Ben çok kötü birşey yaptım...

Şu incecik zarın bu kadar büyütülmesini hala anlayamıyorum ben. Birçok arkadaşımın dediği gibi herşeyi yapıp, birtek zarı korumak ne kadar mantıklıdır, bence hiç.
Olmuş bitmiş, bundan sonrasına bakmak lazım. Gerisi kendini kandırmak ve hikayedir bana göre.

Konu zar değil...Konu sahibinin çelişkili ifadeleri...Ben böyle algıladım...Hem hata yaptım demek hem de pişman da değilim demek ne demek ....

yani bravo size,ayakta alkışlıyorum gerçekten,
konuyu yine bekarete getirdiniz,
konu sahibini rencide etmeye kimsenin hakkı yok arkadaşlar,
buna cahillik,bilgisizlik ya da istekle yapılmış ne derseniz deyin ama
olumlu ya da olumsuz eleştiriler lütfen belli sınırlar dahilinde olsun...

bence çok kötü bişi olmamış ki ne kadar abartılmış konu.bakire olmayan bir sürü kız tanıyorum.bakirelik o kadar da mühim diil açıkcası.ne yani şöle olsa problem olmıcak mı?mesela herşeyi yaptı kız ama bakireliğine dokundurmadı o zaman o kız temiz mi?lütfen mantıklı olun biraz yaaa...

benceee
kızlar
ruhen
ve
cismen
bakire
kalmayı
becerebilmeli:umursamaz:bilmiyorumkismile

Aslında bu arkadaşa kızamıyorum...
Yani hem iradesine sahip çıkmayıp sonra vicdan azabı çekmesini anlayamıyorum...
Artık oldu bitti.
Geriyi getirebilir misin?
Hayatını bu şekilde düzenleyip devam edeceksin...
Aileni bu kadar önemsiyorsan da bundan sonra ilişkiye girme çok da sıkıntılı olursan bu konuda EVLENMEDEN DıKTıR.
Vicdanın rahat olmasa da sağlığın yerinde olur en azından...
Hayır bundan sonra devam ederim diyorsan, lütfen biraz olsun kendini düşünüyorsan bundan sonra ilişkiye girersen KORUN!
Dünyaya günahsız bir bebek getirme olur mu?

Anlaşılmayacak bişey yok herşey açık ve ortada. Herşey bedenden ibaret değil. Insan kendini ruhen de sakınmalı. Sana katılıyrum arkadaşım.

ruhen bakire kalabilen kac kisi var..trde bakire olayları memleket meselesine donusmus durumda niye boyleysek

Pardon ama, beyin seviyeme verin artık,hani anlaşılmayacak birşey yok bunda diyorsunuz ama ben halen anlayamadım...
Bir zahmet açıklasanız.
Ruhen bakirelik ne demek oluyor?

Anlaşılmayacak bişey yok herşey açık ve ortada. Herşey bedenden ibaret değil. Insan kendini ruhen de sakınmalı. Sana katılıyrum arkadaşım.

işte
bunu
demek
istedim
bakirelik
önemli
değilse
buradada
kendilerine
derman
aramasınlar..

oooo ne bu yaaa bedenını koru ruhunu koru..beden bakıre kalsın ruhun bakıre kalsın..abartmıyormusunuz bıraz??ruh nasıl bakıre kalabılır?ruhumunda mı bılmedıgım bır yerlerınde zarı var?
ay yapmayın gozunuzu seveyım..
bırbırını seven ıkı ınsanın bırbırını arzulaması kadar dogal ne olabılır?hayvanlar bıle bırbırını arzularken ınsanlar mı arzulamayacak?ısteyen bunu farklı bır boyuta tasır ve cınsellık yasar ıstemeyen kendıne dur der..bıze ne Allah askına?
konu sahıbının konusma tarzı benı sınırlendıren..pısman olması daha dogrusu..bunda pısman olunacak hıc bır sey yok..bundan daha dogal da bır sey yok..nıye pısman oluyor?bunu anlamadım ben..madem pısman oluyor neden yapıyor veya..
ama yapmıs ama yapmamıs bana ne yaaa..kım kımınle ne ıstıyorsa yapsın benı ılgılendırmez kı..

Tabi kızlar ruhende bakire kalmalılar
Erkeklerden öcü gibi korksunlar hatta
Haklısınız,kız kısmı böyle olmalı
Gönülden katılıyorum size

Allah'tan ruhta (farkedilir) bir zar yok ya olsaydı ya olsaydı...
akannehir akannehir
Daha kaç insan bu yüzden acı çekip ölecekti?
...

ruh bakırelıgı neymiş saçma bence.. Allah o zarı oylesıne koymamış koru dıye koymuş.. sen artık bana sorarsan o kişiyle evlenmelısın benım düşüncem bu.. ayrıca ne bılım yaaa ben erkek olsam baskasıyla olan birini istemem sevılır falan ama o bıraz aşırı olmuş.. keske olmasaymıs ama olmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…