Ben çok kötü birşey yaptım...

allah o zarı saglık acısından koymus ya bize guvenmiyormu allah erkeklere guveniyor yani sempatiksalakcinni

gormedıgımız,varlıgından bıle emın olmadıgımız bır seyı tartısıyoruz haa :)))) belkı de bır cogumuzun dogustan zarı marı yok :)))))

bende takmıyorum..bazı kadınlar hayata gelis amacının bekaretini korumak oldugunu dusunuyor nerdeyse..kendimizi sevmeliyis kendimize deger vermeliyis baskaları ne der diye dusunmemek lazım

bende takmıyorum..bazı kadınlar hayata gelis amacının bekaretini korumak oldugunu dusunuyor nerdeyse..kendimizi sevmeliyis kendimize deger vermeliyis baskaları ne der diye dusunmemek lazım

Ayakta alkışlıyorum seni alkisalkisalkis

Hata yapmışsın arkadaşım.. evlenmeden olmamalı böyle şeyler. Bayanda yapmamalı, erkekte yapmamalı. lmaz: ılginç olan işin bu raddeye geleceğini anlayamadın mı, tahmin edemedin mi? Sanırım çok pişman değilim demişsin, o zaman kaygılanmana da gerek yok, sakin ol. Eğer ileride başka biriyle evlenirsen ve eğer onun için sorunsa bu gider diktirirsin artık.

Erkeklerde çok masum değiller evet, evlendiğinizde eğer eşiniz sizden önce birileriyle birlikte olmuşsa bu onun ayıbı ama bence bir bayan gelinlik giydiğinde o zar orada olmalı kesinlikle. Yani zar değil illa çünkü bazı insanların doğuştan zarı bile olmuyor demek istediğim erkekte kadında temiz olmalı. Ruhen de bedenen de.

Son düzenleme:

Çok kötü bir yorum...
Bir bayan olarak bu yazıdan utandım diyebilirim...

umarım ,ilerde, mutasyona uğrar kadınlarda, o zar yok olur.
inşallah:Saruboceq:

tatlim o zamanda bir şey değişmez..ruhen bakire kalmak diye bir şey türedi şimdi bı de..beden bitti ruh başladı..Allah sonumuzu hayır etsin..

tatlim o zamanda bir şey değişmez..ruhen bakire kalmak diye bir şey türedi şimdi bı de..beden bitti ruh başladı..Allah sonumuzu hayır etsin..

herşeye kulp bulurlar değilmi.
önemli olan kadınlara acı vermek ve ezmek.

zarla ilgili bu kötü yorumları yapan kadınlara anlam veremiyorum illa bi damlacık kan mıdır masumiyetin simgesi. ne kızlar var sırf kanamadı diye katledildiği halde otopsilerde bakire çıkan. şu örümcekenmiş beyinlere bi bahar temziliği yapılabilse keşke.

Önemli olan, beyinlerindeki zarı kaldırmaları önce...

Bu iğrenç konunun bu kadar uzaması bile üzücü kendi adımıza.

iyide sorun bekareti savunanlardamı
o zaman niye konu başlığı BEN KÖTÜ BıRŞEY YAPTIM
sen bunun kötü olduğunu düşünüp böylede bir konu açarsan
herkezde böyle düşünüyosan ve umursuyosan yapmasaydın deme hakkına sahiptir
biz burda milletin namus bekçisimiyiz kim bakire kim değil bize ne

Çok kötü bir yorum...
Bir bayan olarak bu yazıdan utandım diyebilirim...

Bir bayanın ve erkeğin evlendikten sonra birbirlerinin ilki olması mı kötü? Bundan mı utandınız?

İnsanın dürtülerine hakim olması gerek. Tamam demokrasi, hak, adalet, özgürlük doğru. Ben de kadından yana feminist bir insanım. Mutasıp olmayan bir ailede yetiştim, özgür yaşadım. Fakat bir yere kadar.. bu kadar da olmaz canım.. Bir bayanın onlarca sevgilisi oldu diyelim. Birbirlerini arzuladılar diye hepsiyle yatması mı lazım? Allah insana irade vermiş. Hem ileride evlenip çocuk sahibi olunca ne olacak? O çocuk, onlarca sevgilinin değdiği yerden çıkmayacak mı? Normal mi bu? Böyle olsa kötü yorum demezsiniz, bundan utanmazsınız ama..

Örümcek kafalılık değil bu. Bir bayan tecavüze uğrar. Öldürülür. İşte bu örümcek kafalılık. Kadın evlenmeden ilişkiye giremez ama erkektir elinin kiridir istediği kadar yapsın demek, işte bunlar örümcek kafalılık. Yoksa bir bayanla bir erkeğin evlendikten sonra birbirinin ilki olması gayet normal. Erkek evlenmeden önce bir sürü ilişki yaşadı diye ben de gidip ilişkiye girecem diye bir olay yok. Bu erkeğin ayıbı. Her şeyden önce bayanların erkek çocuklarını bu şekilde yetiştirmelerinin ayıbı.

Bu benim şahsi fikrim. Başkası bana katılmaz ve hayatını ona göre yaşar. Beni ilgilendirmez. Herkesin kötüsü kendine. Benim fikrime katılmadı diye kimsenin yorumuna kötü demem. Utanma meselesine gelince benimde bu topicte okuduğum ve çok utandığım yorumlar da var.

yaptğın şeyin cezasını zaten çekiyorsun.
başkalarının bunun için seni suçlamalarına izin verme.
yeteri kadar bedel ödedin belkide ödeyeceksin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…