntı mesaj yapabildiğine ve acemilik çekmediğine göre zaten başka üyeliği olan bir arkadaş gibi..
Bir arkadaş vajinusmus değilsin kutlayın demiş..Aynı zamanda erkek arkadaşının da empotans ve erken boşalma sorunu yok demek ki..ıkiniz de acemilik çekmemişsiniz,maşallah...Hani ilk seninle denemiş ya..Hep beraber kutlayın,o kadar pişman da değilim zaten diyorsun..

ınsanlar senin ne yaşadığını eleştirmiyor,bile bile yapıp hata demene sonra da zaten pişman değilim demene yani çelişkili ifadelerine kızıyorlar.....

çok doğru tesbit aynen katılıyorum sana vereliniortak vereliniortak

dilin kızlığını da el birliğiyle bozmuşsunuz: "fake" konu ne demek!!! sahte konu diyebilirsiniz.

adamın zarını da dilini de böyle bozarlar işte sahip çıkan olmazsa!!!

Son düzenleme:
fiyonk haklısın sana katılıyorum.. yabancı kelimeleri sokup durmayalım Türkçe karşiliği olduğu müdddetçe..

amaaaaan valla bende anlamadım ne diyo konu sahibi valla bı gidim aklım kalmıştı o da gitti :)))
bı pişmanım bı değilim bı seviyorum güveniyorum bı oldururler amaaaaan oooof valla gına geldi nicki gibi ihtirasli iste daha ne

Benim yasadıgım kültürde zar cok önemlidir bilirler burdaki ablalarım ve arkadaslarm bir ara nasıl sorun ettigimi..Jinekolojiye bak ihtiras bizler neler için üzdük kendimizi başkalarına bak acaba düştüm yırtıldımı diyenlere..nasıl bir erkege bu denli güvenirsin madem bu kadar hassassın.cevren gericiyse nasıl düşünmezsin canım..? Destek istiyorsun vermeyenlere eleştirenlere kızıyorsun..bu konuda özgür düşünen insanlara lafım yok fakat ailenin madem fikrini biliyorsun keşke ona göre davransaydın gecmiş olsun artık giden gitti şimdi ilerine bak o insan bunu göze aldıysa sonunu getirtsin..

Konu sahibini boşuna aramayın
Bu kadar laftan sonra,iyi bile yazmış yine cevap
Benim anlamadığım bir şey var
Buna defalarca şahit oldum burada
Bir kız çıkıpta cinsellikten bahsederse
Yada ne bileyim şu oldu bu oldu derse
Hemen asılıp kesiliyor.
Ama başka bir başlıkta,kocamı aldattım bunalımdaydım diye bir başlık olursa,depresyondaydın ondandır diye çok ılımlı yaklaşımlar oluyor.
Bu nasıl bir yaman çelişkidir
Bu kız evli değil
Erkek arkadaşıyla ölçüyü tutturamamış olabilir.
İnsanlar gençlikte ne hatalar yapıyorlar
Kaldıki isteyerek yaşamışlar,bunu hata olarak görmesi bile yanlış
Buraya başlık açmasının sebebinide,o anın paniği olarak görüyorum ben
Zaten olan olmuş,buradan ne yardım çıkarki ona
Bunu görmeyevcek kadar körmü bu kız
Hanımlar atladığınız birşey var
Birçok genç kız bunu yaşıyor.
Biz görmüyoruz belki ,herkes gelip anlatmıyor ama bu böyle
Mesele sadece kızlıksa
Onu itinayla koruyup,geri kalan herşeyi deniyorlar
Hiçte azımsanacak sayıda değiller.
Sanki ortalık süt liman
Sanki bu işi ilk yapan bu kız
Vayyy bizim gelenek göreneklerimiz
Hayatta olmuşla,ölmüşe kafa yormayanlardanım
Bu işte olmuşmu?
Geri dönüşü varmı?
Kızı yerden yere vursak ne değişcek.
Bu kız gelenek ve göreneklerimizden çıktı diye ölsünmü şimdi?
Yapmayın Allah aşkına ya
Bu işleri önemsemeyen erkekte çok
Bunla evlenmezde,yarın karşısına başka biri çıkar onla evlenir
Neden şimdiden aklına diktirmek gibi şeyler sokuyorsunuz
Asl olan dürüstlüktür.
Durumunu dürüstçe anlatırsa sorun çıkarmayacak erkekte yok değil.
Kısaca söylemek istediğim şuki
Dünyanın sonu değil yaşadığı şey
Hemen kızılcık sopalarını çıkarmaya luzum yok yaniyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…