Ben çok kötü birşey yaptım...

Bende sizi anlamıyorum kimseyle paylaşamadığı için burada paylaşıyor, ve sizin tavrınızla karşılaşıyor, moral vermeye çalışacağınza aferin diyorsunuz. Zaten çevresinden bu lafları duymamak akıl almak veya duygularını paylaşmak için yazmış. Siz kendini kotu hissedene boyle mi davranıyorsunuz.

Anlamıyor boyle yıkıcı eleştiri yapmanızı, hadi o yaptı bi hata (ki bence değil) ve artık geri dönüşü yok, ya sizin yaptıklarınız, bir işe yarıyor mu buraya yazdıklarınız, düzeltecek mi birşeyleri

moral bulmak isteyen insan böyle davranmaz
evet kötülüğe kötülükle karşılık veririm her zaman

Hani düşene bir tekmede ben atayım mantığı, buraya bir şey yazmadan önce bi düşünün hiç mi yapmadınız hata olduğunu düşündüğünüz bir şeyi,,, offf amma yazdım sanrırm cok dolmusum

üzülme canım ya senin durumunda olan o kadar çok kişi varki.eğer ciddi şeyler düşünüyorsanız erkek arkadaşınla ciddi şeyler düşünüyorsanız zaten problem yok.sakın sıkıntı yapma gönlünü ferah tut.bu dünyada bi tek sen mi varsın böyle sıkıntılardan muzdarip.üstelik bu dünyada o kadar saçma ve o kadar çok kötülükler var ki bu tarz bişi ile kendini bunalıma sürüklemeye değmez.gelenekleri görenekleri insanların ne diyeceğini unut bunlarla derdin 3e 5e katlanır.bu dünyada sen,sen olarak yaşıyorsun ve bu senin hayatın ve sana kimse karışamaz boşu boşuna dertlenme canım güzel günler seni bekliyor.hayatta başarılı ol tamam:)

Bayanlar iyi diyorsunuz hoş diyorsunuz da bu hanım kızımıza bir hakaret, üstüne gitme vs olmamış ki
Yaptıysan arkasında dur denmiş veya herkes kendi penceresinden konuya yorum getirmiş.
Hakaret aşağılama olsa herkesten önce biz burdayız, herkes gereken cezayı alır.
Kimse yargılamamış, dikkatinizi çekerim, sadece konu inandırıcı gelmemiş bazı arkadaşlarımıza.
Düşen de yok, tekme atan da :sm_confused:

sağol ya teşekkür edrm inan böle şeyler duymak daha mutlu ediyo beni kimse düşünmesin ki ben güzel laflar duyunca yaptığım şeyin kötü değilde iyi olduğunu herkesin aslında beni kınamayacağını, düşüneceğimi asla böyle bişi düşünmüyorum sadece teselli oluyorum işte tekrar saol

bencede arkadaşım konuyu nerden alıp nerelere getiriyolar
sırf tartışma olsun diye

Ben sizinle aynı fikride değilim,,

yeterince utanıyorum bunu söylemeniz birşeyi değiştirmiyor

Size de söylemek istediğim kimse siz utanın, pişman olun, derbeder olun diye yorum yapmıyor.
Kendini sizin yerinize koyduğunda diline gelen sözcükleri paylaşıyor.
Destek olmaktan kastınız olsun, bir şey olmaz, geçti gitti tarzı cümlelerse herkes bunları söylemek zorunda değil.
Ama zannetmeyin ki bu cümlelerin zıttını kullanan kişiler sizi eleştiriyor, sizi hor görüyor vs.
Her türlü yoruma açık olmanız gerekir.

Benim kendi fikrimce önceki bahsettiklerinizden hiçbir farkı yok, ne kadar ileri gidildiğiyle ilgisi de yok.
Olmuş bitmiş artık kahrolmayın, önünüze bakın.

nasıl olması gerektiğini saatlerce tartışırım, her açıdan bakarız, bizden daha özgür yaşayan ülkeleri inceleriz, yapılan araştırmalara, yayınlanan tezlere bakarız. orada yazdım savunmuyorum ama o bayanın gerçeklerini görebiliyorum, bekaretini yitirmiş olmak onun için ve onun hayatında problem olmayacak olsa burada ben çok büyük bir hata yaptım, beni öldürürler diye konu açmazdı. bunları gözönüne alarak şahsına yorum yaptım.bence onun için doğrusu o. yani türkiye nasıl olmalı, insanlar nasıl düşünmeli tartışması yapmıyorum.

evliliğin nasıl bir şey olduğunu evli biri olarak çok iyi biliyorum. o yüzden diyorum ya ortam müsaitse evlen diye...

izmir meselesine gelince en sevdiğim, en arkasında durduğum çok çok aydın görüşlü bir şehrimizdir.ki son olaylarda da duruşrunu en güzel belli etmiş şehrimizdir. kızlarımız özgürce mini etekleriyle dolaşır, şortları kısa bodyleriyle oldukça rahat ve mutludur. erkekleri de çok modern ruhludur, hiç yadırgamaz kız-erkek eşitliğini çok güzel yansıtırlar. avrupa şehridir. şimdi Hatay'la siz kıyaslayın??? Hatay'da güzel şehrimiz ama ne demek istediğim anlaşılmıştır heralde.

konu fake ya da deil ama bu devirde bööle şeyler saçma geliyor bana...erkekler istediğini yapıyor ama kızlar yapamıyor...namus bu zar da mı yaa...gerikafalılık

kızlığı giden ve üzülüp foruma destek için yazan bir kız
allah beterinden korusun diye havalı cevaplar vermez,

konu fake... geçmiş olsun bizlere...

bu lafımada böyle yorum yaptınız ya ne diyim benim yaptığım hatanın elbet cezasını çekecem ama sizinde yaptığınız bu iğrenç yorum umarım karşılıksız kalmaz bazı insanlarımız ne gaddarmış helal olsun

arkadaşlar yorum yapıyorsanız halen ben çıkıyorum bi dahada girmeyecem bazılarınızdan olumlu bazılarından olumsuz etkileytici yorumlar gördüm birşey demiyorum artık kimsenin artık yorum yapmasına gerek yok bir sorun paylaşılınca daha farklı sorunlar çıkıyo onu anladım asıl paylaştığıma pişman oldum yanlış anlayanlar oldu yazdığım cümleleri bunu belirtmek özelliklede benim allah beterinden korusun dediğim cümleyi başka şekilde çok kötü şekilde yorumlayana söylüyorum kimseyi artık inandıracak değilim biliyorum ben kendimi.umarım beni böle kötü eleştirenler benim yaşandığımın milyonda birini yaşamazlar (!) kendinize iyi bakın

Son düzenleme:
Ben fake olduğunu düşünmüyorum.
Olan olmuş.Yaşadıklarınla yargılayacak değilim ama şunu söylemek istiyorum en azından bundan sonraki adımlarını dikkatli atmalısın.
İlerisini DÜŞÜNEREK !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…