hey Allahım ya duyanda tecavüze uğradı sanır!!!hale bak benim yaşadığımın milyonda birini yasamaz diyor!!!
e be güzelim o an aklın nerdeydi?ben bunu anlamıyorum yaa yok yani anlamıyorum!!!bir insan için bekaret zar bu kadar önemli madem neden o an da önemli olmuyor??????ha yasamasam bilmesem anlicam belki ama...o kadar mı uçuyor aklın??tövbe tövbee abuk subuk konusturuyorsun beni!!!
ben böyle sacma şey duymadım..
arkadaşlar yorum yapıyorsanız halen ben çıkıyorum bi dahada girmeyecem bazılarınızdan olumlu bazılarından olumsuz etkileytici yorumlar gördüm birşey demiyorum artık kimsenin artık yorum yapmasına gerek yok bir sorun paylaşılınca daha farklı sorunlar çıkıyo onu anladım asıl paylaştığıma pişman oldum yanlış anlayanlar oldu yazdığım cümleleri bunu belirtmek özelliklede benim allah beterinden korusun dediğim cümleyi başka şekilde çok kötü şekilde yorumlayana söylüyorum kimseyi artık inandıracak değilim biliyorum ben kendimi.umarım beni böle kötü eleştirenler benim yaşandığımın milyonda birini yaşamazlar (!) kendinize iyi bakın
belki ruhen yaşadıklarını kastetmiştir yazık ya zor gerçekten bide oda hataylı aynı memleketliyiz üzülüyorum ben böyle şeylere
Arkadasim ne kadar guzel yazmissin. Ama maalesef toplumumuzda boyle.e siz böyle düşünürseniz o zaman evlilik sadece özgürce sevişmek için yapılmış olacak.. bu mudur yani ? evlilik farklı cinsel birliktelik farklı... zaten rahat sevişelim diye yapilan evliliklerdeki hüsranlı sonları görüyoruz.. evliliği sadece "özgürce sevişmek" olarak gören zihniyetler yüzünden evliliğin nasıl bir kurum olması gerektiğini, bizlere yüklediği sorumluluğu toplumca yeterince algılayamıyoruz.. bu çiftler sevişti evet.. ama seviştiler diye evlenecekler mi illaki ? hadi bu sorumluluğa hazır değillerse.. hadi evlilik kurumunun ne demek olduğunu yeterince kafalarında oturtmamışlarsa.. sevişince illa evlenmek mi gerekiyor.. hadi her sevişen evlensin sirf sevişme özgürlüğü diye.. sonrasında evliliğin ne olduğunu bilmeyen bir sürü karı koca.. bu işler öyle kolay değil.. evlilik bambaşka bişey.. ben sevişiyorum bu kimseyi ilgilendirmez... e evlenim mi yani sevgilimle ? e hazır değilim.. maddi manevi kendimi hazır hissetmiyorum.. ne olacak şimdi.. tühhhh özgürce sevişemicem mi şimdi... yok yaa... aşmalıyız artık bunları.. bu zar parçasının biz kadınlara yüklediği olumsuzluklardan arınabilirsek sadece genç kızlarımızın bozuk psikolojisi ve erkeklerin megolomanliği son bulmayacak aynı zamanda evlilik kurumu da daha saygın bir hale gelecek....
Bende anlamiyorum arkaasim ya sanki erkekler kulubu gibi hissettim biran.Anlamıyor boyle yıkıcı eleştiri yapmanızı, hadi o yaptı bi hata (ki bence değil) ve artık geri dönüşü yok, ya sizin yaptıklarınız, bir işe yarıyor mu buraya yazdıklarınız, düzeltecek mi birşeyleri
cok buyuk konusmayin bence. Kotuluge kotulukmus ??? biri size kotuluk mu yaptimoral bulmak isteyen insan böyle davranmaz
evet kötülüğe kötülükle karşılık veririm her zaman
Yazmayayım dedim ama elim gitti yine..
Üzgün ve acı çeken kişi kendisine ihtiras diye nick almaz.
Gelir gelmez alıntı mesaj yapabildiğine ve acemilik çekmediğine göre zaten başka üyeliği olan bir arkadaş gibi..
Bir arkadaş vajinusmus değilsin kutlayın demiş..Aynı zamanda erkek arkadaşının da empotans ve erken boşalma sorunu yok demek ki..İkiniz de acemilik çekmemişsiniz,maşallah...Hani ilk seninle denemiş ya..Hep beraber kutlayın,o kadar pişman da değilim zaten diyorsun..
İnsanlar senin ne yaşadığını eleştirmiyor,bile bile yapıp hata demene sonra da zaten pişman değilim demene yani çelişkili ifadelerine kızıyorlar.....
Yazmayayım dedim ama elim gitti yine..
Üzgün ve acı çeken kişi kendisine ihtiras diye nick almaz.
Gelir gelmez alıntı mesaj yapabildiğine ve acemilik çekmediğine göre zaten başka üyeliği olan bir arkadaş gibi..
Bir arkadaş vajinusmus değilsin kutlayın demiş..Aynı zamanda erkek arkadaşının da empotans ve erken boşalma sorunu yok demek ki..İkiniz de acemilik çekmemişsiniz,maşallah...Hani ilk seninle denemiş ya..Hep beraber kutlayın,o kadar pişman da değilim zaten diyorsun..
İnsanlar senin ne yaşadığını eleştirmiyor,bile bile yapıp hata demene sonra da zaten pişman değilim demene yani çelişkili ifadelerine kızıyorlar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?