Ben cok mu alinganim? (Lutfen duzgun yorum yapin cok ihtiyacim var)

nasil yani yegeniniz mal dese alinmazmisiniz
şimdi bu biraz söyleme şekliyle de alakalı. çok yakın arkadaşlarıma abuk bişey dediklerinde "ya mal mal konuşma" dediğim olmuştur. henü kimse "vay sen bana mal dedin" diye alınmadı.
çünkü herkes mal olmadığıun biliyor. orada kızgınlık var ve bi anda ağızdan çıkıyo.
ha cidden kalp kırmak amaçlı, aşağılamak amaçlı söylenirse o kötü.
ama dediğim gibi bi anlık sinirle, sitemle insan ağzından çıkar öyle bişey.

bakıyorum, hiçbir arkadaşım cidden mal değil. hepsi işlerinde başarılı, dereceli falan insanlar.
yani her lafa takılmamak lazım.

hayir saka soyluyor kuzenim

Bence alıngan değilsiniz ama olgun da değilsiniz yanımdakiler kavga ettiyse etti bana ne onların kavgadan. Bir de gözyaşı dökücem. Siz neden ağladınız hiç anlamadım. Her şeyde böyle hemen mod düşürüp ağlıyor musunuz? Gerçi anneniz sizi en iyi tanıyan kişidir şimdi tek bir olay üzerinden sizin profil haritanızı çıkartamayız.

hayir saka soyluyor kuzenim
bakış açısı ile alakalı
bi de daha 18 yaşındasın
hayatta ne insanlarla, ne laflarla karşılaşacaksın
herşeye alınır ağlarsan ezilir gidersin
biraz boşvermeyi, yeri gelmişse karşılık vermeyi öğrenmen lazım
başkalarının kavgası senin sinirini bozup ağlatıyosa çok zorlanırsın hayatta
dur daha şalını bağlamanı geçtim tipine, eline, yüzüne laf edenler çıkacak
o zaman napıcaksın
alınmamayı, umursamamayı öğrenmen lazım

Aslinda sebeb suydu bunlarin kavgasinin ucu bize dokundu kuzenim dedi ki gorumcesine x evladim yuzunden gezemiyorum dedi gorumcesi de dedi ki gelmiyelim demistim sana dedi kuzenim de napiyim yani simdi suc benimmi sen israr ettin evladimi nasil birakirim dedi birbirine girdiler o ara cocuk agladi benim sinir tepeme yukseldi ben agladim felan

aslinda cok haklisin ama hep aliniyorum

bence tahammülsüzsün. zaten o insanları sevmediğin için de herşeyleri batıyor. çok çok çok toysun.

Ucu nerde size dokunmuş ben anlayamadım? Gerçekten anlamadığım için soruyorum 3 kişi var anlattığınız olayda gelin kuzen çocuk

Niye ağladığını anlamadım.
simdi kuzenim gorumcesine dedi ki x kizim yuzunden gezemiyorum grmc dedi ki ben sana demistim gelmeyeleim diye dedi kuzenimde napiyim yani sen istedin evladimi nasil birakirim dedi bir de bu cocuk cok inatmis oyle diyorlar cocuk yuruyor yere indi gelmem diye ciglik atarak agladi rezil olduk cocugu dovuyoruz sandilar herkes bize bakti ben tabi sinirlendim

soyle sorun gorumcede gorumce somurtkan birisi ve insanin modunu dusuruyor gelmek istememis

Ay boşverin kendi kendine somurtsun. İnsanları takmayın bu kadar. Siz gezmeye eğlenmeye gitmişsiniz bakın kendi eğlencenize. Gözyaşlarınıza yazık böyle şeyden ağlanır mı? Herkes kendi davranışından sorumludur etrafınızdaki insanların sizi etkilemesine izin vermeyin yoksa hep modunuz düşük gezersiniz.

Sanirim haklisiniz gorumce dusurdu modumu

İyi de senlik bir durum yokmuş ki. Buna ağlayıp kapı carpman saçma olmuş

Evet alinganim ama cok degil ve her seye degil annem diyo ki sana sakasina mal derim alinamazsin bir insan bir insana sakasina mal mi der

Evet nolacak ki, karşındakinin kötü niyeti olmadığını biliyorsan denir

Gelinle görümce kavga edince sen neden ağlıyorsun onu anlamadım

Başını nasıl bağladığınla ilgili de "Ben böyle seviyorum" deyip geçebilirsin

Tüm bunları da düşünüp daha da üzgün ve mutsuz olmak yerine hayatın içinden kesitler deyip geçebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…